Autors Tēma: cilvēka dzīves  (Lasīts 4752 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: cilvēka dzīves
« Atbilde #45 : 2020. gada 10. novembris, 07:29:59 »
Tās karmas jau pārsvarā visiem nebudistiem kopš bērnības sabojātas, nu kurš kaut reizi nav gaļas šķēli apēdis un gan jau ne vienu vien... Nu varbūt kāds, kurš vegāniem piedzimis.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #46 : 2020. gada 10. novembris, 08:42:36 »
nu kurš kaut reizi nav gaļas šķēli apēdis un gan jau ne vienu vien... Nu varbūt kāds, kurš vegāniem piedzimis.

Tie iet pie kaimiņiem speķīti diedelēt (stāsts no dzīves).
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #47 : 2020. gada 10. novembris, 08:58:26 »
Es jau neko nenoliedzu, jo kā vairums, izņemot Bobi, nezinu. :?:
Bet mani allaž mulsinājis, ka Lielais Režisors a'priori radījis cilvēku/dvēseli sliktu/?/, tai jālabo karmas, jāizpērk grēki...
Labi, kādu dvēseli reinkarnē kādā baisā žūpu ģimenē lai labo karmu, a atnāk bāriņtiesa un savāc to bērnu no tās karmas uzlabošanas vietas... nesanāk iepriekšējās dzīves grēkus izpirkt ;) Senākos laikos būtu to karmu uzlabojis, tagad nekā.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #48 : 2020. gada 10. novembris, 09:06:39 »
Bet varbūt tā žūpu ģimene iepriekšējā dzīvē nicīgi izteikusies par citu žūpu ģimeni un tāpēc tagad atstrādā savu karmu?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #49 : 2020. gada 10. novembris, 09:18:24 »
Budisma zemēs tas darbotos un sabiedrība un valsts iestādes nekādi nekur neiejauktos un ļautu karmu atstrādāt pēc pilnas programmas, par to arī runāju. Laulenis atspārda līdz neģīmim, ciet! tava karma, nekādu policiju, nekādu centru "Marta".

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #50 : 2020. gada 10. novembris, 10:50:53 »
Man ir gribĕjies redzět savu vecvecvec... omi kãdā 13.gs. Tā izskatās, ka mana vělme nav nemaz tik nepiepildāma.

Ja es nonăku TAD, vai spěju kaut ko mainīt TE? Vai TUR esmu tikai tāpěc, lai apgūtu măcības?

Pareizā atbilde grămatas beigās?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #51 : 2020. gada 10. novembris, 11:05:59 »
...vai tad tur būs tie paši ķermeņi kā šeit? Khm... kā šaubos...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #52 : 2020. gada 10. novembris, 11:12:06 »
Kăpěc lai nebūtu ķermenis. Tik śodienas mana dvěsele TAD.  Vai arī ne śodienas? Jo laika ta nav.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2020. gada 10. novembris, 11:27:11 »
Uzskati, tava vecvecvec... ome esi tu pati? Man tomēr škiet, ka māte ir māte, ome ir ome un es esmu es, nevis es esmu ome... :?:   ja tā, kas ar tēvu, ja nav dēla? Dvēselei ir dzimums???

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #54 : 2020. gada 10. novembris, 11:34:14 »
Ně, nĕ, ome neesmu es. Bet varbūt mana dvěsele nonāks 13.gs viņai blakus  kā brălis. Vai varbūt arī kă vecome. Figviņzin. Es tik prātoju. Un paldies, ka papildini.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #55 : 2020. gada 10. novembris, 11:36:08 »
Pěc mana skatījuma dvěselei ir jāiziet viss. Dzimumi, raksturi, lomas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #56 : 2020. gada 10. novembris, 11:51:27 »
Jau rakstīju, nevar pie mums iziet visu paredzēto budismā.
Bulšits tas viss, fantazēt jau var ;) :) 

Un vēl, vai tā dvēsele kādā nnntajā gadsimtā pirms Kristus un Budas maz zināja, ka karmu nevajag bojāt un kas to turpmāk sagaida? Saku, negodīgs slgoritms.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 10. novembris, 12:00:11 no tuk »

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #57 : 2020. gada 10. novembris, 12:33:28 »
Pirms Kristus bija ohoho. Domăju, ka zinăja gan. Protams, ne visi. Es, pieměram, nezinu kădi bija viedie, kuri apdzīvoja Latvijas teritoriju. Krietni pirms Kristus.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #58 : 2020. gada 10. novembris, 13:05:38 »
Nu ja piemin Kristu, tad pēc vairāku cilvēku liecības viņš arī ir atdzimis pēc nāves bet uz zemes nav palicis. Tātad ir jābūt  Visumā kādai iespējai pastāvēt. Un cilvēce jau ļoti sen par to aizdomājusies un tādu iespēju neapšauba. Starp citu es arī savu omi pēc nāves redzēju, un tai brīdī mani tas nepārsteidza. Vienkārši sapratu, ka ar viņu viss tagad ir kārtībā. Kad atjēdzos, tāds miers sirdī. Pēc tam, daudz vēlāk lasīju, ka tā bieži notiek un te nav nekā dīvaina

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #59 : 2020. gada 10. novembris, 13:38:01 »
Kopsaucēja taču šajos jautājumos nav. Katrs var palikt ar savu pārliecību un tā nebūt nav sliktāka par cita pārliecību.