Autors Tēma: Aldis Gobzems  (Lasīts 16829 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Atb: Aldis Gobzems
« Atbilde #240 : 2021. gada 15. decembris, 18:19:10 »
Tur, kur apgrozās LIELA nauda, cilvēki nevienam neinteresē. Rashodnij material, tā sacīt.

Līdz zināmai robežai. Te tomēr visa pasaule iesaistīta. Tik skeptiska kā Tu vēl neesmu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #241 : 2021. gada 15. decembris, 18:22:34 »
Līdz zināmai robežai. Te tomēr visa pasaule iesaistīta. Tik skeptiska kā Tu vēl neesmu.

Un visā pasaulē ir Vēl Lielāka Nauda. Neliela cilvēku skaita īpašumā, turklāt, lielākā daļa no viņiem ir savstarpēji saistīti. Tie miljoni, kas Latvijai ir "tik daudz kā vēl nekad", tās "pasaules" mērogā ir diezgan sīka vērtība. Mazi gariņi danco par lielu naudu (salīdzinoši lielu, priekš viņiem tas ir daudz), bet tie, kam ir Pavisam liela nauda, diriģē parādi.

Es esmu ne tikai skeptiska...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies dip

« Atbilde #242 : 2021. gada 15. decembris, 18:27:16 »
Nū. Neko jaunu nepateici. Tā ir bijis  vienmēr. Redzi, pasaule ir pasaule. Ne vienmēr plāns iet kā pa sviestu. Tāpēc jau tā ir pasaule ar brīnumiem. Un kaut kur zemapziņā mirgo doma, ka tiem, kuri diriģē parādi, ar naudas tīksmi ir visai maz sakara. Jā, nauda ir instruments, bet ne viņu pašmērķis. Manā saprašanā tur ir izcili prāti. Ko  viņi prāto, kādus eksperimentus, kādu rezultātu paredzēts panākt - nav ne mazākās nojausmas man.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #243 : 2021. gada 15. decembris, 18:53:22 »
Pa manam - pasaules politisko pārdali un ekonomisko pārbūvi. Nauda tam ir instruments. Covids arī..

Atslēdzies dip

« Atbilde #244 : 2021. gada 15. decembris, 19:04:24 »
Šis variants der. Kā viens no.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #245 : 2021. gada 16. decembris, 17:00:49 »
...kā mazi bērni...nauda ir visur iesaistīta - tā ir ekonomikas asinsrite...oi, oi, Dienvidu tilts - zelta tilts, tik daudz nozagts...un jūs tagad pār to tiltu nebraucat? ....metat līkumu?...beidziet šīs nabagu gaudas....ir nauda, ir pandēmija, ir kovids, ir vakcīnas....meklējam risinājumu un dzīvojam tālāk

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #246 : 2021. gada 21. decembris, 13:46:39 »
Varat sapirkt nākamā gada kalendārus ar Alda foto  :alt:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #247 : 2021. gada 21. decembris, 19:00:05 »
Mja, Aldis ar kalendāru, kur tikai Alda bildes iekšā ... diez ko par to psihiatri domā? ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #248 : 2021. gada 23. decembris, 13:03:35 »
Mazliet ļaunīgi, bet asprātīgi arī:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #249 : 2021. gada 23. decembris, 13:23:22 »
Es ko tādu vairs neuztveru kā asprātīgu, ja visiem, kas ir pret vakcināciju, piekabina Aldi.

Turklāt tamlīdzīgu tekstu un rīmju autoriem derētu neaizmirst, ka pasaule turpinās arī aiz Latvijas robežām. 

Ok, bet par Aldi vienu pašu var ņirgt

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #250 : 2021. gada 23. decembris, 13:54:05 »
Vispār jau Aldis jau labu laiku necīnās pret vakcināciju, bet vnk pret valdību. Pret vakcinaciju cita starpā  cīnās Stepaņenko, Šlesers, Točs- no redzamākajiem. Īpaši cīnās un atbalsta nevakcinētos Rosļikovs.

« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 23. decembris, 13:59:21 no Leonora »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #251 : 2021. gada 23. decembris, 13:57:01 »

Nav tur nekā asprātīga :n-: Nožēlojamas ķengas no sērijas - nevakcinēts, tātad plakanzemītis, follijcepurītis, kremlins, putlerietis, mazizglītotais... Nu jā, un tagad arī gobzemietis, vārtrūmē gulošs alkoholiķis...
 :fubar:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #252 : 2021. gada 23. decembris, 14:01:17 »
Citāts: kvadra
Nu jā, un tagad arī gobzemietis, vārtrūmē gulošs alkoholiķis...
Es tur izlasu iesmīnēšanu tieši par AG elektorātu, nevis par nevakcinētajiem.
Ar cieņu
Joprojām Nevakcinētā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #253 : 2021. gada 23. decembris, 14:05:11 »
Iebildīšu, ka nebūt ne visi, kas piedalījās Rododendrā, bija AG fani un viņa elektorāts.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #254 : 2021. gada 23. decembris, 14:09:49 »
Vispār jau Aldis jau labu laiku necīnās pret vakcināciju, bet vnk pret valdību. Pret vakcinaciju cita starpā  cīnās Stepaņenko, Šlesers, Točs- no redzamākajiem. Īpaši cīnās un atbalsta nevakcinētos Rosļikovs.

Un kas ar valcinēto Petraviču Ramonu? Viņa tagad pret vakcīnu vai kā?