Autors Tēma: Šuplinskas, Brantes un citas frizūras  (Lasīts 7006 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Amālija

Atb: Šuplinskas, Brantes un citas frizūras
« Atbilde #15 : 2020. gada 13. oktobris, 15:17:25 »
 :faint:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2020. gada 13. oktobris, 15:27:22 »
Dari, dari, bet tomēr interesanti, ar ko daži ieraksti par Šuplinsku bija īpašāk atdalāmi kā 3 lapas no 7 par Branti? A? Brante un Makrona nav atdalāmas? Nav dīvains dalīšanas princips?
Viss pēc izjūtām, bet tā jau ir individuālas. Es jau atvainojos. :) Nekā personīga.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2020. gada 13. oktobris, 15:32:40 »
Tas nu gan jaunums!!! Tagad pēc izjūtām  :rat: ne pēc noteikumiem? Smaaalki... pat ne pēc zvaigznēm un mēness...
Nu, nu. Tā tik turpināt.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2020. gada 13. oktobris, 15:52:20 »
Kādi Tev ir iebildumi pret tēmu sakārtošanu?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #19 : 2020. gada 13. oktobris, 16:04:40 »
dažreiz man sajūta, ka tuk ir vēl piepisīgāka(vislabākajā nozīmē protams (C)), kā es jaunībā  :rofl:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2020. gada 13. oktobris, 16:17:52 »
Kādi Tev ir iebildumi pret tēmu sakārtošanu?

Neizprotu tos jūsu "sakārtošanas" principus. Ierakstīju Makronas tēmā, jo to neviens nebija "sakārtojis" kad kāds pieķēzīja ar Branti. Bet redz, tas jau nekas, tas ir ok, vajag tik man ko ierakstīt, tā uzreiz kādam kas nav ok, piesitas kārtošanas liga  :mrgr:  pēc izjūtam, kas pats smieklīgākais

« Atbilde #21 : 2020. gada 13. oktobris, 16:45:48 »
Nezinu, man nav pretenziju ne pret viņas frizūru, ne čokeri. Ko jūs zināt, kas viņai tai medaljonā - bērna matu šķipsna vai vecmāmiņas pelni. Kā par ministri nemāku spriest, bet mūsu ministri, šķiet, neviens nav slavējami par profesionalitāti :( 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #22 : 2020. gada 01. decembris, 16:39:22 »
Te piemin Brantes un Šuplinskas frizūru. Man it kā vienalga, bet klusībā nesaprotu, kāpēc čirkaino matu īpašnieces tos netaisno. Šuplinkskai vēl nekas, bet tā pieneņpūka Brante :D 

Atceroties, kā manā jaunībā bija ilgas pēc lokām un ko tik nedarījām, lai tādas būtu :D Tagad otrādi - gandrīz visas grib taisnus matus, tad nu katrai mājās ir taisnotājs. Agrāk katrai bija ilgviļņi un matu ruļļi. Tagad vecās,(kā es :D ) beidzot var gavilēt par saviem taisnajiem matiem, bet vecās, kurām jaunībā bija modernās čirkas, tagad taisno :D Dzīvē tomēr ir taisnība

Bet jāpiebilst, ka lokas no lokām atšķiras, protams. Ir arī tā nekas čirkainas frizūras, bet uzreiz nevaru iedomāties piemēru.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 01. decembris, 19:49:45 no bot »

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #23 : 2020. gada 01. decembris, 17:31:46 »
Joprojām gribas lokas, bet lokas nevis cirtas. Taisni mati visām nebūt nepiestāv. Tagad līdzīgi kā, kad modē nāca kaskādes griezums - teju visas grieza, vienalga - piestāvēja vai nepiestāvēja.
Un man gluži pretēji Brantes haoss patīk daudz labā par Šuplinskas it kā piekārtoto nejēdzību. Iespējams, labāk izskatītos īsāks griezums.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2020. gada 01. decembris, 17:46:12 »
a kur Brantes tēma?? Brante smukāka!

Atslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2020. gada 01. decembris, 18:24:36 »
šuplinskai frizūra izskatās kā salipusi parūka. Par Branti -kur ir kāda bilde?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #26 : 2020. gada 01. decembris, 18:50:01 »
Taču, lai ko es domātu par to kas uz galvas, galvā Brante man šķiet ar pamatīgiem putniem. Tāds sievieškārtas Gobzems
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2020. gada 01. decembris, 19:10:31 »
Man pilnīgi paralēli citu cilvēku galvas...

bet narčiks mani atkal nogāza no virtuve beņķa -bet klusībā nesaprotu, kāpēc čirkaino matu īpašnieces tos netaisno.

Nopietni???? :rat:
p. s bet visp varu nomierināt ,man domat, tādu ir mazākumā ..tici man, lielais vairums skrien pakaļ katrai vēsmai :) lai tik būtu kā visi :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #28 : 2020. gada 01. decembris, 19:27:02 »
Nekad neesmu varītēm taisnojusi, vienu brīdi gan ir bijuši ilgviļņu čirkainie. Dabā ir patvaļīgi lokainie, ko var sakārtot, kā patīk.
 Lai būtu gatava visām modes vēsmām, man ir asimetrisks griezums -vienā pusē gludeni īsi, otrā garāki lokaini

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #29 : 2020. gada 01. decembris, 19:43:44 »
nepatīk man šitie "no augšas sists, no apakšas plūkts" matu sakārtojumi