Autors Tēma: Vispasaules cilvēku kontrole jeb kam izdevīgs COVID  (Lasīts 3654 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Vispasaules cilvēku kontrole jeb kam izdevīgs COVID
« : 2020. gada 06. oktobris, 21:28:58 »
Lasu COVID tēmu un saprotu, ka tur sen nav par veselību.
Manas domas ir gaužām vienkāršas - ir slimība, kuras eksistenci grūti noliegt. Par laimi, ir cerība, ka tā ir vājinājusies un nav vairs tik postoša. Taču kā ar jebkuru slimību - satikties negribētu. Tāpat nenoliedzu, ka iespējams, kāda daļa no mums to ir izslimojusi jau pirms marta ārkārtas stāvokļa. Strādāju kolektīvā, kurā gana daudz cilvēku un tādu, kas daudz ceļo (ne vien Eiropa, bet dažādi kontinenti). ~2 mēnešu laikā bija vairāki pneimonijas slimnieki un tādi, kas pārslimoja elpceļu vīrusu pēc kura ilgstoši netika  vaļā no klepus. Visticamāk vīrusi parastie, bet kurš gan to precīzi var zināt.Jebkurā gadījumā - ar šo saslimšanu nevēlos sastapties. Un ja man ir doti instrumenti kā no tās izvairīties - es to izmantošu. Ja jāievēro 2 metri, tad labprāt to daru (man pat patīk), ja atsevišķās vietās jālieto maskas - respektēju. Tiesa gan, izvairos no vienreizējām. Priecājos, ja cilvēki izvairās bezjēdzīgi gramstīties gar visām virsmām u.t.t.Mēs taču izvairāmies arī no citām vīrusu/ infekciju slimībām - ērču encefalīta, gripas, salmonolozes, masalām, kašķa u.t.t. Ja zinām, ka tuvumā ir bijis kāds saslimušais, ievērojam piesardzību un papildus higiēnas pasākumus. Ar šo slimību ir līdzīgi, tikai tā mums ir nezināma un tāpēc par to tik daudz un uzbāzīga informācija.

Mani vairāk interesē kas cits. Ir cilvēki, kas uzskata, ka šī ir plānota akcija, kas paredzēta tam, lai kontrolētu cilvēkus. Tad nu kāds, kurš ir šīs domas piekritējs, varbūt var paskaidrot kas un kāpēc tiek kontrolēts?
Kā visas pasaules (!) vadītāji pēkšņi izdomāja kontrolēt cilvēkus un kādi ieguvumi viņiem no tā?
P.S. Kādreiz teicu, ka ir 3 lietas par kurām nerunā - politika, sekss un reliģija. Šķiet, ka ir vēl viena tēma, kas ir gana bīstama  :blushing:

Atslēdzies Spārka

Atb: Vispasaules cilvēku kontrole jeb kam izdevīgs COVID
« Atbilde #1 : 2020. gada 07. oktobris, 08:42:47 »
Kad cilvēki sastopas ar kaut ko neizskaidrojamu vai grūti izskaidrojamu, iedarbojas maģiskā domāšana.
Tā tas ir bijis kopš civilizācijas rītausmas.

Atslēdzies dip

« Atbilde #2 : 2020. gada 07. oktobris, 09:15:41 »
Kad cilvēki sastopas ar kaut ko neizskaidrojamu vai grūti izskaidrojamu, iedarbojas maģiskā domāšana.
Tā tas ir bijis kopš civilizācijas rītausmas.

Un katrā atziņā bija kāds patiesības grauds. Vai pat daudz to graudu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2020. gada 07. oktobris, 09:18:30 »
Un katrā atziņā bija kāds patiesības grauds. Vai pat daudz to graudu.
Piemēram?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2020. gada 07. oktobris, 09:35:55 »
Agrāk ,senos laikos, kad nebija vēl radio...nu, runāsim par tiem laikiem, kad cilvēki jau prata lasīt un bija jau avīzes....un tad ja uznāca kāda liela sērga vai nelaime...     
Ko tad darīja?....tak lūdza Dievu!   
...un patreiz es domāju par to, ko nodarījusi cilvēkiem neticība Dievam....lūk, daži sāk ticēt sazvērestības teorijām...es, piemēram, šobrīd tām neticu, bet varbūt man pašam šādā krīzes situācijā mentālai veselībai būtu labāk, ja es kaut kam ticētu?     
...ok, modernajam cilvēkam ir jātic medicīnai un farmai....taču, kad redzam to alkatību, tad rodas kārtējās aizdomas....re, kvadra netic arī šiem...     
Nu, spēsim mēs ticību Dievam aizstāt ar ticību medicīnai un farmācijai?   

Atslēdzies dip

« Atbilde #5 : 2020. gada 07. oktobris, 09:40:38 »
Ui, es neesmu gatava piemēram. Bet, ja  piemēram, tad - piemēram, klinšu zīmējumos - mistiska, lidojoši objekti. Visas it kā fantāzijas, kuras  realizējas pēc gadsimtiem.

Jūtos nesagatavojusies  eksāmenam. :n-:   Drīkst, es atnākšu citureiz? :mrgr:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2020. gada 07. oktobris, 10:43:05 »

Un otrādāk...?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2020. gada 07. oktobris, 11:02:55 »
Un otrādāk...?
sarežģīts process...visas lielās konfesijas sevi ir sakompromitējušas ar naudas kāri utt....labs variants ir tāds guru, personīgais padomdevējs šajos jautājumos par Dievu...labs tāds varētu būt J.Rubenis....žēl, ka aizgāja

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2020. gada 07. oktobris, 12:33:18 »
Ir cilvēki, kas uzskata, ka šī ir plānota akcija, kas paredzēta tam, lai kontrolētu cilvēkus. Tad nu kāds, kurš ir šīs domas piekritējs, varbūt var paskaidrot kas un kāpēc tiek kontrolēts?
Kā visas pasaules (!) vadītāji pēkšņi izdomāja kontrolēt cilvēkus un kādi ieguvumi viņiem no tā?
Atbildēšanu atstāšu tiem, kuri tā uzskata. Tikai piemetīšu nejauši un ātri izvēlētu FB ierakstu, kas labi ilustrē domas piekritēju līmeni (ir gan arī izņēmumi, jā).

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2020. gada 07. oktobris, 12:38:44 »
"Jo esam pakļauti vardarbīgai vakcinācijai" (C)  - vakcīnas taču nemaz nav gatavas. Kur ir teikts, ka tās būs obligātas? Un pat ja kāds vakcinējas pret kaut ko, vai tas ir vienīgais, kas samazina cilvēka imunitāti?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2020. gada 07. oktobris, 12:43:09 »
"Jo esam pakļauti vardarbīgai vakcinācijai" (C)  - vakcīnas taču nemaz nav gatavas. Kur ir teikts, ka tās būs obligātas? Un pat ja kāds vakcinējas pret kaut ko, vai tas ir vienīgais, kas samazina cilvēka imunitāti?
Šo, baacien, labāk nemēģini izprast :mrgr: Es ilustrēju līmeni.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #11 : 2020. gada 07. oktobris, 15:36:06 »
Šķiet, esmu jau to rakstījusi... Manuprāt, tādas sazvērestības ir pārāk plašs un tādēļ sarežģīts pasākums - jo lielāks mērogs, jo vairāk iesaistīto, jo vairāk iespēju kaut kam noiet greizi. Gluži kā žonglēt arvien vairāk un vairāk priekšmetiem - kaut kad pabirs visi. Bet neapšaubāmi - vienmēr būs kāds, kas izmantos iespēju izsist sev labumu no jebkā.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2020. gada 07. oktobris, 19:34:26 »
Agrāk ,senos laikos, kad nebija vēl radio...nu, runāsim par tiem laikiem, kad cilvēki jau prata lasīt un bija jau avīzes....un tad ja uznāca kāda liela sērga vai nelaime...     
Ko tad darīja?....tak lūdza Dievu!   
...un patreiz es domāju par to, ko nodarījusi cilvēkiem neticība Dievam....lūk, daži sāk ticēt sazvērestības teorijām...es, piemēram, šobrīd tām neticu, bet varbūt man pašam šādā krīzes situācijā mentālai veselībai būtu labāk, ja es kaut kam ticētu?     
...ok, modernajam cilvēkam ir jātic medicīnai un farmai....taču, kad redzam to alkatību, tad rodas kārtējās aizdomas....re, kvadra netic arī šiem...     

Nē nu, medicīna un farmācija nebūs Dieva vietā, tiktāl skaidrs. Tas gan nenozīmē, ka es to noliedzu un atteikšos lietot jebkādus medikamentus vai medicīnas pakalpojumus, aizstājot tos ar lūgšanām. Neesmu nekāda sektante un nenoliedzu medicīnas sasniegumus un medicīnas iespējas. Visam ir sava vieta - medicīnai sava, Dievam sava.

Bet patiesībā gribēju par ko citu. Ja, piemēram, es ticu t.s. "sazvērestības  teorijām", kā tas iet kopā ar ticību Dievam? Lai kas būtu šīs pasaules varenie, kas iecerējuši... nu teiksim, sliktas lietas, tie tomēr ir tikai mirstīgi cilvēki ar miesu un asinīm, viņi nav dievi. Tātad - vai viņu ieceres ir arī Dieva griba? Vai nē? Vai Dievam ir cits plāns? Tad kas valda šajā pasaulē? Vai varu paļauties, ka Dievs sargās - no cilvēkiem? Bet visa cilvēces vēsture līdz pat mūsdienām ir  ciešanu un asinsizliešanu pilna - sanāk, ka tas viss ar Dieva ziņu un piekrišanu?... :?:  Baigi sarežģiti, es nesaprotu...