Autors Tēma: Šuplinskas, Brantes un citas frizūras  (Lasīts 6980 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Šuplinskas, Brantes un citas frizūras
« Atbilde #45 : 2021. gada 05. janvāris, 11:24:19 »
Man liekas, tā ir veca intervija, jo viņa ir prom aŗī no otrā vīra, no tā labā

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #46 : 2021. gada 05. janvāris, 11:42:11 »
Man liekas, tā ir veca intervija, jo viņa ir prom aŗī no otrā vīra, no tā labā
2017.gada 25.septembris     
"Varbūt tikai piektajā laulībā sieviete būs laimīga un tikai šo vīrieti viņas bērns no pirmās laulības sauks par tēvu."(c)....nu, otrais prom, līdz piektajam vēl laiciņš..

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #47 : 2021. gada 05. janvāris, 11:51:58 »
zin nakat-kā kurai paveicas  :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies e518

« Atbilde #48 : 2021. gada 05. janvāris, 16:07:16 »
Ar tādu raksturu tur būs ne tikai pieci ! Skaidrā neviens vecis tādu neizturēs !!!

Atslēdzies Milka

« Atbilde #49 : 2021. gada 05. janvāris, 16:17:04 »
Ar tādu raksturu tur būs ne tikai pieci ! Skaidrā neviens vecis tādu neizturēs !!!
Pievienojos.
Tur tikai kārtīgam zemtupeļniekam iespējama dzīvošana, manuprāt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2021. gada 05. janvāris, 16:40:21 »
Nezinu, man viņā kkāds infantīlisms nolasās, precīzāk viņas izpausmēs. Kkas jaunībā neizdzīvots vai kā tā... Nespēju uztvert kā pieaugušu personību, tāpat kā Mūrnieci.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #51 : 2021. gada 06. janvāris, 09:43:52 »
Nezinu, man viņā kkāds infantīlisms nolasās, precīzāk viņas izpausmēs. Kkas jaunībā neizdzīvots vai kā tā... Nespēju uztvert kā pieaugušu personību, tāpat kā Mūrnieci.
un tad vēl nosoda pirmo vīru, kurš šo "bērnu" audzināja ar sentēvu metodēm! :mrgr: ...un pēc šķiršanās publisko savus kailfoto, lai tas pirmais vecis sajūk prātā un nonāk Tvaika ielā :sarcasm: ....skaidrs, ka sita dēļ greizsirdības, jo viņai tak vajag visas pasaules (tai skaitā vīriešu) uzmanību...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #52 : 2021. gada 06. janvāris, 10:12:06 »
un tad vēl nosoda pirmo vīru, kurš šo "bērnu" audzināja ar sentēvu metodēm! :mrgr: ...un pēc šķiršanās publisko savus kailfoto, lai tas pirmais vecis sajūk prātā un nonāk Tvaika ielā :sarcasm: ....skaidrs, ka sita dēļ greizsirdības, jo viņai tak vajag visas pasaules (tai skaitā vīriešu) uzmanību...

Man gan šitāds self-made-woman šķiet apbrīnas vērtas  :yes:  pie tam heteroseksuāli orientētas  :yes: :yes:

Nakat - godīgi - Tev ar viņu kaut kas ir bijis?? Ak jā, Tavos spēka gados, viņa bija pavisam bērns... :sarcasm:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #53 : 2021. gada 06. janvāris, 10:55:50 »

Man gan šitāds self-made-woman šķiet apbrīnas vērtas  :yes:  pie tam heteroseksuāli orientētas  :yes: :yes:

Nakat - godīgi - Tev ar viņu kaut kas ir bijis?? Ak jā, Tavos spēka gados, viņa bija pavisam bērns... :sarcasm:
apbrīnot protams vari, bet būdams gudrs vīrs un lai vai cik tur sagribas, tak par mīļāko neņemtu?....tur viss tik karsti notiek, ka tava sieva to noteikti uzzinātu, bet to taču tu negribi?  :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #54 : 2021. gada 14. janvāris, 11:37:56 »
Ja par frizūrām, tad vēl par Horenu. Mazliet par viņu fanoju, negribas piesieties, bet kāpēc tāda frizūra  :scratch: . Attaisnojums - mākslinieks :) , bet āriene galīgi nelīmējas kopā ar iekšiņu, kad viņā paklausās.
Ir LTV tāds raidījums - Pārtikas revidents, ko gadās mazliet redzēt pirms Restorāna. Kas tā par dīvainu vadītāju - mati(sevišķi dīvaini ir mati) un izskats kā no 80-iem, brīnos nenobrīnos. Laikam esam pieradināti pie kkāda noteikta tipa vadītājiem, galīgi neliekas ok.
Par Zanderu vispār nerunāsism - vienmēr izskatījies kā bomzītis... kas par vainu  :scratch: Tāpat Kulakovs.
Piezīme - kritizēju tikai ētera personības, nenāk ne prātā kritizēt līdzcilvēkus vai parastus cilvēkus, mums viss piedots :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #55 : 2021. gada 14. janvāris, 11:45:19 »

Mēs ari vakar par revidenti bišķi iesmējām,tāda Liela meitene

Atslēdzies tuk

« Atbilde #56 : 2021. gada 14. janvāris, 11:48:21 »
Horens taču regegstila mūzikā izpildās, attiecīgi arī pričene.
Bet nepatīk totāli, mūždien zāli sapīpējies un ar didaktisku noti tekstos, cik nu tv dzirdēts.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #57 : 2021. gada 14. janvāris, 11:49:34 »
Horens regeja pārstāvis - dredi, zālīte... viss pie tēla pieder
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #58 : 2021. gada 14. janvāris, 12:37:41 »
Ja godīgi, man vispār nepatīk šitāda ārienes un frizūru aprunāšana. Ētera cilvēks vai "parastais", vienalga nepatīk. Kaut kādu riebīgu pēcgaršu tas atstāj.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #59 : 2021. gada 14. janvāris, 12:53:03 »
Atļaušos vien piezīmēt, ka šī nav manis radīta tēma. Manu tekstu par Šuplinskas čokeri pārcēla no citas tēmas un virsrakstu tēmai radīja administrācija. :) Ņivinovataja ja.(c)  :mrgr: