Autors Tēma: Ēšanas paradumi pašizolācijas laikā  (Lasīts 2118 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hellohello

Ēšanas paradumi pašizolācijas laikā
« : 2020. gada 09. novembris, 13:35:42 »
Sveiki un sveikas!  Sākot ar šodienu stājusies spēkā ārkārtas situācija, 2. daļa. Kā jums iepriekš un šobrīd veicas ar ēšanas paradumu ievērošanu?  Es ikdienā ēdu veselīgi un ļoti sekoju līdzi gan pārtikas produktu izvēlei, kā es gatavoju ēdienu, fiziskajām aktivitātēm, vitamīniem, ūdens patēriņam, utt. Īsumā - patiešām daru tā, lai justos labi? Kā jums iet ar šo? Vai nākas biežāk norauties uz gardiem, bet nevēlamies ēdieniem? Vai ir vēlme palutināties?Varbūt kāds tieši pievērsies veselīgam dzīvesveidam? Kļuvis par vegānu vai veģetārieti?  Man būtu ļoti interesanti uzzināt!  :steak:

Saistībā ar ēdienu un ēšanas paradumiem, šodien Facebook uzgāju arī šādu konkursu: https://www.facebook.com/SamsungLatvija/videos/1036343083462040
Manuprāt ļoti vērtīgi un balva arī vērtīga. Jāpublicē komentāru sadaļā mājās gatavotas maltītes bilde un var laimēt ledusskapi. Es piedalos, iedomājos, ja varbūt vēl kādam/kādai būs interesanti.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 09. novembris, 19:50:32 no bot »

Atslēdzies tuk

Atb: Ēšanas paradumi pašizolācijas laikā
« Atbilde #1 : 2020. gada 09. novembris, 13:49:13 »
Tiešām vērtīgi, varēs piebāzt divus ledusskapjus ar paiku  :mrgr:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #2 : 2020. gada 09. novembris, 15:17:11 »
Tad man vispirms vajag konkursu, lai tiktu pie otra  ledusskapja  :mrgr:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2020. gada 09. novembris, 16:19:07 »
Kā ēdu līdz šim, tā ēdu arī tagad. Vēl jau, paldies Dievam, no mājas ārā drīkst iet, attiecīgi pārtiku varu sagādāt. Ēdienkarte arī tā pati - kāds nu izdodas kompromiss starp "garšīgi" un "veselīgi" :mrgr:
Bet noteikti būšu par slinku iespringt kādam konkursam. Ja nu tā balva būtu par piedalīšanos vien, tad varētu padomāt  :mrgr:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #4 : 2020. gada 09. novembris, 17:29:36 »
Jap, man arī nekādas izmaiņas nav, ko ēdu, to turpinu ēst - puslīdz veselīgi un pietiekoši garšīgi. Ar izņēmumiem brīdi pa brīdim, kad par veselīgumu tiek aizmirsts, bet galvenais ir garšīgi :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2020. gada 09. novembris, 17:50:43 »
Pašizolācijas laikā?
Diez vai te kādam ir pašizolācija  :scratch:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2020. gada 09. novembris, 18:22:08 »
draugimīļie, autorei neinteresē jūsu ēšanas paradumi. Viņu interesē tikai lai jūs uzklikšķinat uz ievietotā linka un piedalaties konkursā. Saucas - sociālo tīklu mārketings. Un tā šī skraida pa visiem forumiem un tos linkus izmētā uz FB... nenāks, nelasīs, nediskutēs...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2020. gada 09. novembris, 18:53:56 »
Vai tad kāds to nesaprot :) Es pat neklikšķināju, neinteresē. bet parunāties jau var :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2020. gada 09. novembris, 19:36:41 »
...kāds nu izdodas kompromiss starp "garšīgi" un "veselīgi" :mrgr:

Šo nekad neesmu izpratusi... kādēļ uzskats, ka veselīgi ir negaršīgi un neveselīgi garšīgi. Tā vien prasās konkretizēt.
Ēdu samērā veselīgi un arī garšīgi. Kuri būtu tie negaršīgie veselīgie produkti?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #9 : 2020. gada 09. novembris, 21:28:35 »
Brokoļi.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2020. gada 09. novembris, 21:41:56 »
Kuri būtu tie negaršīgie veselīgie produkti?
Drīzāk otrādi - ne viss garšigais ir arī veselīgs. Man garšo arī, piemēram, napoleonu vai eklēru apēst.  Vai zivi kūpinātu. Vai salātus ar majonēzi. Vai kko marinētu. Utt. Un ceptus kartupeļus!!!! :D Un to garšīgo gadās arī apēst vairāk, kā vajadzētu  :blushing:
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 09. novembris, 21:55:25 no kvadra »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #11 : 2020. gada 09. novembris, 21:56:02 »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2020. gada 09. novembris, 21:58:16 »
Brokoļi.

Kāds produkts/dārzenis var negaršot, tas vien normāli. Tas jau neizlēdz citu veselīgu produktu garšīgumu. :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2020. gada 09. novembris, 22:00:04 »
Ir jau, kam garšo tikai šašliks un friškas

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #14 : 2020. gada 09. novembris, 22:01:28 »
draugimīļie, autorei neinteresē jūsu ēšanas paradumi. Viņu interesē tikai lai jūs uzklikšķinat uz ievietotā linka un piedalaties konkursā. Saucas - sociālo tīklu mārketings. Un tā šī skraida pa visiem forumiem un tos linkus izmētā uz FB... nenāks, nelasīs, nediskutēs...
Nav jau tik traki, ka nesaprastu, bet tak netraucē papļāpāt par tēmu :)