Autors Tēma: Aldis Gobzems  (Lasīts 17025 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: Aldis Gobzems
« Atbilde #210 : 2021. gada 27. augusts, 10:06:22 »
Kritizējiet viņu kā gribat, bet tēma jau devītajā lapā norāda uz to, ka šis subjekts gūst ievērību un tiks ievēlēts.  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #211 : 2021. gada 27. augusts, 10:16:40 »
Subjekts jau tagad ir ievēlēts  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #212 : 2021. gada 27. augusts, 22:18:57 »
Šlesers Gobzemam raksta vēstuli  :smej: :smej: :smej:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #213 : 2021. gada 27. augusts, 23:43:25 »
Šlesers Gobzemam raksta vēstuli  :smej: :smej: :smej:

Я к вам пишу — чего же боле?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #214 : 2021. gada 27. oktobris, 12:56:58 »
Ja pirms mītiņos skandēja, ka covids neeksistē, tagad aicina visus (nevakcinētos?) doties uz pārpildītajām slimnīcām palīgā. Diez, no kā tās slimnīcas tā pārpildījušās  :mrgr:  Nē, nu ar loģiku zeķīšu fetišistam tomēr kas īsti nav  :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #215 : 2021. gada 01. novembris, 16:12:58 »
Aldiņš tagad mēģina uzrunāt krievu auditoriju. Noklausieties, ļoti interesanti. Diskusijā pretim ir epidemologs Ņikita Trojanskis. Lumpenis un krievu inteliģents.
Saprātīgiem cilvēkiem ieteiktu šo diskusiju tieši Trojanska dēļ.. par Aldiņu jau viss skaidrs.
Bet gara acīm redzu, kā tāds kā tplv ar babiņu baru un lozungiem seko Aldim. Lūk, šādu ministru prezidentu viņi būtu pelnījuši..

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #216 : 2021. gada 01. decembris, 21:04:01 »
Nez kas būs ar to Rododendru un kas tas vispār būs  :scratch:  Galvenais, ka Šlesers atkal Aldim uzsēdies kukaragās - Aldis organizē, bet Šlesers arī savus piekritējus aicina. Aldis raidījumā pie Bogustova saka, ka neesot nekad ar Šleseru runājis un neko nezinot par viņa aicinājumiem. Varēja jau nogalē Rododendru taisīt - kur tad nerīdzinieki var darbdienā aizbraukt... ja nu vienīgi baigie entuziasti :?:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #217 : 2021. gada 06. decembris, 12:08:16 »
Ak tu dieniņ, Aldi Tukumā arestējuši :) Brauciens uz Tukumu ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #218 : 2021. gada 06. decembris, 13:45:38 »
Neapsmej godājamā režisora pirmo darbu kinematogrāfā. :rofl:  Pie kam nevis Brauciens, bet Ceļojums .

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #219 : 2021. gada 06. decembris, 18:49:39 »
Brauciens turpinās - nākamā vieta Talsi, kur viss mierīgi un vakarā Ventspils - kur Aldim ne tikai aizturēšana par nelikumīga pulcēšanās organizēšanu (4h), bet arī par nepļaušanos varas pārstāvim viņa  likumīgo prasību pildīšanā ;) Izskatās, ka Aldis grib pārspēt Kaupēnu 21.gs ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #220 : 2021. gada 07. decembris, 15:27:53 »
Citāts
voldemārs burģis@voldemarsManuprāt "liberālie" ReBaltica un Golubevas saimnieki liek reklamēt (analizēt apakšbikses, aizturēt) Gobzemu ar mērķi ievilkt viņu Saeimā un padarīt šos mandātus neizmantojamus tā, lai atkal būtu "VIENĪGĀ IESPĒJAMĀ KOALĪCIJA" un varētu netraucēti valdīt un zagt. Spitālīgie noder.
Aptuveni tāds ir Vienotības mērķis uz visu šo, - taisit nebalsojamos, lai braši nobalsotu par "mazāko ļaunumu", kas pamatā neko nav darījis ;) 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #221 : 2021. gada 08. decembris, 14:42:43 »
Viens interneta komentārs.

Labi, Gobzems ir zimulis, gailis vai saucat ka gribat publicitātes kāros ļautiņus, taču tam visam apakšā ir viens racionāls grauds, proti, valdības lēmumi ar apsaubāmu legalitāti, kurus piesedz tikai tāpēc ka tā vajag un tai sekojošā valdības konsekventā neturēšanās pie solijumiem, aizbildināšanās ar situācijas maiņām u.t.t. Sākot kaut vai ar to ka pateica ka vakcinacija ir brīvpratīga, bet pēc tam sāka viņu dažādiem veidiem uzspiest, jo… Ja jau vakcinācija ir brīvprātīga, tad valdības vienīgais uzdevums bija sagādāt pudelītes gribetājiem. Lai izpildītu savu pienakumu pret tautu, ar ārstu starpniecību / palīdzību sagatavo vadlīnijas, kuras ir visiem vienādas un viss. Tālākais ir pašas tautas ziņā.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #222 : 2021. gada 15. decembris, 11:35:32 »
Citāts
Ēriks Kuks@kukseriks·12h
Ja latvietis pieceļ savu 5.punktu no dīvāna un iet ielās, tā jau ir uzvara. Tas nozīmē, ka nākošajās reizēs viņam jau būs vieglāk to izdarīt. Tā nobriest latvietis.

Tā kā jebkurā gadījumā Rodedodendrs ir izdevies ...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #223 : 2021. gada 15. decembris, 13:21:27 »
"Aldis Gozems izveidojis pariju "Likums un kārtība". Tikpat labi Tatjana Ždanoka varētu izveidot partiju "Latviskums un tautiskums", Raivis Dzintars "Krieviskums un kazačoks"".
(c) Streips

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #224 : 2021. gada 15. decembris, 13:47:05 »
Varbūt tāpēc Gobzemam ļauj izpildīties, pat stimulē, jo, nedod Dievs, var uzrasties kāds normāls saucējs. A tagad visiem jautri.