Autors Tēma: inbox ?  (Lasīts 4082 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

inbox ?
« : 2020. gada 16. novembris, 23:37:29 »
Kaut kāda figņa.... domāju, ieskriešu uz dienas beigām inboxā, varbūt kādi @ aizkavējušies. Uzspiežu uz Lietotāju un tai vietā, lai parādītu, kā pierasti, mana lietotāja vārda sākumu... parādās kaut kāda dīvaina cilvēka vārds, uzvārds... kuru ne tikai nekad neesmu lietojusi, bet pat nepazīstu un vēl piedāvāts saglabāt paroli... Čerts! Kāds ir bijis manā pastkastīte. Uzklikšķināju - iegāju, viņai tukša kaste kaut kāda viena vēstule. Vaļā nevēru- man neinteresē svešas vēstules. Bet ko tas nozīmē? Viņa nu tā Linda S... tagad varēs rakņāties manās vēstulēs ?

Atslēdzies tuk

Atb: inbox ?
« Atbilde #1 : 2020. gada 16. novembris, 23:59:00 »
Nomainīt paroli? Vai noziņot par uzlaušanu? Vai pajautāt ko šī dara tavā kastē?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2020. gada 17. novembris, 00:05:37 »
Uzrakstīju @ palīdzības dienestam...  :shock: . Man taču tur triju uzņēmumu sarakste un dokumenti. Paskatījos feisbukā, Ir tāda dāma ar ap 400 draugiem un pat vienu kopīgu paziņu no seniem laikiem. Un man nepatīk, ka viņai ir tādi paziņas  :thinking:

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #3 : 2020. gada 17. novembris, 00:40:18 »
Hmm, bet vai nesanāk otrādi, ka Olgucis paviesojās Lindas pastkastītē?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2020. gada 17. novembris, 01:03:38 »
Tas būtu amizanti  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2020. gada 17. novembris, 02:27:47 »
Hakere Olga

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2020. gada 17. novembris, 07:07:49 »
Pēc loģikas sanāk, ka Linda ielogojusies savā pastkastē no Olguča datora un ir saglabājusi paroli, ja jau Olgucis tur tiek iekšā.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #7 : 2020. gada 17. novembris, 07:28:52 »
kāds lietojis Tavu wi-fi vrb

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2020. gada 17. novembris, 10:00:33 »
Varbūt tā dāma vienkārši aizvērusi inboxu bet nav izlogojusies, un tad atnāca Olgucis...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2020. gada 17. novembris, 10:59:31 »
Jautājums jau, kā viņa, vispār nepazīstama, pie Olguča datora tikusi...  :confused:
Pieslēgusies WiFi-ajam? Bet, pat ja tā, vai tad tādā gadījumā var piekļūt svešai pastkastei? Lietotājs vulgaris, nehakeris?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #10 : 2020. gada 17. novembris, 12:14:26 »
nu ja par to arī runa, ka kaut kāda draiskule (Linda) caur manu inboxu lieto savu pastkasti. Un pat vairāk, atstāja pieejamu un saglabātu savu paroli, kuru es ar vienu klikšķi varu lietot. Man , protams, tas nafig nav vajadzīgs, bet fig viņu zina, ko viņa tur var manā inboxā.... galu galā es ar to naudu pelnu!
Inbox ieteica nomainīt paroli un uzlikt dubulto verifikaciju, ielādējot kaut kādu tur programmu! MAN!!!! ? Datoridiotam! Čerts. Es to instrukciju līdz pusei izlasīju un noguru ;o)))) Kas ar to WI-FI, to problēmu es piektdien atrisināšu, jo fiziski pārvākšos uz citu adresi.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2020. gada 17. novembris, 12:23:26 »
caur manu inboxu lieto savu pastkasti
Nav tāda "Tava" inboksa. Ir Tava un Lindas pastkastītes inbox serverī.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2020. gada 17. novembris, 12:37:10 »
Viņām tagad viena kopīga pastkaste, kā noprotu  :) 
Linda apakšīrniece  :mrgr:  vai skvotere.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2020. gada 17. novembris, 22:43:17 »
Kā man ieteica, kad žēlojos, ka nevaru vairs savu inbox kasti atvērt, jo neatceros paroli - nevajag inbox lietot, bet gan gmail.
Man ir arī gmail e-pasts, bet inbox izmantoju, laik viskautkur reģistrētos (atzīšos - arī šeit SF) un tur ir dažas būtiskas atmiņvēstules.
Bet tā nu iekšā netieku, jo atbildi uz jautājumu - kāds ir man mājdzīvnieka vārds nekādi nevaru atkost - tāda vienkārši nav, bet, iespējams, kaut ko esmu ierakstījusi... :scratch:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2020. gada 17. novembris, 23:01:36 »
Es līdzīgi, inbox vien reģistrācijām un vienā savā kastē arī jau kādu laiku netieku iekšā :D Varbūt tur kāda Linda jau apmetusies  :?: