Autors Tēma: Aldis Gobzems  (Lasīts 16973 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Atb: Aldis Gobzems
« Atbilde #180 : 2021. gada 20. augusts, 14:01:01 »
Jup mīlulīši  :smile: No manas puses viss labi :)  :coffee: ar to arī esmu mierā, kādēļ satraukums  :scratch:

Nakat-necenšos skaidrot.. diskutēju, piedod ,ka neesmu tavā pusē  :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #181 : 2021. gada 20. augusts, 14:15:51 »
Atpakaļ pie Gobzema..   
Man šķiet, ka viņam ir raksturīgs tas fīrerisms - esmu vadonis un vislabāk zinu!..   
Bija tak iespēja, viņu nominēja premjeram, bet ja esi fīrers, tad nevar panākt kompromisus.. 
Tagad arī starp piketa organizatoriem nav viņa vārds, sodu maksās sīkie gariņi... Kas nu galīgi nav demokrātiski partijas iekšienē.. 
Tāpēc gan jau drīz dzirdēsim vadoņa slavinājumu no sekotājiem..kaut kādu -slava Gobzemam!.. gan jau būs

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #182 : 2021. gada 26. augusts, 16:17:28 »
Kāds skatījās tv24 kkad pagājušnedēl, kur bija Gobzems, Šlesers un Ģirģens? Labs bija. Gobzems savā elementā. Šlesers aicina uz dziesmu, Gobzems saka- dziedāsim, kad uzvarēsim :) un tik atkārto par siltām drēbēm, ugunskuriem un tehniku. Šlesers visu laiku tik uzteica Gobzema aktivitātes, nu bet protams, kā nezuteiks - pats uzsēdās Gobzemam kukarāgās 18.aug. tagad skatos, tāpat uzsēdīsies uz 18.septembri. Gobzems savāc ļaudis, Šlesers pie visa gatava.

https://xtv.lv/rigatv24/video/3AGXRmajNJ5-23_08_2021_kartibas_rullis_1_dala

Ielieku linku, ja nu kādu interesē, tā nekas bija.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #183 : 2021. gada 26. augusts, 16:50:40 »
Labs? Ak mī un žē.

Caurkritis advokāts, caurkritis partijas vadonis, caurkritis ne-premjers... un tāds tagad būs Lielās Patiesības paudējs, kam sekot un gavilēt?

Tā jau ir... tautai vajag ekšnu, tautai vajag asinis, kliedzienus un aktiermāksu. Lasīt neinteresantus, garus tekstus, analizēt ciparus un sakarības - nē, pasarg dies...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #184 : 2021. gada 26. augusts, 16:51:46 »
Es vienā kovida tēmā izteicos, ka redzēju šo cirku...būtībā džeki sacentās, kurš vairāk muļķus noķers no antivakseriem....man tas galīgi garām...es neatzīstu Kariņu par muļļāšanos un par mīkstu, lai vadītu valsti pandēmijas un hibrīdkara apstākļos...es par lorda Čercila stila cilvēku....tajā raidījumā tādu nebija, bet sakarīgākais tur bija Ģirģens, bet nu viņam vismazāk spīd pārvarēt 5% barjeru....vienīgi nezinu, kas viņam sanāks no sadarbības ar Vjačeslavu Dombrovski - cik saskaņas elektorāta izdosies paņemt...   
Man nav par ko balsot.... 

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #185 : 2021. gada 26. augusts, 17:58:24 »
Nelabi no tās diskusijas bija.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #186 : 2021. gada 26. augusts, 18:06:42 »
Kādi cipari, kādas sakarības  :scratch:
Ja Tv utt nekladzinātu un par to covid nerunātu - vai mēs vispār savā apkārtnē pamanītu šo baiso  :scratch: pandēmiju.

Man patika saruna - gana jautri un interesanti, labāk kā seriāls  :just_popcorn: 
Nakat, cik interesanti - man Ģirģens raidījumā likās tāds nabadziņš, tāds solīds - ne ko iebilst, ne ko pateikt varēja, faktiski velti atnācis.. kaut viņš man ļoti simpatizēja, kad bija ministrs.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #187 : 2021. gada 26. augusts, 18:09:58 »
Mēs saprotam, ka interese par politiku ir radusies nesen.
Bet no šādiem tekstiem man ir daudz šermulīgāk, nekā ... nu vispār no jebkā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #188 : 2021. gada 26. augusts, 18:12:18 »
Gobzemam zvaigžņu kaite piemetusies, es, es, ES! Kad moris savu būs padarījis, varēs iet. Bet zvaigznis no augšas jau to nespēj saskatīt. Par finansējuma avotiem visi tāāā locījās un tā arī neatbildēja.  :rofl: 
Sajūta, ka ko tomēr vēl aizvien lieto...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #189 : 2021. gada 26. augusts, 18:55:08 »
Man nepatīk arī tā viņa draudēšana ar Maidanu, īpaši tagad, kad Baltkrievi, ja tie tiešām ir vienīgi baltkrievi, arvien vairāk militāro tehniku izvieto pie robežas. :(

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #190 : 2021. gada 26. augusts, 20:22:39 »
Piedodiet, fani, bet Gobzemam noteikti ir kāda diagnoze vai, kā Tuk raksta - kko lieto

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #191 : 2021. gada 26. augusts, 20:32:36 »
Diagnoze? Sūds ar gobzemu, baisi, ka masas pavelkas šai diagnozei. Bet tā ir bijis visos laikos. No sākuma ķiķinām, pēc tam plēšam matus.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #192 : 2021. gada 26. augusts, 20:36:36 »
Man smiekli nenāk un nesaprotu, kā uz ko tādu var pavilkties, bet šeit tiešām - neredzu, kā varu ko ietekmēt.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #193 : 2021. gada 26. augusts, 20:40:26 »
Kaimiņš. Uz viņu pavilkās?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #194 : 2021. gada 26. augusts, 20:50:12 »
Es tik ceru, ka kādi drošības dienesti tur roku uz pulsa.  :?: 
Tas, ka kāds viņu kūrē, tas skaidrs, pat ja pats to iespējams nesaprot.