Autors Tēma: Aldis Gobzems  (Lasīts 16910 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Aldis Gobzems
« Atbilde #165 : 2021. gada 19. augusts, 12:30:59 »
protestēt diskreditējot protesta ideju ir labi...?

Diez vai...
Jā, bet labāk tā, nekā nemaz. Protestiem jābūt.
Leišu protesti, piemēram, panāca to, ka vara atteicās no idejas aizliegt nevakcinētajiem sabiedrisko transportu. Noraustījās.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #166 : 2021. gada 19. augusts, 12:33:50 »
Jā, bez darba, neredzot mazbērnus un sēžot 4 sienās... :D
Nē paldies.Es neesmu grupā, kam no lokdauniem vieni vienīgi "ieguvumi".
Tas jau draud nevakcinētajiem. Vakcinētiem jaunu ierobežojumu nebūšot, Kariņš teica  :mrgr:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #167 : 2021. gada 19. augusts, 12:42:05 »
Tas jau draud nevakcinētajiem. Vakcinētiem jaunu ierobežojumu nebūšot, Kariņš teica  :mrgr:

kvadra.... mēs dzīvojam dažādās pasaulēs. es pasauli lietoju citādi kā Tu, stipri citādi, un manu dzīvi IETEKMĒ tās līknītes, nevakcinēšanās Rumānijas čigānu līmenī te pie mums un visas citas figņas.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #168 : 2021. gada 19. augusts, 15:12:31 »
Vispār jau jā... te es Emīlijai piekrītu.

Dažādas pasaules, un dažādi cilvēki.
 Bet tā jau ir bijis vienmēr un visur.  :?: Komunisms cēlās un neuzcēlās,jo pēc noklusējuma nav paredzets,ka visiem būs viss un vienādi.Tad kāpēc vajag tādu ilūziju..ka tagad darīsim tā ..lai ir visiem vienādi. :confused:  Ir tā pasaule pārapdzīvota.. vienu daļu vajag nomēzt.. lai tas ir Dieva ziņā ,kura daļa tā būs. Smaidu par tiem ,kas domā,ka viņi tagad būs tie lēmēji-kā ir pareizi...
 Es dzīvoju savā psaulē, jūtos labi tiktāl , līdz man nesāk skalot smadzenes, ka vajad darīt citādi ,lai būtu kā kāds cits nodomajis.Piedodiet. Tikai TTA zinās,kā man ir pareizi.

Skatoties pārraidi no Aglonas kartējo reiz sapratu,ka dēļ sevis daru pareizi.. ticot Dievam nevis baznīckungiem un konkretai reliģijai.

:?: pilnīg sagribējās  kkādu saukli uzrakstīt :D tjipa davitje žitj družno  :saule:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #169 : 2021. gada 19. augusts, 15:46:56 »
:?: pilnīg sagribējās  kkādu saukli uzrakstīt :D tjipa davitje žitj družno  :saule:
Mellen, tu nejauši pārrakstījies, bet sanāca baigi precīzi  - davitje, tas ir tas kas šobrīd notiek. Davitje.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #170 : 2021. gada 19. augusts, 16:02:14 »
 :fp: aij nu man vienmēr kkas gadās  :?: ..
IG- mellenessniega

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #171 : 2021. gada 19. augusts, 18:47:28 »
Gobzemiešiem vajag saukli! .. Nu, Heil, gobi! Slava Gobzemam!.. Viva, Aldi!.. Nu, kautkā tā..

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #172 : 2021. gada 19. augusts, 19:44:26 »
Nakat ..tu  nefiltrē teksta jēgu. :n+:

Galvenais uzķert tavā prātā galvenos atslēgvārdus un kko iemaut.
IG- mellenessniega

Atslēdzies true detective

« Atbilde #173 : 2021. gada 19. augusts, 21:54:32 »
kaut kā žurnālisti mēdz vienmēr šādos pasākumos atrast un nointervēt ne tos gaišākos prātus, kas sanākuši, un vēl šāda dziedāšana... :rofl:
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies true detective

« Atbilde #174 : 2021. gada 19. augusts, 21:57:44 »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #175 : 2021. gada 19. augusts, 23:49:25 »
kaut kā žurnālisti mēdz vienmēr šādos pasākumos atrast un nointervēt ne tos gaišākos prātus, kas sanākuši, un vēl šāda dziedāšana... :rofl:

Tas raksturīgi tipa Panorāmai vai citam valsts ruporam, kas ziņas laiž kā padomju laikos - kā vienīgo patiesību...Paskaties to pašu notikumu kaut vai tv24- pilnīgi citi akcenti :?:
Vienmēr arī savā baļļukā var uzsvērt piedzērušos veci(kas tur ir vienīgais), bet nepamanīt normālos viesus :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #176 : 2021. gada 20. augusts, 00:16:51 »
Tieši tā Narčik..es vienmēr saku,ka katru lietu var parādīt no dažādām pusēm. Kāds pasūtījums, tāda bilde. :smoker:

ienāca prātā -kkur ,jau labu laiku atpakaļ bija bilde ar tjip covidnieku zarkiem itālijā..(nu tas pirms gada ,tagad jau vairs nevar tā izplāties). pēc laika izrādījās,ka tā bilde no kkāda zemestrīces reģiona pirms n-gadiem :) , bet kam tas interesēja vairs ,jo briesmas jau iesētas smadzenēs un tie kas noticēja negrib atzīties lētticībā  :?:
IG- mellenessniega

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #177 : 2021. gada 20. augusts, 08:49:08 »
Mellene kā vienmēr muld, jo zārki bija Itālijā Bergamo un ne tikai viens foto, bet respektējamu tv sižetos filmēti.. Tas, ka viena vietne pasaulē savam rakstam kļūdās ar foto, nenozīmē, ka to zārku nebija- kā to cenšas te skaidrot mellene...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #178 : 2021. gada 20. augusts, 09:12:58 »
viņa taču skatās no savas puses :mrgr:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #179 : 2021. gada 20. augusts, 13:23:36 »
Tiešām tagad ar laika atstarpi kāds tic tiem zārkiem un visām šausmām ko rādīja  :scratch:   :fp: