Autors Tēma: Starptautisku atdzīšanu Arcahas Republikai!!!  (Lasīts 2404 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Starptautisku atdzīšanu Arcahas Republikai!!!
« : 2020. gada 21. oktobris, 15:32:59 »
Starptautisku atzīšanu Arcahas Republikai!!! Nekad neesat dzirdējis par Arcahas Republiku? Un ko meklējam wikipedijā, un voilā! Tā ir Kalnu Karabahas Armēņu republika - Arts'akhi Hanrapetut'yun https://lv.wikipedia.org/wiki/Arcahas_Republika. Un Azeri tagad turpina Otomanu (protams, mūsdienu Turcijas mudināta) impērijas genocīda darbus pret armēņu tautu!
Skat arī: https://www.sarunuforums.lv/index.php?topic=8473.0
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 21. oktobris, 15:41:55 no SNor »
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies LVSNor

Atb: Starptautisku atdzīšanu Arcahas Republikai!!!
« Atbilde #1 : 2020. gada 21. oktobris, 17:31:44 »
Un vienmēr jāatceras, ka Arcahas republikas nākotne ir Putina gambīts Armēnijas premjeram Nikol Pashinyan, kas pie varas Armēnijā nokļuva uz antikrieviska viļņa. Diemžēl šahu piesaka Azeru un Turku bruņotie spēki, un līdz ar to iet bojā cilveki!
Citāts
On the other hand, the goal of the Azerbaijani-Turkish bloc is to overcome this resistance and to develop the current momentum to reach the Lachin mountain pass thus threatening to cut off the shortest route between Armenia and the Republic of Artsakh. In the event of success, this would predetermine the Azerbaijani victory in the war. Military hostilities are ongoing amid another round of international diplomatic efforts to de-escalate the situation and return the sides to the negotiating table.President Ilham Aliyev and Armenian Prime Minister Nikol Pashinyan declared that they are ready to meet in Moscow. The Azerbaijani leader even said that his country is ready to halt the operation if Armenia demonstrates a constructive approach. Nonetheless, the ‘constructive approach of Armenia’ in the view of Azerbaijan is the full and public surrender of Karabakh. Such an agreement will mark the collapse of the current political leadership of Armenia and is unlikely to be accepted.Therefore, the war will likely continue until the military victory of one of the sides and that side would likely be Azerbaijan.
Baku has already achieved an impressive breakthrough on the frontline if one compares the current situation with local military escalations in the previous years. As to Armenia, it will not likely be able to turn the tide of the conflict if it continues limiting its response to indirect support of forces of the Republic of Artsakh instead of a direct military action to repel the Azerbaijani-Turkish bloc. Clashes of the previous weeks already demonstrated that Baku has an upper hand in the current format of the military standoff in Karabakh. Therefore, if Yerevan really wants to change something, it should change the rules of the game even if this would create additional risks for Armenia itself.
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #2 : 2020. gada 22. oktobris, 11:19:36 »
Arcahas nākotnes veidošana ir uzradies vēļ viens pasīvs dalībnieks - Irāna.
Citāts
On October 21, the Iranian Army and the Islamic Revolution Guard Corps (IRGC) launched large-scale air defense drills, codenamed Modafe’an-e Aseman-e Velayat 99 (Guardians of Velayat Sky 99). The drills involve the Iranian Army’s air defense units and the Air Force along with the IRGC’s Aerospace Force. Just a few days earlier, the Iranian military deployed additional artillery pieces near to the border with Azerbaijan.
Armēnijas premjers Pašinjans ir aicinājis armēņus cīnīties pret šo azeru agresiju pret Arcahas armēņiem :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2020. gada 22. oktobris, 12:08:34 »
Pareizrakstības tableti aizmirsi ieņemt

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #4 : 2020. gada 26. oktobris, 14:59:50 »
personīgi es pagaidām nenostājos nevienā pusē. Pārāk maz uzticama stuffa

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #5 : 2020. gada 26. oktobris, 17:50:48 »
Nu lielais karš bija no 1992 līdz 1994, un šodien it kā esot 2020, t.i., pagājuši 26 gadi, kuros nevienam Arcahas Republikas liktenis neinteresēja, jo Armēnijas neatkarību garantēja KF.  2018. gada maijā viņš kļuva par Armēnijas premjerministru, pēc KF armiju vērstiem protestiem. Bet tagad, kad Pašinjana vadītā alianse "Mans solis" pārliecinoši uzvarēja, kurās izcīnīja 70,43% balsu.  Un tagad autokrāts Alijevs (Latvijas stratēģiskais partneris, līdzīgi kā Turcija), mēģina šo lietu padarīt sev pieņēmu, droši vien, lai nomirtu kā 1992 gada kara uzvarētājs. ;)

Protams, ka Arcahas Republika nekad nav bijusi neatkarīga, jo
Citāts
1919. gada 22. augustā Šušā notiekošais Karabahas armēņu kongress piekrita līdz starptautiskā noregulējuma pieņemšanai palikt Azerbaidžānas sastāvā.

Bet tad viņus "atbrīvoja" Sarkanā armija, kura izveidoja Kalnu Karabahas autonomo apgabalu, kas palika Azerbaidžānā, jo nekādas neatkarīgas Armēnijas vai Azerbaidžānas nebija paredzētas.  ;) Kaut Arcahas Republika ir izteikti armēņu apdzīvota.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #6 : 2020. gada 26. oktobris, 17:53:40 »
Vienīgais ko varu teikt ir ka Turcija rīkojas nepareizi
Kaut arī var saprast - ja mēs ar igauņiem karotu par Valku , Somija noteikti atbalstītu Igauniju

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2020. gada 27. oktobris, 09:36:30 »
Vienīgais ko varu teikt ir ka Turcija rīkojas nepareizi
Kaut arī var saprast - ja mēs ar igauņiem karotu par Valku , Somija noteikti atbalstītu Igauniju

Kā tad... tikko Somija izšautu vienu zalvi pa Latvijas teritoriju, vajadzētu iedarbināt NATO 5. pantu un pēc 3 dienām Helsinkos plīvotu nevis zils krusts uz balta fona, bet balts krusts ar bumbulīti uz zila fona... teorētiski :)  vai arī mūsu draugi uzliktu Nokijai BRRRRRRIESMIIIGAS sankcijas :)

kas tur ko nesaprast par armēņiem-azeriem??

Turcija (LV sabiedrotā caur NATO) ņem varu Kaukāzā, vājina Krievijas (mūsu iespējamā pretinieka nākamajā karā) pozīcijas tur, izsmērē pa zemi Kolektīvās drošības līgumu un grauj Krievijas sapņus par "vienoto nedalāmo"

no sirds žēl mierīgo iedzīvotāju, kam atkal jādzīvo kara šausmās... bet tas kas notiek, notiek uz labu (kā parasti)
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 27. oktobris, 09:42:18 no daddy »

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2020. gada 27. oktobris, 09:57:51 »
Osmaņi rullē

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2021. gada 06. maijs, 12:37:11 »
sāk žmiegt politiski tos osmaņus arī mēs...un ne tikai futbolā ...   
https://www.delfi.lv/news/national/politics/saeima-deklaracija-atzist-un-nosoda-osmanu-imperijas-laika-istenoto-armenu-genocidu.d?id=53169427   

es piekrītu Kirsteinam,   
"Kiršteins teica, ka nebrīnās par "Saskaņas" atbalstu armēņu rīcībai, taču pauda pārsteigumu par Jaunās konservatīvās partijas rīcību. Deputāts uzskata, ka Ārlietu komisijai būtu jāpārstrādā teksts, jo tā ir provokācija pret Turciju. "Armēnija nekad nav atzinusi Baltijas valstu okupāciju un to netaisās darīt," ģeopolitiskās nianses iezīmēja Kiršteins."(C)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2021. gada 06. maijs, 12:52:43 »
NESAPROTU KĀPĒC tieši tagad? Kāpēc mums jānaidojas ar Turciju? Ko LV no tā iegūst? Armēņu draudzību...haha, padodiet man lupu...lai varu šīs draudzības augļus saskatīt (76. vieta eksportā... 63. vieta importā) https://www.mfa.gov.lv/arpolitikapusejas-attiecibas/latvijas-un-armenijas-attiecibas#ekonomika

TOTIES Krievija gan iegūst, ka 2 NATO valstis, nē valsts (TR) un piedēklis (LV) kašķējas savā starpā... 2(!) Saeimas ārkārtas sēdes par šādu ceturtās šķiras jautājumu...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #11 : 2021. gada 06. maijs, 16:46:15 »
daddy, te kaut kāda lielo puiku spēle, kur mums pateica, ka tā jādara...franči, amerikāņi...manas domas, ka ir nemiers, ka Erdogans stūrē islama virzienā...kamēr bija Turcijā laicīgā vara un kaut kāds demokrātijas paveids, ko iedibināja Ataturks, tikmēr visi sabiedrotie pievēra acis uz armēņu genocīdu, kas nenoliedzami bija...nu, tāds mājiens ar sētas mietu Turcijas virzienā - ja kļūsiet par to, par ko te gatavojaties, tad jums vilksies pakaļ tas genocīda zīmols...vispār, tas jau ir noticis un fakts...tagad Erdogans būs spiests taisnoties, ka to genocīdu veica vecā vara, bet Ataturka iedibinātājai republikai ar to maz sakara...un ja Erdogans atgriežas pie Ataturka, tad tas ir tas, ko amerikāņi, ES un NATO vēlas...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2021. gada 06. maijs, 17:50:06 »
daddy, te kaut kāda lielo puiku spēle, kur mums pateica, ka tā jādara...franči, amerikāņi...manas domas, ka ir nemiers, ka Erdogans stūrē islama virzienā...kamēr bija Turcijā laicīgā vara un kaut kāds demokrātijas paveids, ko iedibināja Ataturks, tikmēr visi sabiedrotie pievēra acis uz armēņu genocīdu, kas nenoliedzami bija...nu, tāds mājiens ar sētas mietu Turcijas virzienā - ja kļūsiet par to, par ko te gatavojaties, tad jums vilksies pakaļ tas genocīda zīmols...vispār, tas jau ir noticis un fakts...tagad Erdogans būs spiests taisnoties, ka to genocīdu veica vecā vara, bet Ataturka iedibinātājai republikai ar to maz sakara...un ja Erdogans atgriežas pie Ataturka, tad tas ir tas, ko amerikāņi, ES un NATO vēlas...

lai nu tā būtu... man gan šķiet, ka naivie eiropieši iedomājušies austrumniekus (Putinu, Dzjiņpinu un Erdoganu) viltībā pārspēt...  :fubar: :fubar:  Vostok djelo tonkoje...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #13 : 2021. gada 06. maijs, 17:59:26 »
TOTIES Krievija gan iegūst, ka 2 NATO valstis, nē valsts (TR) un piedēklis (LV) kašķējas savā starpā... 2(!) Saeimas ārkārtas sēdes par šādu ceturtās šķiras jautājumu...
Šis arguments ir smieklīgs, jo tiko Džonsons aizsūtījis divus kara kuģus uz Angļu kanālu (Lamanšu), lai "atbloķētu" Džersijas salu, ko "iesprostojuši" franču zvejnieki ;) Tas ir īsts kodollielvalstu konflikts ;)Bet savādāk, mums ir vēsturiska personība - Lāčplēša kara ordeņa kavalieris Voldemārs Ozols, kas 1.p.k. Kaukāza frontē nopelnīja Jura ordeni, cīnoties pret Osmaņiem, kas gribēja genocīdēt Armēņus.       

Savādāk, tas ka Armēnijai ir jābūt Krievijas Federācijas ietekmes zonā, neiztur nekādu kritiku, un ir tikai FSB melu kampaņas rezultāts! :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #14 : 2021. gada 07. maijs, 08:52:13 »
Savādāk, tas ka Armēnijai ir jābūt Krievijas Federācijas ietekmes zonā, neiztur nekādu kritiku, un ir tikai FSB melu kampaņas rezultāts! :)

Izrādās, armēņiem jūnijā parlamenta vēlēšanas. Varbūt šis ir maigs mājiens, Eiropa jūs (ne)saprātīs...