Autors Tēma: aizvainojums  (Lasīts 3756 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

aizvainojums
« : 2020. gada 18. oktobris, 10:34:16 »
It kā pati visu saprotu. Bet nekādi netieku galā. Ar aizvainojumu. Nu jau vairāk nekā pusgadu. Ciilāju tā un šitā. Skatos no vienas puses un otras. Brīžiem atrodu risinājumu, brīžiem pazaudēju.
Ja diendienā nebūtu jātiekas ar šo cilvēku - miera vējos. Aizmirstu ka šņakst vien.

Man nepatīk MANAS izjūtas,. Tāpēc esmu īgna. Ka netieku galā.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: aizvainojums
« Atbilde #1 : 2020. gada 18. oktobris, 10:36:00 »
Tak vienreiz iekrauj ar pannu it kā ne par ko...tad tas aizvainojums būs otram  :rat:

Atslēdzies dip

« Atbilde #2 : 2020. gada 18. oktobris, 11:03:58 »
Tak vienreiz iekrauj ar pannu it kā ne par ko...tad tas aizvainojums būs otram  :rat:

Saki, ka man panna jānēsā līdzi?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2020. gada 18. oktobris, 12:39:30 »
Nez, aizvainotājs maz zina, ka aizvainojis? Proti, aizvainots tika ar apzinātu nolūku aizvainot?

Atslēdzies dip

« Atbilde #4 : 2020. gada 18. oktobris, 12:55:09 »
Nez, aizvainotājs maz zina, ka aizvainojis? Proti, aizvainots tika ar apzinātu nolūku aizvainot?

Zina. Tas bija garš/ilgs pasākums. Tā vietā, lai atvainotos, blieza vēl stiprāk. Ar domu - ja nīcina, tad līdz saknei :mrgr: Līdz saknei nesanāca.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2020. gada 18. oktobris, 13:01:58 »
Tad jau pats aizvainotājs arī nevēlas kontaktēties. Ar varu mīļš nekļūsi, nekontaktējies un viss.

Atslēdzies dip

« Atbilde #6 : 2020. gada 18. oktobris, 13:08:35 »
Tad jau pats aizvainotājs arī nevēlas kontaktēties. Ar varu mīļš nekļūsi, nekontaktējies un viss.

Darba kolēģis. Kurš, saprotot, ka pāršāvis pār strīpu, visādi cenšas izpildīties. Ne labā virzienā.
No vienas puses, ir interesanti pavērot, no otras puses, piekūstu. Un no trešās puses, kāpēc laiku pa laikam tas mani aizskar? Visā šajā šmurā mani besī tieši tas, ka es netieku vaļā no tā sūda. No aizvainojuma, ne cilvēka :mrgr:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #7 : 2020. gada 18. oktobris, 13:11:17 »
Vai viņš tiešām saprot, ka pāršāvis pār strīpu? Esat to izrunājuši?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #8 : 2020. gada 18. oktobris, 13:23:22 »
Mans novērojums, ka šādi izdarās ar sev labi pazīstamiem cilvēkiem tad, kad pašiem kaut kas pie šī cilvēka ir "līdz grošai"....tāds atbildes trieciens, ja, protams,  nav kaut kādas psihiskas novirzes mūsdienu modernajā pasaulē, bet tad tā izturas arī pret citiem...ne tikai pret Tevi, dip! ...Tā ka vajag pārdomāt, ko pati senāk esi nodarījusi (pašai pat nenojaušot)...un sākt sarunu no šīs vietas...ja normāls cilvēks, tad sapratīs, ka arī šāvis pāri sarkanajai svītrai!

Atslēdzies dip

« Atbilde #9 : 2020. gada 18. oktobris, 13:25:37 »
Vai viņš tiešām saprot, ka pāršāvis pār strīpu? Esat to izrunājuši?

Es jau nezinu, vai viņam šķiet, ka pāršāvis pār strīpu. Pieļauju, ka tā ir skaudība. Pieļauju, ka vienkārši ļaunums.

Es sevi apstrādāju tā. Uzdodu jautājumu - vai šis cilvēks man ir svarīgs dzīvē. Nē. Vai šī cilvēka domas man ir svarīgas. Nē. Tas kas tā par herņu? Ar mani.

Neliela nianse - agrāk bija labs paziņa. Tā ka labi zina vājās vietas  :mrgr:

Atslēdzies dip

« Atbilde #10 : 2020. gada 18. oktobris, 13:27:15 »
Mans novērojums, ka šādi izdarās ar sev labi pazīstamiem cilvēkiem tad, kad pašiem kaut kas pie šī cilvēka ir "līdz grošai"....tāds atbildes trieciens, ja, protams,  nav kaut kādas psihiskas novirzes mūsdienu modernajā pasaulē, bet tad tā izturas arī pret citiem...ne tikai pret Tevi, dip! ...Tā ka vajag pārdomāt, ko pati senāk esi nodarījusi (pašai pat nenojaušot)...un sākt sarunu no šīs vietas...ja normāls cilvēks, tad sapratīs, ka arī šāvis pāri sarkanajai svītrai!

Liela daļa taisnības. Vairākos līmeņos.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #11 : 2020. gada 18. oktobris, 13:29:31 »
Skaudīgus un ļaunus cilvēkus nav ko ņemt aubē. Kāpēc Tev viņa viedoklis ir svarīgs? Uz darbu neiet draudzēties, uz darbu iet strādāt.

Par skaudību runājot, vai tik šī iezīme netiek lietota vietā un nevietā? Ne Tavā gadījumā, bet vispār.
Tavā gadījumā  - kāpēc viņam būtu jāskauž?

Atslēdzies dip

« Atbilde #12 : 2020. gada 18. oktobris, 13:35:57 »
Man nav svarīgs viņa viedoklis. Un jā - uz darbu iet strādāt. Tas, starp citu, arī viņu mazliet besī, ka neielaižos tenkās, pārrunās.

Kāpēc skauž? Kāpēc vispār skauž?  :smej:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2020. gada 18. oktobris, 13:40:02 »
Neliela nianse - agrāk bija labs paziņa. Tā ka labi zina vājās vietas  :mrgr:

Varbūt jāsāk no šīs vietas, kurā mirklī labais paziņa kļuva par to skaudīgo rieboņu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #14 : 2020. gada 18. oktobris, 13:40:59 »
es ignorētu. Tev ir svarīgs viņa viedoklis? Nu nevar tev būt svarīgs tāda cilvēka viedoklis kurš spēj tevi aizvainot ar nodomu. Parasti tādiem ir zems pašnovērtējums un šamie sevi izceļ noniecinot apkārtējos. Nu tā viņi izprot lietu kārtību. Tu taču nezaudēsi savu laiku mēģinot viņam pierādīt, ka šams kļūdās?!! Viņš to pats zina. Tā ir tāda tīņu vecuma psiholoģija. Vienkārši cilvēks nav mentāli pieaudzis. Tu taču neuztversi nopietni kāda padsmitnieka muldēšanu, vai ne? Vienkārši iedomājies, ka tev ir darīšana ar tīni, kuram ir psiholoģiska rakstura aizture. Tu taču zini, - tas nav jāņem par pilnu. Un atceries, viņš vēlējās ar savu aizvainojumu tev sabojāt garīgo - tas bija viņa mērķis. Ja tu viņu ignorētu, viņš to nepanāktu un, maigi sakot "aizrītos ar  savu žulti". Vienkārši, pasaki sev, ka tev nav svarīgi ko tur runā cilvēks ar psiholoģiska rakstura problēmām. Un nemeklē sevī vainu, tu to nevari labot, tev vienkārši nav tam laika. Dzīve visu noliks pa plauktiņiem. Gan jau šams reiz pats smagi norausies, ja kādreiz kāds "upurs " trāpīsies ar pannu rokā.