Autors Tēma: Drīkst paīgņoties par valdību? :D  (Lasīts 1656 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: Drīkst paīgņoties par valdību? :D
« Atbilde #15 : 2020. gada 28. septembris, 15:19:07 »
Nja. Es arī varu tikai priecāties, ka pašlaik ģimenē nav mazskolnieciņu...
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2020. gada 28. septembris, 16:15:23 »
Attālinātā der motivētiem vidusskolēniem. Pofigistiem sīkskolēniem tā ir izglītības imitācija. Ja gribi, lai tāds kaut ko iemācās, tad pašai jākļūst par skolotāju vai jāalgo privātskolotāji.

it kā sliņķis arī klātienē nebūtu sliņķis... kas grib mācīties, tas mācās abējādi, kas negrib, to nekas nepiespiedīs...

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2020. gada 28. septembris, 16:31:36 »

it kā sliņķis arī klātienē nebūtu sliņķis... kas grib mācīties, tas mācās abējādi, kas negrib, to nekas nepiespiedīs...

Nu es te neizplūdīšu, kāda motivācija ir gudram bērnam, kurš ātri visu uztver, sēdēt tiešsaistēs (vismaz 4-5 stundas dienā), un skatīties, kā skolotāja apsauc tos, kas ķēmojas un ķēpā ekrānu. Skolā vismaz viņiem iedod papildu uzdevumus. Mājās man jānodrošina, lai viņi tup pie ekrāniem un (ne)garlaikojas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2020. gada 28. septembris, 16:43:14 »
Jācer, ka mazajiem skolnieciņiem tomēr tiks nodrošinātas klātienes mācības, citādi iestāsies pilnīgs pīīī...  Nevar vecāki sēdēt mājās un darīt skolotāju darbu.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #19 : 2020. gada 28. septembris, 17:03:51 »
Jācer, ka mazajiem skolnieciņiem tomēr tiks nodrošinātas klātienes mācības, citādi iestāsies pilnīgs pīīī...  Nevar vecāki sēdēt mājās un darīt skolotāju darbu.

Skolotāji tikpat lieli ķīlnieki, kā vecāki un skolas bērni. Viņi nespēj kvalitatīvi pildīt darbu, ko iecerējusi IZM, vismaz ne šādos apstākļos.

Zinu bijušos kolēģus, kas nu jau pametuši skolas, jo viss šis ir iznīcinoši.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #20 : 2020. gada 28. septembris, 18:02:26 »
Man jautājums no idejota - a tās karantinētās klases nevar karantinēt turpat skolā? Tak pat kaķim skaidrs, ka ja skolā 3 klases karantīnā, tad visu skolu jāizbāž un jāieliek stikla kastē. Kopā ar visiem skolotājiem. Un ko ģimenes? Vai arī bērnus karantinē atsevišķi? Sastuļķē tukšā siena šķūnī? Vai saspundē katru atsevišķi lauku atejā? Vot nevaru iedomāties šo karantīnas procesu kaut cik loģiski jēdzīgu. Nu hoš zavējiet nost - nevaru.
Visus sakost!