Aptauja

Vai Tev telefonā ir lietotne "apturi covid"?

kas ir covid?

Autors Tēma: Vai Tev telefonā ir lietotne "apturi covid"?  (Lasīts 5593 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Vai Tev telefonā ir lietotne "apturi covid"?
« Atbilde #30 : 2020. gada 30. oktobris, 20:16:33 »
Šodien viena paziņa lielijās, ka lepni masku nenēsā, bet nēsā līdzi izziņu, ka viņai esot diezgan labs antivielu līmenis. Pat neprasiet cik tas ir un kā to mēra. Esot nodevusi analīzes. Viņa gan izslimoja martā, kad bija ceļojumā uz Vjetnamu.
Nu pie mums tas nebūtu pamatojums masku nenēsāt - "ja arī pati nesaslimsi, vari būt pārnēsātāja" un kādam to covidu uzšķaudīt; "maskas nēsājam, lai sargātu citus" utt. un blabla tādā pat garā.
Bet, kas tās par analīzēm, tas gan interesanti  :confused:   Domāju, ka esmu izslimojusi jau februāra sākumā, un interesanti būtu zināt, kas notiekās ar to imunitāti, par kuru katrs, kam nav slinkums, šodien bīda savu versiju, veidojas tāda vispār vai neveidojas un cik noturīga ir.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #31 : 2020. gada 31. oktobris, 14:48:43 »
Palasīju par gripu. Tā izplatoties pat 6 m attālumā. Kāpēc covidam tikai 2 m attālums paredzēts?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #32 : 2020. gada 31. oktobris, 16:06:31 »
tāpēc,ka tāpēc...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #33 : 2020. gada 31. oktobris, 18:16:22 »
Tāpēc, ka pie gripas niknāks šķaudiens, tālāk aizspļauj  :smej:

Kuš, Milka. Tiks vēl ne tajās ausīs, un liks mums 6m distanci ievērot  :mrgr:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #34 : 2020. gada 31. oktobris, 18:24:19 »
Ja kas, ir jau teikts, ka 2m tā nosacīti, nekāds baigais jaunums nav.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #35 : 2020. gada 31. oktobris, 18:30:02 »
Valstis, kurās jau kopā marta nēsā masku, nekas nemazinās, pat otrādi. Bet nu nēsāsim vien. Ja man liktu ēst ķiplokus pret covid, tad gan es ietu demonstrācijā :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #36 : 2020. gada 31. oktobris, 18:37:44 »
Valstis, kurās jau kopā marta nēsā masku, nekas nemazinās, pat otrādi. Bet nu nēsāsim vien. Ja man liktu ēst ķiplokus pret covid, tad gan es ietu demonstrācijā :D
Ha, ja liktu ēst ķiplokus, es būtu likumpaklausīgo pirmajās rindās!  :nam:  Staigātu un likumīgi lepni voņītu pēc ķiplokiem! :D  Nevis tā kā tagad - tad nevar un tad arī nevar, un uz nakti arī tik mazbišķiņ, citādi no rīta vēl to "peregaru" jutīs...   :n-:  Galu galā, "kad tad lai es dzeru to limonādi"?!  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2020. gada 31. oktobris, 18:45:44 »
Kas nu patīk, tas ir tieši tā distancēšanās. Allaž riebusies tā drūzmēšanās un virsū stumšanās.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #38 : 2020. gada 10. novembris, 12:08:49 »
Ha, ja liktu ēst ķiplokus, es būtu likumpaklausīgo pirmajās rindās!  :nam:  Staigātu un likumīgi lepni voņītu pēc ķiplokiem! :D  Nevis tā kā tagad - tad nevar un tad arī nevar, un uz nakti arī tik mazbišķiņ, citādi no rīta vēl to "peregaru" jutīs...   :n-:  Galu galā, "kad tad lai es dzeru to limonādi"?!  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

Šobrīd kā reiz var ēst ķiplokus, sīpolus, puravus jebkurā laikā. Tas varētu būt nosacīts 2m ievērošanas garants.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #39 : 2020. gada 10. novembris, 13:05:56 »
Un ostīt savu ķiploku smaku zem maskas  :rat: :rat: :rat:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #40 : 2020. gada 10. novembris, 13:35:03 »
Sava smaka ir sava smaka  :smej: Ja izvēle starp savu smaku un svešu vīrusu, tad nekautrēšos pa dienu ēst puravu salātiņus :D
Man šķiet, ka baisāka smaka ir tiem, kas pieturā izpīpē cigareti un uzreiz mauc masku virsū.
Un vispār daļa masku jau ir ar smaku. Tagad katrs bez kautrēšanās savai var piešķirt personalizēto smacenieku  :sarcasm:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #41 : 2020. gada 10. novembris, 13:39:52 »
Sava smaka ir sava smaka  :smej: Ja izvēle starp savu smaku un svešu vīrusu, tad nekautrēšos pa dienu ēst puravu salātiņus :D
Man šķiet, ka baisāka smaka ir tiem, kas pieturā izpīpē cigareti un uzreiz mauc masku virsū.
Un vispār daļa masku jau ir ar smaku. Tagad katrs bez kautrēšanās savai var piešķirt personalizēto smacenieku  :sarcasm:

blakusefekts ir arī indīgās gāzes. Bet varbūt pat labi, jo tās visus komunicētājus atstumj vēl tālāk par 2 m. Un ar laiku atstumj pavisam  :mrgr:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #42 : 2020. gada 10. novembris, 13:45:39 »
Visa komunikācija caur telefonu, ZOOM, MS Teams - bez smakām

Atslēdzies Trix

« Atbilde #43 : 2020. gada 11. novembris, 12:06:32 »
SMAKA ir vārda MASKA anagramma.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #44 : 2020. gada 11. novembris, 12:26:52 »
MAKSA.