Autors Tēma: Aldis Gobzems  (Lasīts 17009 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Aldis Gobzems
« Atbilde #195 : 2021. gada 26. augusts, 21:24:23 »
Man nepatīk Gobzems un vēl jo mazāk Šlesers.
Bet gluži tāpat man nepatīk vakcīnterors un vakcīnpresings. Un uzskatu, ka tam IR jāpretojas. Un, acīmredzot, ne es viena tā uzskatu. Nu, un ko darīt, ja šo ideju tagad uztvēruši un cenšas izspēlēt ne tās gaišākās personālijas?  Žēl, ka tā, bet tāpēc jau nemainīšu savus uzskatus par šo covid/vakcīnprojektu kā tādu un neskriešu vakcinēties, lai tikai mani, diespas, gobzemiešiem nepieskaitītu.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #196 : 2021. gada 26. augusts, 21:48:25 »
Tur jau tā fiška. Plusi un mīnusi. Un jaunekļi ir izpētījuši, uz ko cilvēki pavilksies. Viņiem pašiem ir dziļi paralēli - vakcinējas vai nē. Un ir lielas aizdomas, ka viņi sen jau vakcinējušies.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #197 : 2021. gada 26. augusts, 21:50:52 »
Ko nevar noliegt - Gobzemam ir izcila gramatika un valoda  :talking:

Es tik ceru, ka kādi drošības dienesti tur roku uz pulsa.  :?: 
Tas, ka kāds viņu kūrē, tas skaidrs, pat ja pats to iespējams nesaprot.

Beidzot varbūt latvieši sasparosies, pārāk mierīgi viss :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #198 : 2021. gada 26. augusts, 21:51:28 »
Man nepatīk Gobzems un vēl jo mazāk Šlesers.
Bet gluži tāpat man nepatīk vakcīnterors un vakcīnpresings. Un uzskatu, ka tam IR jāpretojas. Un, acīmredzot, ne es viena tā uzskatu. Nu, un ko darīt, ja šo ideju tagad uztvēruši un cenšas izspēlēt ne tās gaišākās personālijas?  Žēl, ka tā, bet tāpēc jau nemainīšu savus uzskatus par šo covid/vakcīnprojektu kā tādu un neskriešu vakcinēties, lai tikai mani, diespas, gobzemiešiem nepieskaitītu.

tik vakcīn un vakcīn... it kā nu nekā cita vairs pasaulē nebūtu.

sūdi briest no Baltkrievijas puses a jums tik VAKCĪNA pa visu ekrānu... nu, jēziņ, nu nekā vairāk tam Gobzemam nav, uz kā savu "tēlu" (pēdiņās) pirms vēlēšanām uzstutēt, nu nav, tā ir tikai "izvēlētā retorika"un elektorāta vākšana...

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #199 : 2021. gada 26. augusts, 21:55:48 »
Kas vēl. Vismaz 70% cilvēku ir ļoti viegli vadāmi. Zināt vajadzīgās pogas. Stendzenieks, kurš piešāvis roku. Miera vējos.

Un piekrītu Emīlijai. Varētu būt, ka šis pat ir foršs uzmanības novēršanas pasākums.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #200 : 2021. gada 26. augusts, 22:05:13 »
Tur jau tā fiška. Plusi un mīnusi. Un jaunekļi ir izpētījuši, uz ko cilvēki pavilksies. Viņiem pašiem ir dziļi paralēli - vakcinējas vai nē. Un ir lielas aizdomas, ka viņi sen jau vakcinējušies.

Tiešām domā, ka jaunekļi tie pētnieki ? Nu Dievs dod, ka tā...

Atslēdzies dip

« Atbilde #201 : 2021. gada 26. augusts, 22:10:22 »

Tiešām domā, ka jaunekļi tie pētnieki ? Nu Dievs dod, ka tā...

Ar jaunēkļiem es domāju Šleseru un Gobzemu. Kaut gan, visticamāk, viņi ir kaut kāds vidējā posma zemākais līmenis. Bet varbūt ne zemākais.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #202 : 2021. gada 26. augusts, 22:21:47 »
Viss atkarīgs no finansētāja. Un par to jaunekļi nevēlējās skaidri izteikties... kaut tāpat jau visi saprot kurš pasūta mūziku.

Atslēdzies dip

« Atbilde #203 : 2021. gada 26. augusts, 22:42:19 »
Kurš pasūta mūziku?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #204 : 2021. gada 26. augusts, 22:55:40 »
Tas, kuram nepieciešama situācijas un varas maiņa.

Atslēdzies dip

« Atbilde #205 : 2021. gada 26. augusts, 22:56:53 »
Točna - nesaprotu. Tu par Latviju vai globāli?

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #206 : 2021. gada 26. augusts, 22:56:54 »
Es ļoti gribētu ticēt, ka Nāra šeit spēlē teātri un uzjautrinās. Tiešām. Jo pretējā gadījumā no šīs tēmas ir ļoti slikta pēcgarša.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #207 : 2021. gada 27. augusts, 07:11:00 »
tik vakcīn un vakcīn... it kā nu nekā cita vairs pasaulē nebūtu.

sūdi briest no Baltkrievijas puses a jums tik VAKCĪNA pa visu ekrānu... nu, jēziņ, nu nekā vairāk tam Gobzemam nav, uz kā savu "tēlu" (pēdiņās) pirms vēlēšanām uzstutēt, nu nav, tā ir tikai "izvēlētā retorika"un elektorāta vākšana...
Nu, šeit tēma ir par Gobzemu, nevis Baltkrieviju. Un Gobzems savu elektorātu vāc, izmantojot (ne)vakcinācijas kārti. Kas viņam arī labi padodas, jo daudziem cilvēkiem, jā, "VAKCĪNA ir pa visu ekrānu". Kas pilnīgi dabiski zināmu iemeslu dēļ.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #208 : 2021. gada 27. augusts, 07:21:02 »
Tiešām, kopsakara nekāda un viss tik plakani? Savākt elektorātu nākamajām vēlēšanām? Ka tik līdz tam laikam nepiemirstas tās aktivitātes, tautai esot īsa atmiņa, tā saka  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #209 : 2021. gada 27. augusts, 10:02:53 »
Palasīju FB, oi, tas tejāteris par uzmesto lūpu un dziedošo buldozeru  :rofl:  Tiešām domā, ka neviens neatceras, kā dz.b. centās visus pārliecināt, ka tieši Aldiņš būs visvisvislabākais premjers  :rofl:  Aha, noticēju, ka nav čomaki un nespēlē teātri.  :smile: