Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125660 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1815 : 2021. gada 03. augusts, 17:43:50 »
Ha!  Jūsu, vakcinēto, dēļ, vīruss spiests mutēt, jo tas viņam, nabadziņam, izdzīvošanas jautājums - kaut kā tak jūsu saķimizētajos rumpjos jāieviešas! Tā šis kļūst arvien niknāks un niknāks. A ar nevakcinētajiem nav ko iespringt, tur var izdzīvot arī pirmatnējā, maigajā, veidolā. Tā ka, TU, mīļo nakat, esi drauds MAN, nevis otrādi, jo esi līdzvainīgs pie jauno mutantu rašanās! :D
 :sarcasm:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1816 : 2021. gada 03. augusts, 17:49:03 »
Ha!  Jūsu, vakcinēto, dēļ, vīruss spiests mutēt, jo tas viņam, nabadziņam, izdzīvošanas jautājums - kaut kā tak jūsu saķimizētajos rumpjos jāieviešas! Tā šis kļūst arvien niknāks un niknāks. A ar nevakcinētajiem nav ko iespringt, tur var izdzīvot arī pirmatnējā, maigajā, veidolā. Tā ka, TU, mīļo nakat, esi drauds MAN, nevis otrādi, jo esi līdzvainīgs pie jauno mutantu rašanās! :D
 :sarcasm:
nu, iespējams tā ir....bet problēmas risinājumu saproti?...tevi vakcinēs ar varu, lai nebūtu, kur vīrusam mutēt....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1817 : 2021. gada 03. augusts, 17:58:45 »
..tevi vakcinēs ar varu, lai nebūtu, kur vīrusam mutēt....
Redz, kā pasaulē viss plūst un mainās  -  kad es pirms pusgada runāju par vakcīnpresingu un piespiedu vakcināciju, mani apņirdza par follijcepurīti un feikziņu izplatītāju. Tagad pats tās izplati, ja?  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1818 : 2021. gada 05. augusts, 12:22:18 »
Redz, kā pasaulē viss plūst un mainās  -  kad es pirms pusgada runāju par vakcīnpresingu un piespiedu vakcināciju, mani apņirdza par follijcepurīti un feikziņu izplatītāju. Tagad pats tās izplati, ja?  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

Kvadra, Tu galvenais 3x apdomā, ko uz nākotni mums pierunāt...  :evil: :evil: :fryingpan: 
izrādās dēļ Tevis visas šīs šaises...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1819 : 2021. gada 07. augusts, 10:56:51 »
Mammai ik pa laikam uzkasās par vakcīnu. Vakar zvanījuši un solījuši mājās atbraukt  :rat:
Gribas teikt- lieciet taču tiem vecajiem cilvekiem mieru un ļaujiet dzīvot mierīgi. Ne viņi kur iet, ne brauc. Vrb, ja gribas loģiku pieslēgt, jaunajiem uzkasieties ar savu vakcīnu  :rofl:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1820 : 2021. gada 07. augusts, 11:25:42 »
Ai, tajā ziņā katram sava loģika. Citi saka - potējiet vecos un švakos, lieciet mieru jaunajiem, kas izslimo pa vieglo, ja vispār. Vai, vēl labāk - neindējiet jaunos, tiem vēl jādzīvo un bērni jārada, a vecajiem jau vienalga...Arī sava loğika   :mrgr:

Lieku reizi izjūtu atvieglojumu, ka man nav vairs vecìšu un uztraukumu par viņiem....

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #1821 : 2021. gada 07. augusts, 11:32:39 »
Jaunākā informācija, ka mikročipu vakcīnā nav.
Tomēr ir vēl kas sliktāks.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1822 : 2021. gada 07. augusts, 12:11:55 »
Aha - alien remnant... ( :sarcasm:  - šobrīd lasu "Murderbot diaries")
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1823 : 2021. gada 07. augusts, 14:10:03 »
Nja, cik labi būtu zināt, KAS tur patiesìbā ir iekšā, kāds Trojas zirgs... Šobrīd var tikai gaidīt, cerìbā, ka ar laiku tas taps skaidrs.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1824 : 2021. gada 09. augusts, 16:57:48 »
izrādās Āfrikai vairāk prāta ka kvadrai...Latvija ziedo, Tunisija potē...   

https://www.vm.gov.lv/lv/jaunums/latvija-ziedo-vaxzervia-vakcinas-tunisijai   

https://www.delfi.lv/news/arzemes/covid-19-tunisija-viena-diena-vakcineti-vairak-neka-500-000-cilveku.d?id=53471445   

mūsu nodokļu nauda...bet vajag jau tai Āfrikai palīdzēt....vīruss ir jāapkaro visā pasaulē, citas izejas nav...

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #1825 : 2021. gada 09. augusts, 18:21:36 »
Vakcīnas uz Tunisiju aizsūtīja, jo tām oktobrī beidzas derīguma termiņš.
Latvijā nepaspētu izlietot.
Salts aprēķins.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1826 : 2021. gada 09. augusts, 18:29:48 »
Vakcīnas uz Tunisiju aizsūtīja, jo tām oktobrī beidzas derīguma termiņš.
Latvijā nepaspētu izlietot.
Salts aprēķins.

Tieši tā. Un to utilizācija arī naudu maksā, jo sadzīves atkritumos nav izmetamas. A tā vēl ar labdarību varēja paspīdēt.
Redzēsim, vai pēc laiciņa nebūs spiesti "ziedot" arī dārgos faizerus. :mrgr:

P.S. Bet man laikam jāsāk lepoties, kāds varens influenceris esmu  - nakats vislaik mani piemin. Ne dienu bez kvadras  :smej:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 09. augusts, 18:35:25 no kvadra »

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1827 : 2021. gada 09. augusts, 18:55:21 »
-Nāc man līdzi!
-Varbūt iešu uz to pusi, bet vēlāk.
-Tu esi stulbs cilvēks, Tavi vecāki nespēja pabeigt pamatskolu, grūtniecība iestājās alkoholiķu-svingeru pasākumā...
-....
-Kāpēc klusē?
-....
- Tu tiešām esi mazizglītots cilvēks un domā, ka zeme ir plakana. Tas tāpēc, ka Tevi bērnībā turēja pie ķēdes un neļāva runāt.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1828 : 2021. gada 09. augusts, 19:23:18 »
P.S. Bet man laikam jāsāk lepoties, kāds varens influenceris esmu  - nakats vislaik mani piemin. Ne dienu bez kvadras  :smej:
Nē, Tu esi nakata personīgā ietekmele :D

Atslēdzies dip

« Atbilde #1829 : 2021. gada 09. augusts, 19:28:38 »
-Nāc man līdzi!
-Varbūt iešu uz to pusi, bet vēlāk.
-Tu esi stulbs cilvēks, Tavi vecāki nespēja pabeigt pamatskolu, grūtniecība iestājās alkoholiķu-svingeru pasākumā...
-....
-Kāpēc klusē?
-....
- Tu tiešām esi mazizglītots cilvēks un domā, ka zeme ir plakana. Tas tāpēc, ka Tevi bērnībā turēja pie ķēdes un neļāva runāt.

Kas tas bija?