Autors Tēma: "Nemīlētie", latviešu seriāls  (Lasīts 623 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Leonāra

"Nemīlētie", latviešu seriāls
« : 2020. gada 03. oktobris, 16:33:42 »
Vai kāds skatās? noskatījos 1.sēriju un likās riktīgs sviests, pārraucu. un tad nejauši fonā gāja kāda padsmitā sērija un riktīgi iekritu. Paskatījos arī atpakaļ, cik nu bija arhīvā.
Kvalitatīvs  trilleris ar labiem aktieriem - Dombrovskis, Djakonovs, Rēzija, Dīcis, Daneviča, segliņa...! Vienīgais - šeit nav nekā laba un skaista...pilnīgi nekā, tikai sliktais, bet tik interesanti. Kā ievelku elpu sērijas sākumā, tā beigās izelpoju. Sen tā nav gadījies.
Kas mani mulsina - ka šeit ir pogu telefoni - laikam neuzkrītoša atsauce, ka tas noticis pasen. Apģērbs un frizūras gan kā no šiem laikiem.

Atslēdzies Bobs

Atb: "Nemīlētie", latviešu seriāls
« Atbilde #1 : 2020. gada 03. oktobris, 16:58:33 »
labrīt! Ar pamošanos :)

Atslēdzies Bobs

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2020. gada 03. oktobris, 20:17:43 »
Sen nesekoju līdzi aktivitātēm un palaidu garām Tavu komentāru. Bet man patīk, vismaz seriāls nav garlaicīgs - un tas man ir galvenais kritērijs.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2021. gada 16. februāris, 14:48:02 »
Zinu, ka BObis un Broms skatījās.
Nu ko - 22.februārī atsākas :)
Man tas vairāk kā rituāls - noteiktā laikā noteiktu seriālu TV :D Pietrūka, izjuka vakara ritms. Vēl pie tam gana īsas sērijas.
Kaut esmu Netflix fane, arī Shortcut skatos. bet ir lietas, ko jāskatās TV un nevis pārtinot reklāmas, bet besījoties par tām  :talking: :rofl: