Autors Tēma: ASV prezidenta vēlēšanas 2020  (Lasīts 5500 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Aste Risks

Atb: ASV prezidenta vēlēšanas 2020
« Atbilde #60 : 2020. gada 16. novembris, 22:26:41 »
Nez, Maijai ir vīrs ?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #61 : 2020. gada 17. novembris, 07:57:46 »
Ja godīgi, man vispār nav saprotama un šķiet nepareiza šitā tradīcija prezidentiem sievas līdzi vadāt. Nebrauc taču viņš privāti ciemos atpūsties, tas ir darbs, oficiāla vizīte, komandējums - kas tur daļas sievai? Kas tas par titulu "pirmā lēdija"? Kā tāds aksesuārs, kuru tad apzelēt - kāda figūra, frizūra, tērpa fasons, svārku garums... Salīdzināt, kuram smukāka... ( Šāda tēma iekš SF man riktīgu zosādu izraisīja). Un pie tā taču, jādomā, lērums visādu stilistu, makijāžistu da etiķetes speciālistu rāvušies vaiga sviedros. "Aksesuārus '' spodrinādami... Un patiešām neveikli sanāk, kad prezidente sieviete un aksesuārs vīrs... Kaljulaida vadā līdzi savējo? Kaut kā neesmu ievērojusi. VVF, man šķiet, pašās augstākajās vizītēs viena brauca.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2020. gada 17. novembris, 09:30:02 »
Un patiešām neveikli sanāk, kad prezidente sieviete un aksesuārs vīrs...

Kāds seksisms  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #63 : 2020. gada 17. novembris, 09:51:43 »
Man šķiet, ka sievu piedalīšanās vizītēs ir svarīgas prezidentālu valstu gadījumos, bet nav jēgas parlamentārām valstīm...nu, mūsējais mierīgi var savējo atstāt mājās...šeit ir runa par to valstu prezidentu tikšanos, kam ir reāla vara savā valstī...sievām tiekoties, var tikt labāk noskaidroti viedokļi bez īpašas diplomātijas, jo viena otrai var pateikt tieši, ko vīrs domā un sagaida no tikšanās, ko grib panākt utt...protams, te nav runa par Melāniju, bet tādu sievu kāda ir Makronam...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #64 : 2020. gada 17. novembris, 10:02:46 »
Prezidenti tikai apmainās laipnībām, bet riktīgo politiku bīda sievas aizkulisēs? :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #65 : 2020. gada 17. novembris, 10:14:42 »
Man šķiet, ka sievu piedalīšanās vizītēs ir svarīgas prezidentālu valstu gadījumos, bet nav jēgas parlamentārām valstīm...nu, mūsējais mierīgi var savējo atstāt mājās...šeit ir runa par to valstu prezidentu tikšanos, kam ir reāla vara savā valstī...sievām tiekoties, var tikt labāk noskaidroti viedokļi bez īpašas diplomātijas, jo viena otrai var pateikt tieši, ko vīrs domā un sagaida no tikšanās, ko grib panākt utt...protams, te nav runa par Melāniju, bet tādu sievu kāda ir Makronam...

domā Melānijai pastāvīgi sāp galva (viņa tāda izskatās), bet Bridžita savējo pagultē tur, ja neklausa? :)  Un ar Emini Bridžitai saruna neizdevās (vai arī dāvana nepatika), tāpēc arī veči apsaukājas?

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #66 : 2020. gada 17. novembris, 17:47:01 »
Citāts
“No, This Is Trump”: Georgia Recount Auditor Claims Multiple Trump Ballots Fraudulently Called For Biden

Rokasgrāmata, ka demokrātijā tiek ievēlēts pareizais ;) Lukašenko (tagad jāklapē savējos) kož pirkstos, ka viņa velēšanas bija tik agri, un viņš vēl nemācēja pareizo metodi :)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #67 : 2021. gada 07. janvāris, 11:45:13 »
Cīnītāji pret velēšanu rezultātu viltošanu!   
https://www.delfi.lv/news/arzemes/protesti-kapitolija-eka-dzivibu-zaudejusi-cetri-cilveki-zino-policija.d?id=52817751   
Vispār ļoti interesantas ir Trampa domas, ka vēlēšanas ir viltotas...es pat viņam piekrītu...nevajag domāt, ka garajā Amerikas prezidentu velēšanu laikā nav bijuši viltojumi...gan jau ir, to zin abas puses, bet bija pieņemts par to klusēt...iesaistījies politikā Tramps no vecajiem partijas biedriem uzzināja par šo praksi, tāpēc tagad tā psiho, jo pilnīgi iespējams, ka viltoti....taču oficiālā Vašingtona ( es domāju ar to - kongress, senāts, Augstāka tiesa, prokurors) to nekad neatzīs, jo to oficiāli pieļaujot, valstī būs bardaks utt...nu, nedrīkst atzīt!   
Tas ir tāpat, kā mēs nekad oficiāli neatzīsim, ka esam viltojuši LTF uzvaru 1990.gada velēšanās!..tas sagrautu visu tālākās gaitas tiesiskumu....bet tādi bija...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #68 : 2021. gada 07. janvāris, 12:52:35 »
pat zolīte vissvarīgākais ir kā skaita...kur nu vēlēšanās

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #69 : 2021. gada 07. janvāris, 15:34:43 »
Nomirst divi republikāņi, nonāk debesīs un prasa Dievam: "Kā Baidenam izdevās nozagt vēlēšanas?" Dievs atbild: "Viņš uzvarēja godīgi." Abi republikāņi saskatās un iesaucas: "Tā sazvērestība sniedzas augstāk, nekā domājām!"

Atslēdzies reno

« Atbilde #70 : 2021. gada 07. janvāris, 16:38:38 »
Demokrātu dievs protestētājus senātā ielaida :)

Vakar vakarā, skatoties tiešraidi -tik relaksēta tā apsardze bija

Atslēdzies daddy

« Atbilde #71 : 2021. gada 07. janvāris, 17:16:57 »
Demokrātu dievs protestētājus senātā ielaida :)

Vakar vakarā, skatoties tiešraidi -tik relaksēta tā apsardze bija

ASV Demokrātu partijas simbols ir ēzelis, kas iemieso spītību šķēršļu pārvarēšanā ceļā uz mērķi.

Rādās, ka šis kaut ko citu simbolizē...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #72 : 2021. gada 07. janvāris, 17:21:20 »
nu, redzēs kā amīši no šīs ķezas izkulsies...te tikai viss sākas un būs vēl daudz pārsteigumu...redzēs, ko darīs Baidens, kurš nekautrējās gulēt debatēs, jo vecums un grūti...galvenais, lai iztur to 4 gadu termiņu!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #73 : 2021. gada 08. janvāris, 08:28:21 »
es nekādu ķezu nesaskatu. Toties saskatu milzīgu atšķirību starp ASV un BY/RU... ASV prezidents krekstēdams aiziet, BY/RU turās kā ērces

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #74 : 2021. gada 08. janvāris, 09:19:36 »
vēl viena , manuprāt būtiska atšķirība, ja BY/RU par vēlēšanu viltošanu protestē opozīcija , tad ASV to dara pozīcija. Manuprāt tas liecina ka ar ASV vēl nav tik slikti.
Bez tam nevaru iedomāties ka BY/RU kāds atļautos cenzēt prezidentu :D