Autors Tēma: cilvēka dzīves  (Lasīts 4781 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: cilvēka dzīves
« Atbilde #60 : 2020. gada 10. novembris, 18:19:35 »
Starp citu es arī savu omi pēc nāves redzēju, un tai brīdī mani tas nepārsteidza.

...bet tu taču redzēji omi nevis viņas reinkarnāciju. Vai arī viņa bija kā zīdainis vai kāds cits cilvēks?

p.s. Es arī esmu tikusies ar dažiem saviem senčiem, bet tās nav bijušas nekādas viņu reinkarnācijas, visparastākie veļi. Divreiz mani pat pasargājuši un izglābuši.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 10. novembris, 18:45:40 no tuk »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #61 : 2020. gada 10. novembris, 19:07:12 »
ne jau... viņa  bija nomirusi un tā bija pirmā diena, kad jāsāk rosīties  bēru sakarā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2020. gada 10. novembris, 19:21:33 »
ne jau... viņa  bija nomirusi un tā bija pirmā diena, kad jāsāk rosīties  bēru sakarā.

Ai, nu tad taču dvēsele/gars vēl šepat. Ar reinkarnāciju nekāda sakara.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #63 : 2020. gada 10. novembris, 19:46:36 »
Manuprāt, visādas dīvainas lietas esam piedzīvojuśi katrs.
Kad běrnībă slīku, redzěju sevi no malas.
Pirms mammas aizieśanas epizode sapnī. Sapņi vispār  ir interesanta těma.
Jocīgi, ka nebiju aizdomăjusies par laiku. Izrâdâs, ka tā tâda parasta lieta  :smile:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #64 : 2020. gada 10. novembris, 19:59:41 »
nekad nebūtu domājusi, ka kādā jautājuma varu būt tik vienprātīga ar Bobi ..sabliezu +, jo ko gan citu darīt ar tēmu, kur nespēšu diskutēt... :)
citus pat nelasīju ,lai neprovocētu sevi uz iesaitīšanos (sorriky)

p.s Bobis malacīts, ar pacietību aizgāja no situācijas ,kur spieda šamo pasūtīt dažus ar visu gludekli :)   :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #65 : 2020. gada 10. novembris, 20:05:27 »
Katram brīva griba - stāstīt, atbildět vai neatbildět. Man būtu gribějies dzirdět. Te taću nav vienīgais pareizais viedoklis. Varbūt drīzāk apziņas paplaśinăśana.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #66 : 2020. gada 10. novembris, 21:33:55 »
Amalij.. ir lietas kuras jāplašina pašam..saviem spēkiem.

Lielākā daļa uzņirdz un uzdir@ visādiem uģiemkuģiem, prisjolokovām (šie divi man nezko pirmie ieskrien prātā) ,..lai gan faktiski vini nesaka neko nepareizu, viņi dalās ar savu skatījumu un pieredzi...un varbūt brīžam tāpat kā, es pavairāk pļāpā...

bet ,kamēr cilvēks nav pats tam izgājis cauri vai dabūjis nepagāžamus !!! :talking:    :mrgr: pierādījumus tikām otra pieredze nav neko vērta ...tas nenozīmē,ka mēs te nevaram pļapāt pa labi un pa kreisi..es par to,ko no Boba gribēja izspiest.
katram ir sava robeža cik daudz viņš grib vai var runat par savu pieredzi... :?:
IG- mellenessniega

Atslēdzies dip

« Atbilde #67 : 2020. gada 10. novembris, 21:40:20 »
Lai zinātu, pašam nav jāiet visam cauri Šajā dzīvē. Man ir paveicies sastapt gudrus cilvēkus, kuri IR paplašinājuši manu domāšanu. OK, OK, līdz zināmam līmenim. Kad manī vairāk negāja iekšā.

Ja jau es atvēru tēmu, tad taču ar nolūku - uzklausīt citus. Kaut kam piekrist, kaut kam nē. Un galvenais - atklāt. Iet uz priekšu.

Klau, bet ko Tu pati ņemies un pierādi lietas par autistiem, sparģeļiem? Tu gribi, lai saprot, vai ne? Tu klāsti un dalies. Tā kā gludekli paturam rezervē  :mrgr:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #68 : 2020. gada 10. novembris, 21:47:55 »
ko piesējies ! :bc:

es vispār ne par Tavu tēmu.. bet par piepiii Bobim!  :smoker:

Man prieciņš ,ka panniņa bus nogulsnējusies man ās smadzenēs :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #69 : 2020. gada 10. novembris, 23:39:26 »
te nu bija, neiesaistīšos  :shock:
Klau, bet ko Tu pati ņemies un pierādi lietas par autistiem, sparģeļiem?

tā jau ir, ja tevī kkādas informācijas ir pārpārēm un sāk iet pār malām ,prasās viņu kkur izlikt. tāpat kā uģiemkuģiem un prisjolkovām :D un tad, kkāda figa pēc vēl padomā..aja nu kadam noder, a ja nu kādam liekas inetesanti  :faint:

bet es jau ne par to..es patiešām gribēju tikai atbalstīt ar saviem + Bobi (un tagad atkal taisnojos ) :mrgr: , jo viņš neviļus nonāca turpat kur es, kad ņemos kko stāstīt...pierādi,parādi, izsniedz apzīmgotu veidlapu  :cnk: .

:big_hug:

IG- mellenessniega

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #70 : 2020. gada 11. novembris, 06:43:28 »
Varbūt Tu saredzi līdzību sev ar Bobu. Smalku. Es nesaredzu. Katrā gadījumă Tavs zaķīśa cīņasspars ir man tīkamăks. Bet tas ir tikai man un tagad.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #71 : 2020. gada 11. novembris, 08:57:54 »
Citāts: dip
Cerams, ka pati jau neesmu kādreiz ielikusi šādu tēmu.
Tu ne, Krimsons ir pirms 2 gadiem.
https://www.sarunuforums.lv/index.php?topic=7602.0
Savas domas kopš tā laika neesmu mainījusi.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #72 : 2020. gada 11. novembris, 10:53:22 »
Spārka, paldies! Tur tā vairăk lielos vilcienos. Mani nianses interesě. Tas, ka ticu, nav apstrīdams.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #73 : 2020. gada 11. novembris, 11:02:08 »
Var pavingrināties salīdzināt hinduisma un budisma pieejas.

Pirmie lieto vārdu "reinkarnācija".  Reinkarnācijas jēdziens parasti attiecas uz dvēseles pārvietošanos no dzīves uz dzīvi. Tas ir hinduistu viedoklis, un tas ir tas, kā reinkarnāciju parasti saprot Rietumos. Tas ir arī virziens, kurā darbojušies daudz maz zinātniskie rietumu pētnieki (Stīvensons, Takers un citi, kas pētījuši bērnu atmiņas vai "atmiņas" par iepriekšējām dzīvēm.)

Tā vietā budisms māca an-ātmana jeb ne-sevis doktrīnu , kas saka, ka nav tādas pastāvīgas, nemainīgas būtnes kā dvēsele. Patiesībā mēs esam pastāvīgi mainīga apziņu, jūtu, uztveres un impulsu kolekcija, kuru mēs cenšamies noturēt kopā, lai saglabātu sevis ilūziju.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 11. novembris, 11:36:54 no Spārka »

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #74 : 2020. gada 11. novembris, 11:17:01 »
Pirmo saprotu, otro ne visai (maigi teikts)