Autors Tēma: Konkurss bez balvām  (Lasīts 17688 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: Konkurss bez balvām
« Atbilde #120 : 2022. gada 05. oktobris, 12:48:28 »
Padomju laikos restorānu virtuvēs bija jābūt atsevišķai telpai olu sišanai. Man liekas, ka bija dok filma par kundzīti -olu sitēju cepumu fabrikā
tas bija bailēs no salmonelozes

Atslēdzies tuk

« Atbilde #121 : 2022. gada 05. oktobris, 12:50:55 »
No cepurītes baltuma izņemšanai drīkst izmantot to pašu ierīci ar kuru ēdīs olu. :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #122 : 2022. gada 05. oktobris, 18:26:59 »
es nez.. man kkā pilnīgi pie vienas vietas šitādi vipendronu agregāti. Protams,protams var izlikties par smalku un ar ierīcēm sist olas galus nost  :?: Bet, ja uzdāvina ..tas nozīmē, ka tev jau viss cits ir(kas laba zīme) un vairs neko citu dāvātajs nav varējis izdomāt :)
mans tētis vārītu olu pārsita ar nazi. un es tāpat. rokā ir divas vienāda lieluma olas pusites. Katrai viens tējkarotes grābiens un ola ir galamērķī. Viss.

p.s nē,nekas tur laukā nelīst un netek
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #123 : 2022. gada 05. oktobris, 21:11:31 »
es nez.. man kkā pilnīgi pie vienas vietas šitādi vipendronu agregāti. Protams,protams var izlikties par smalku un ar ierīcēm sist olas galus nost  :?: Bet, ja uzdāvina ..tas nozīmē, ka tev jau viss cits ir(kas laba zīme) un vairs neko citu dāvātajs nav varējis izdomāt :)

Teica mellene, kurai iegādāti spešel olu vārāmie kobleri, vai kā nu viņi tur saucās.  :rofl:
Es būtu priecājusies par atrasto laiku atskriet uz kafiju arī bez dāvanas, bet par to, ka iedomājās uzdāvināt šo verķi arī priecājos.  :smile:  Pat ļoti man tas patīk.  :P

Atslēdzies tuk

« Atbilde #124 : 2022. gada 05. oktobris, 21:20:55 »
Vēl šāds ir:

Kad no rīta skatījos tavu ielikto video, man nākamais izleca video, kurā tika salīdzināta dažādu olu šķēru funkcionalitāte. Ar šo nogriezt vāciņu neizdevās, ar vienām citām, uz kurām savulaik biju aci metusi arī nē. Būtība vienīgais, kurš ar pirmo piegājienu perfekti nogrieza, tika atzīts par funkcionālu bija manējais ar atsperes principu. Bija tur viens vizuāli līdzīgs verķis bet ar garāku kātu un uz tā uzvērtu metāla bumbu, kurai krītot būtu jānogriež vāciņš triecienā, vizuāli glīts, bet arī neko negrieza.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #125 : 2022. gada 05. oktobris, 21:26:01 »
Da labi, ja tādi mazi nieciņi un to sagādātie mazie rituāli sagādā nevainīgu ikdienas prieciņu, tad kāpēc gan ne. Kam patīk olu atgriezt, kam no īpašās krūzītes kafiju dzert, kam īpašo salvetīti paklāt, un tad? Lai tak ir, ja patikšanu sagādā.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #126 : 2022. gada 05. oktobris, 22:00:04 »
tuk- tak nē  :) es jau tos kodlerus arī neizmantoju. Man protams interesē izmēģinat un tā.. bet pēc tam es secinu,ka vecā metode man strādā labāk.
Un es jau tos jocīgos verķus nepērku veikalā. Paši atnāk  :blushing: vasarā kodleru kaudzi aizvedu māsai..šamā garšvielas viņos glabāšot. nu vismaz kkas...
P.S man vispār arī viens verkis stāv malā nolikts. savācu no miskastes(tas apmēram kā pie jums, kad noliek pie misenes kko. Tā mums pie charity shopiem noliek kastes ar lietām kuras nevar pārdot) ar domu noskaidrot kas tas par bezjēdzīgu izstrādājumu....

ja varēšu..mēģināšu ielikt.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #127 : 2022. gada 05. oktobris, 22:05:19 »
Šitāds
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #128 : 2022. gada 05. oktobris, 22:09:01 »
Oij no augšas nevar saprast
IG- mellenessniega

« Atbilde #129 : 2022. gada 05. oktobris, 22:13:14 »
Tā savienojuma vieta ir atdalāma? T.i. atskrūvējama, atklikšķināma, lai būtu divas daļas, vai tomēr tas viss ir vienā nedalāmā gabalā? Uz pekas arī ir dekors? Pirmā doma - dekoratīvs aizkaru saspraudējs vai kas tamlīdzīgs.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #130 : 2022. gada 05. oktobris, 22:19:51 »
nav atdalāms..es jau tur mēģināju atlauzt.. tēlo, ka ir savienojums, bet neatdalās.un jā peka arī dikti kruzuļota
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #131 : 2022. gada 05. oktobris, 23:29:13 »
Tas nevar būt kāds štrunts, ko izmanto, lai visādos veidos uzsietu lakatu/plānu šalli? Kaut kur aptin, kkur cauri izbāž...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #132 : 2022. gada 05. oktobris, 23:40:46 »
diezi vai  :scratch: priekš tada mērķa pārāk smags.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #133 : 2022. gada 05. oktobris, 23:48:21 »
Priekš salvešu turētāja (mana pirmā doma, no augšas skatot) pārāk mazs un zems...

Varbūt palīgverķis kādiem specifiskiem rokdarbiem? Nezinu gan, kādiem - ne es ko šuju, ne izšuju, un vispār priekš tam man rociņas no apaļās vietas aug... :blushing: :mrgr:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #134 : 2022. gada 06. oktobris, 00:20:16 »
laab, es atzīšos, ņēmu palīgā pat googles lensu. un arī tā man nespēja palīdzēt. atrada kko mazliet vizuāli līdzīgu, ko nosauca par lūpukrāsu turētāju  :mrgr: , bet arī šim darbam mans štrunts neder. Lūpukrāsa ir par tievu un gāztas  tajā slīpajā un platajā atvērumā.. kkādas bārdas skujamās pindzeles arī neturēsies. :?:
IG- mellenessniega