Autors Tēma: Aldis Gobzems  (Lasīts 16819 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: Aldis Gobzems
« Atbilde #30 : 2020. gada 03. decembris, 18:38:22 »
Deputāta alga nu nav nekas īpašs  :talking:
Un kāds sakars vsp- nav jau reāls, nocopējams vīrietis.
Bet vsp- iemetu aci viņa vakardienas tiešraidē un sāku domāt  :scratch: Varbūt tomēr viņam ir mazliet kkas ar galvu..
Kas tur Rīgā isti notiks 12.12. Plkst.12os? Gandrīz barikādes :wtf:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #31 : 2020. gada 03. decembris, 18:41:01 »
Deputāta alga nu nav nekas īpašs  :talking:
Par to ari iet runa ... bet nevar noliegt, ka Aldim ir gaume uz sievietēm, un katru ko viņš izvēlēsies varēs būt lepna! 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2020. gada 03. decembris, 19:12:41 »
šorīt pārlasu savu vakardienas atbildi Minnei un pie sevis saprotu, ka varu izbesīt lasītāju uz skaitli-3.
bet tad kad rakstu,tad es to nejūtu  :sad_smiley:
Piem iekavās (atbildēts)? - man šodien nolasās kkā neiecietīgi, kaitinoši... pašu besī. :smile:
Bet vakar, es domāju,ka ar to mana doma beidzas.un iekavās vienk pajautāju , vai ar uzrakstītio var mani saprast  :smile: ,vai ar to pietiek...

tad pasēdēju vēl ,ko paštukoju, ienāca prātā vēl kkas un vēl....un tas (atbildēts )vairs neiederējās.. bet es jau šamo neizdzēsu....un šodien lasu... un saprotu,ka kaitinoši... :smoker:

Tieši tā aŗī uztvēru, kā biji domājusi. Nekaitina nekas un nemaz

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #33 : 2020. gada 03. decembris, 20:21:55 »
aij nu man tak skaidrošanās un taisnošanās  ar bomi iedzīta  :ou:
bet es padomāju arī no Lūises viedokļa, tā jau arī var izskatītīs, a ko ne  :scratch:

vienīgais, ja tā opcija rediģēt nepazustu, tad es no rīta būtu pārlasījusi, besīgo vārdu izdzēsusi, un aizmirsusi... a tā, izladzēst nevaru...pašai nepatīk un sāku skaidroties  :D

p.s vajadzētu kko par Gobzemi pateikt,lai pie tēmas turētos, bet pagaidām nav ko  :scratch:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #34 : 2020. gada 03. decembris, 20:31:04 »
Par to ari iet runa ... bet nevar noliegt, ka Aldim ir gaume uz sievietēm, un katru ko viņš izvēlēsies varēs būt lepna!
Par ko lepna?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2020. gada 03. decembris, 21:14:22 »
Ošibička  :mrgr:  Izvēlas sieviete, vienmēr :) ja domā pērkamās sievietes, džeks var izvēlēties, bet vai prostitūta ar to leposies, hmm... tiešām nezinu... varbūt... :?:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #36 : 2020. gada 07. decembris, 17:18:31 »
Citāts

Atbalsta grozījumus, kas Gobzemam varētu pavērt ceļu partijas dibināšanai Covid-19 laikā

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija šodien konceptuāli atbalstīja valdības virzītos grozījumus Covid-19 seku pārvarēšanas likumā, kas Saeimas deputātam Aldim Gobzemam, ja viņš izšķirtos par šādu soli, varētu pavērt ceļu partijas dibināšanai iespējai Covid-19 ierobežojumu laikā.https://nra.lv/latvija/politika/332432-atbalsta-grozijumus-kas-gobzemam-varetu-pavert-celu-partijas-dibinasanai-covid-19-laika.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Reirs dod svētību Gobzema partijas dibināšanai. Reti aizdomīga darbība ;) :D Acīmredzot 14 Saeimas valdībā Gobzems būs ministrs :)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #37 : 2021. gada 08. janvāris, 12:28:49 »
Citāts
Gobzema jauno partiju sauks «Likums un kārtība»
Gobzems raksta, ka "partijas darbības principi būs kā lūšiem – graciozi, spēcīgi, tālredzīgi".
Partijas valdē būs Gobzems, Saeimas deputāte, bijusī partijas "KPV LV" biedre Karina Sprūde, Jānis Brūveris, Marita Klikiča, Jānis Zalte, Daniēls Āboliņš, Agris Freifalts, Jānis Ronis un Liāna Teličenaite.
Partijas dibināšana plānota piektdien plkst.20 platformā "Zoom".
Nu re Kovids neliedz pat partiju nodobināt :) Līdz partijas nodibināšanai atlikušas 7 stundas :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #38 : 2021. gada 08. janvāris, 13:12:41 »
Pirmais, kas iešāvās prātā - ASV seriāls Law&Order. :D
Komentētāji to ar jau pamanījuši un piedāvā nākamos nosaukumus - "Miami vice", CSI
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #39 : 2021. gada 08. janvāris, 14:56:53 »
Es varu iedomāties kā Vienotības pagrabos tagad spriež, vai nevajag pārdēvēt partiju par Santa Barbara :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2021. gada 08. janvāris, 18:02:35 »
Gobzemieši būšot kā lūši, medīs no slēpņa vai pielavoties. Partijas logo arī būs lūsis, vottt.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #41 : 2021. gada 11. janvāris, 08:32:54 »
Gobzemieši būšot kā lūši, medīs no slēpņa vai pielavoties. Partijas logo arī būs lūsis, vottt.

man kā zvērinātam kaķeniekam, tas lūša "bobteils" šķiet smieklīgs...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #42 : 2021. gada 11. marts, 12:25:11 »
Kāds Gobzemam sakars ar žurnālu ?
 Kārlis
Seržants   "Likums un Taisnība"

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #43 : 2021. gada 23. marts, 13:55:14 »
Alda Gobzema politiskajam spēkam uzradies "mēdiju spārns" - https://www.brivvalsts.tv/
Citāts
Juridiskā adrese: Liepāja, Uliha iela 23 – 5, LV-3401
Ziedojumiem:
Saņēmējs: Sabiedriskie Satversmes Sargi
Konta numurs: BE41967163973210
Swift: TRWIBEB1
Banka: TransferWise
Maksājuma mērķis: Brīvvalsts TV atbalstam.

Nu mazliet paklausoties, ko tur divas ne pašas nejaukākās meitenes (Madara Gobziņa un Anita Mitriķe) stāsta, tādas lietas kuras pat teorētiski nevar būt taisnība - teiksim, Vācija sasala visas saules baterijas. Mja, kosmosā nesasalst, bet Vācijā gan - hmzs, varbūt viņiem tur bija drausmīga mākoņainība, ka Londonā. :) Bet savādāk meitenes ļoti jaukas, enerģiskas un pārliecinošas.

Savadāk, brivvalsts.lv uzvedas kā ASV konservatīvo "spārns". ;) 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #44 : 2021. gada 23. marts, 14:28:13 »
Pirms kādām dienām trāpījās Brīvvalsts TV gabals.

Jā, novērtēju meitenes - smukas un labu dikciju. Un pirmajā brīdī arī saturs likās -vau! - svaigs un daudzsološs. Bet tad pamanīju vienu muļķībiņu, otru....žēl patiesībā, jo sākās tik forši  :mrgr:

Bet kas kam pieder, kas aizmugurē, nav ne jausmas, neiedziļinājos un nepainteresējos