es nezinu citu motīvus... bet mans motīvs apmēram tāds...man patīk cilvēki un viņu dzīvesstāsti. Es sekoju tiem,kas mani ar kko ieinteresējuši...gan jau atkal spaģelisms

..piemēram mani kkad senāk sašokēja vienas amurikaņu meitenes stāsts... iedziļinajos tik tālu,ka izraku visu par viņas mammu ,tēti un brāli..saliku kopā kā grāmatu, skumju grāmatu ..
citi vienkarši skatās tV ,seriālus , ziņas...es neskatos..es sekoju dzīviem vai nedzīviem un parastiem vai neparastiem cilvēkiem...
(atbildēts) ?
. pasekojot kādam ilgāku laika posmu veidojas pilnvērtīga bilde par cilvēku... nevis izlasot virsrakstus dzeltenajos vai ziņās...nu karoč..man patīk salikt kopā..to ko dod ar to,ko var atrast...
āa, kāpēc tu teici fenomens

... ja tā padomā, tad tādu kā es, urķi nemaz vairāk nezinu. citiem motīvi ir vienkaršāki... reklamē savus biznesus un vajag sekotājus, influencē, izplata , publiskās personas, utt..visiem vajag sekotājus ..un tiem lileajam vairumam, info skrien gar acīm un ausīm un viņiem nerodas jautājums- kāpēc es sekoju..jo sekošana ir tikai ķekša ielikšana un aizmiršna pēc 2.min.
p.s tagad padomaju.. ka e nevaru arī pārāk ilgi sekot uniedziļināties.. ar kkādu laiku man kkas sakrājas par daudz un tad es atsekojos

vienu brīdi dikti līdzpardzīvoju ģimenei kurai bija kaudze pieņemto bērnu ar visādām diagnozēm... beigās man tas bija par daudz..tagad man ļoti patīk viens krievu kungs superīgs kazu audzētājs.. vienk mīlu

nu tā kkā...