Autors Tēma: Kas var būt svarīgāks par šo?  (Lasīts 1628 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Kas var būt svarīgāks par šo?
« : 2020. gada 18. septembris, 08:18:19 »
Nu ko, mēģinām jaunu tēmu.
Jūsuprat stulbākā lieta, par kuru vispār pat iedomāties nevarat, bet citiem tā šķiet īpaši svarīga.Aizzziet!  Iecere aizliegt Georga lenšu izmantošanu publiskos pasākumos gūst atbalstu pirmajā lasījumā 
Nu, laikam taču nekā nopietna valstī vairs nav, ko likumos darīt. Manuprāt, tas ir tikpat stulbs likums, kā aizliegt lietot rozā tualetes papīru. Nez, tās lentes aizliegs ievest? Ražot? Mājās turēt? Izmantot muzejos ekspozīciju noformējumā? Izveidos speciālu dienestu lentīšu nogriešanai no mašīnu antenām? Kā iedomājos, ka bars manu nodokļu naudu tērējošu mūlāpu pus dienu apspriež šo ļoti būtisko likumu... tā pilnīgi rokas trīc, cik ļoti gribās aizskriet kādu nodokli samaksāt.
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

Re: Kas var būt svarīgāks par šo?
« Atbilde #1 : 2020. gada 18. septembris, 08:29:41 »
Iet uz veikalu ar savu burciņu pēc rīsiem. A ja man plauktā viss izbeidzies un  jāatjauno krājumi un es gribu rīsus, griķus, šķeltos zirņus, putraimus un vēl 2 veidu makaronus? Un ja man nav mašīnas pie pakaļas?

Tie beziepakojumu veikali, piedodiet, bet gribas pirkstu pie deniņiem pagrozīt. Bezbērnu cacām, kas pārtiek no čiu sēklām un pieciem putraimiem dienā...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #2 : 2020. gada 18. septembris, 09:03:51 »
Piekrītu aizliegt Georga lenšu lietošanu!
Šī Cariskās Krievijas simbola lietošana, it sevišķi 9.maija pasākumos, man ir nepieņemama.!!! Un, ja ar citiem paņēmieniem nav iespējams to ierobežot, tad lai sāk darboties likums!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2020. gada 18. septembris, 09:11:34 »
Iecere aizliegt Georga lenšu izmantošanu publiskos pasākumos gūst atbalstu pirmajā lasījumā 
Nu, laikam taču nekā nopietna valstī vairs nav, ko likumos darīt. Manuprāt, tas ir tikpat stulbs likums, kā aizliegt lietot rozā tualetes papīru. Nez, tās lentes aizliegs ievest? Ražot? Mājās turēt? Izmantot muzejos ekspozīciju noformējumā? Izveidos speciālu dienestu lentīšu nogriešanai no mašīnu antenām? Kā iedomājos, ka bars manu nodokļu naudu tērējošu mūlāpu pus dienu apspriež šo ļoti būtisko likumu... tā pilnīgi rokas trīc, cik ļoti gribās aizskriet kādu nodokli samaksāt.
Runa ir par PUBLISKIEM pasākumiem. Padomju simboliku arī ir aizliegts lietot šādos pasākumos. Gan jau vēl kaut ko (pašreizējo likumu neesmu lasījusi).
Saeimai ir tāds darbs - apspriest un pieņemt likumus. Camma, labāk pameklē, kurš to ierosināja... :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2020. gada 18. septembris, 09:20:22 »
Aizliegumi izraisa pretreakciju un liek aktivizēties pat svārstīgajiem. Bet īsti man nav viedokļa vai vajadzēja vai nevajadzēja šito pieņemt

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2020. gada 18. septembris, 09:28:33 »
Es ieteiktu aizliegt reklāmās, precēs - tur, kur var izkontrolēt....esi savu saražoto vodkas pudeli noformējis ar georga lentīti - sods, esi TV reklāmā to parādījis - sods, georga lentīte uz pilsētas stabiem un reklāmstendiem - sods.....bet individuāli lietot aizliegt, tas ir murgs - tā ir tās daļas elektorāta kacināšana, kas izdevīga NA, jo tad kājās jāceļas arī viņu vēlētājam....šis likums ir apzināta rīdīšana ar skaidru politisku mērķi...   

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2020. gada 18. septembris, 09:45:13 »
Nu jā...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2020. gada 18. septembris, 09:53:47 »
Nu jā...
ja var atrast veikalu, kur tās pārdod, tad sods veikalam!  :mrgr: ....taču sodīt valkātāju - tas tik būs... :rat:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2020. gada 18. septembris, 20:04:35 »
Nu vi, bļin, dajoķe!
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

Atb: Kas var būt svarīgāks par šo?
« Atbilde #9 : 2020. gada 22. septembris, 13:11:31 »
Ne par Georga lentītēm, bet par sadaļu kā tādu.
Man nagi niezētu sadaļu Dusmojos/īgņojos/bēdājos pārdēvēt par Vistustilbi.. Bet es jau saprotu, ka tas būtu nelojāli pret jaunajiem biedriem un kavētu ārējo spēku integrēšanos iekšējos. Bet būtu smuki, vienalga  :rofl:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #10 : 2020. gada 22. septembris, 13:45:18 »
Man nagi niezētu sadaļu Dusmojos/īgņojos/bēdājos pārdēvēt par Vistustilbi.. Bet es jau saprotu, ka tas būtu nelojāli pret jaunajiem biedriem un kavētu ārējo spēku integrēšanos iekšējos. Bet būtu smuki, vienalga  :rofl:
Var ar paskaidrojumu: vistustilbi (viss ir slikti)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #11 : 2020. gada 22. septembris, 13:46:09 »
Ne par Georga lentītēm, bet par sadaļu kā tādu.
nebūtu smuki...nu, ir lietas, kas reāli besī...."Vistustilbi" ir sarkasms par negatīvām emocijām, kas tāpēc var tikai pastiprināties....

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2020. gada 22. septembris, 13:56:50 »
Var ar paskaidrojumu: vistustilbi (viss ir slikti)

Mēdz jau būt viss ir labi, tik kāds idiņš ceļā trāpījās :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2020. gada 22. septembris, 21:06:01 »
Man nagi niezētu sadaļu Dusmojos/īgņojos/bēdājos pārdēvēt par Vistustilbi..

Ātrumā izlasīju Vissirstulbi. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2020. gada 22. septembris, 21:29:11 »
nebūtu smuki...nu, ir lietas, kas reāli besī...."Vistustilbi" ir sarkasms par negatīvām emocijām, kas tāpēc var tikai pastiprināties....

Nr tikai besī, bet var būt arī reāli traģiskas