Autors Tēma: cilvēka dzīves  (Lasīts 4742 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

cilvēka dzīves
« : 2020. gada 07. novembris, 21:33:38 »
Visticamāk, ka gandrīz katrs ir domājis: kas būs "pēc"?
Visticamāk, ka daudzi būs domājuši par dvēseļu ceļošanu no vienas dzīves nākamajā. Par iemeslu, kāpēc tas tiek darīts.
Katram ir savs skatījums par/uz šīm lietām.

Kā jūs esat iztēlojušies šo procesu?

Protams, ka ir daudzi, kam tas šķiet slima suņa murgi.

Cerams, ka pati jau neesmu kādreiz ielikusi šādu tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: cilvēka dzīves
« Atbilde #1 : 2020. gada 07. novembris, 22:12:58 »
Kaut kur laika periodā no 25 līdz 29 dzīves gadiem es no ateistes-materiālistes, kas būtu noņirgusi "slima suņa murgi!  :fubar: ",  esmu pārtapusi par...  Par tādu, kas nešaubīgi tic reinkarnācijai. Nezinu, kāds ir šis process... Bet ticu, ka ir.  Jo bez tā nebūtu attīstības, pilnveidošanās, izaugsmes... Mēs neierodamies šajā pasaulē kā balta lapa, bet jau ar savu iepriekšējā dzīvē sastrādāto mantojumu un uzdevumu šai dzīvei.
Man tikai arvien bijis žēl, ka laicīgajam prātam nav lemts apzināt šo bagāžu un cēloņsakarības, kas no tās izriet - varbūt, saprotot, kaut ko savādāk izdarītu, kādas kļūdas nepieļautu, uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem nekāptu...

Atslēdzies dip

« Atbilde #2 : 2020. gada 07. novembris, 22:37:16 »
Es arī ticu pārdzimšanai. Jau no kādiem gadiem lielpadsmit. Ja sākumā bija tikai ticība tam, ka pēc šīs dzīves būs turpinājums, tad ar gadiem redzējums kļuva plašāks. Radās domas par dvēseles attīstību, uzdevumiem, " sapulcēm" Tur augšā, kolektīvajām un radniecīgajām dvēselēm. Skolu, mācīšanos. Pārcelšanu nākamajā pakāpē.

Cik ilgi tas un kā beigsies?

Tik šonedēļ parādījās jauns aspekts. Laiks. Kas ir laiks? Vai dvēsele var (un droši, ka var), ceļot ne tikai uz priekšu laikā, bet arī atpakaļ, pieņemot, ka tāda laika nemaz nav.

Bet tad rodas jautājums - sanāk, ka viss ir izlemts? Ka dvēselei nav jēgas mācīties. Vai arī tomēr tas nav saistīti -  laiks ir laiks, skola ir skola?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2020. gada 07. novembris, 23:34:07 »
es ticu reinkarnācijai. Un mani nebaida tas, kas būs pēc tam. Mani taču neuztrauca tas, kas bija ar mani pirms piedzimu, kāpēc gan jāuztraucas par to kas kas notiks pēc tam? Notiks tas, kas notiek ar visiem, vienkārši pievienošos vairākumam. Kā es  sev to iedomājos? Kā tādu enerģētisko lauku visumā, ne vienotu bet vairāk, kā "dvēseļu puteni", vietu kur neeksistē laiks (nav pagātnes un nav nākotnes) bet ir kaut kāds standarts, kas satur kopumu. Un ja tev tas standarts nedovelk, iespējams, ka būs jāatgriežas.

Jā un par to laiku... man vienkārši liekas, ka dvēselēm nav vecuma.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 07. novembris, 23:39:46 no olgucis »

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #4 : 2020. gada 08. novembris, 00:29:26 »
Pārdzimšana izklausās diezgan loģiski, tomēr ir viens iemesls, kāpēc es tai neticu.
Un tas iemesls ir miesas unikalitāte.
Jā, Zemes miesa ir puvekļi un nekas vairāk, tomēr Bībelē minēta apskaidrotā miesa.

Lūk, manas pārdomas ir tādas: ja jau būtu pārdzimšana, tad Jēzus varbūt iepriekš bija kaza vai kāda ielasmeita, un tad sanāk, ka Jēzu pirms tam ēda vai drāza....
Līdzīgi domāju arī par Jēzus Māti Mariju - nu nesanāk man kaut kā pārdzimšana.
Nesanāk.

Toties pilnīgi un loģiski, un ticīgi, un garīgi, un dvēseliski, un da jebkā man sanāk samērā skaidrs, ka Jēzus ir joprojām Debesīs dzīvs ar visu savu "krāniņu", kas Viņam bija uz Zemes.
Un attiecīgi Marija ar saviem svētajiem pupiem un savu svēto "vāveri".

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #5 : 2020. gada 08. novembris, 00:34:58 »
Ok, varbūt var atrunāties, ka ir dažas "lielās" dvēseles, kuras nepārdzimst...
Ja kādu tas mierina.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2020. gada 08. novembris, 18:45:23 »
Ok, varbūt var atrunāties, ka ir dažas "lielās" dvēseles, kuras nepārdzimst...
Ja kādu tas mierina.
Droši vien ir dvēseles, kas savu uzdevumu ir izpildījušas un šiszemes gaitas beigušas. Tās tad vairs  neatstāj skolā uz otru, (trešo un ceturto...) gadu.

Atslēdzies dip

« Atbilde #7 : 2020. gada 08. novembris, 18:57:42 »
Protams, ka laiku pa laikam rodas jautājumi. Nu, piemēram. Ir cilvēki, kuriem ir plašs paziņu/draugu loks. Tātad daudz dvēseļu ir kopā. Turpretī kā ir ar nesabiedriskajiem? Vienpatņiem? Ne viņiem radu, ne draugu. Vai arī tas ir tāds viens dvēseles ceļojums, lai iegūtu šādu pieredzi? Pārējās dvēseles dara citus darbiņus?

Manā izpratnē radniecīgās (vienas komandas/uzdevuma) dvēseles rotē no vienas dzīves otrā.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2020. gada 08. novembris, 22:36:06 »
Nevis ticu, es pat zinu, ka ir daudzu dzīvju cikls. Un ka ir uzdevums, jeb karma. Un karma nav tikai jāpieņem, tā ir jāizlabo. Tādēļ, esot šeit, nav jēgas domāt par iepriekšējo, jo tajā bija kļūdas un nav jēgas domāt par nākamo, jo tā būs atkarīga no šīs.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #9 : 2020. gada 09. novembris, 07:13:14 »
Es vairs savà vecumà par to necenšos domàt, jo daudz domajot, ātri var nojūgties. Neticu nekādai dzīvei pirms vai pēc,  bet, protams, ceru  :rofl: Visvairāk bail nokļūt mūžīgā ellē..lai kas tā arī būtu  :talking:
Bet pilnīgi pieļauju, ka reiz aizbraukšu, piemēram, uz Indiju, kļūšu vieda un sākšu visus pamācīt  :sarcasm:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #10 : 2020. gada 09. novembris, 07:45:01 »
Bob, kā Tu ZINI?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #11 : 2020. gada 09. novembris, 13:05:30 »
Bob, kā Tu ZINI?

Džonijs Anglis teica: "Ja es Tev to pastāstītu, man būtu Tevi jānošauj!" ..
Bet vienkāršāk sakot, ja es to izstāstītu, vieni teiktu, ka esmu izdomājis, citi, ka vnk stulbs, diez vai kāds noticētu. Negribu diskusijas ap sevi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2020. gada 09. novembris, 13:19:41 »

Džonijs Anglis teica: "Ja es Tev to pastāstītu, man būtu Tevi jānošauj!" ..
Bet vienkāršāk sakot, ja es to izstāstītu, vieni teiktu, ka esmu izdomājis, citi, ka vnk stulbs, diez vai kāds noticētu. Negribu diskusijas ap sevi.

Tad jācitē šis - vai nu sakiet uzreiz, vai klusējiet mūžam.
Kāda jēga teikt A, ja nesekos B. Tad apgalvojums pilnīgi bezjēdzīgs. No sērijas - zinu, zinu, bet neteikšu...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2020. gada 09. novembris, 13:21:17 »

Tad jācitē šis - vai nu sakiet uzreiz, vai klusējiet mūžam.
Kāda jēga teikt A, ja nesekos B. Tad apgalvojums pilnīgi bezjēdzīgs. No sērijas - zinu, zinu, bet neteikšu...

viens no vismokošākajiem dzinuļiem ir ziņkārība :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2020. gada 09. novembris, 13:26:20 »
Tāda tukša plātīšanās diez karmu uzlabo?  :mrgr: