Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125513 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1785 : 2021. gada 26. jūlijs, 12:13:36 »
" ..domāju...tas ir kaut kāda paveida infantilisms, kad cilvēks nepieaug atbildības izpratnē, .."
Nu, nu. Kādi skaļi vārdi par atbildību.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1786 : 2021. gada 26. jūlijs, 13:16:28 »
" ..domāju...tas ir kaut kāda paveida infantilisms, kad cilvēks nepieaug atbildības izpratnē, .."
Nu, nu. Kādi skaļi vārdi par atbildību.
tā ka esmu citēts, tad tas domāts man?  :) ....nu, neviens nav perfekts, ir bijusi arī bezatbildīga rīcība!  :) ...bet jāskatās jau dialektika, kurā virzienā cilvēks dodas...man šķiet, ka pēdējos padsmit gados esmu reti atbildīgs!  :mrgr: ....to arī ceru no antivakseriem, ka tās meitenes pusaudzes, kuras saliktas avataros, pieaugs! ...laiks jau vēl ir ! :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1787 : 2021. gada 26. jūlijs, 13:46:28 »
Cienījamā Trix, es šķiet nesaucu Tavus vecākus par mazattīstiem (tas Tavs termins)....es pieļāvuma formā, kā vienu iespēju, runāju par izglītības trūkumu vecākiem, kuri iespējams tiranizējuši savus bērnus ar muļķīgiem aizspriedumiem...nu, cik nav dzirdēts par vecāku cīņu, kad mana paaudze augām, ar meiteņu kleitu vai puiku matu garumu...bija pat vardarbība - pa nakti grieza nost matus un skolotāju istabā (Rīgas 3.vsk.) tika ārdītas vīles meiteņu kleitām...nu, tā ir muļķība apvienota ar vardarbību....un ja pusaudzis iestrēgst šajā protestā, neizaug par pieaugušu cilvēku, tad veidojas personība kā mūžīgais protestants...   
p.s.   
es nelietotu šajā sakarā to terminu mazattīstīts, tam ir cita pieskaņa...tiešam aizvainojoša

Labi, davai es arī tādā pat stiliņā "pafilozofēšu".
Nez, kur tādi likumpaklausīgie vakcīnnazi rodas? Laikam bērnībā viņiem bijuši mazizglītoti, despotiski vecāki, kas tiranizējuši bērnus un sodījuši par katru mazāko brīvdomību. Skolā viņiem apğērbu un matus varmācīgi grieza un lika tupēt kaktā uz zirņiem. Tā arī izauguši iebaidīti un nopresēti, bez jelkādas savas iniciatīvas un savām domām un dara visu, ko viņiem liek, jo raduši pie bezierunu paklausības visiem, kas hierarhijā augstāk, un  atspēlējas uz tiem, par kuriem zina, ka pa purnu neiedos. Tāda paklausīgā lielgabalgaļa. Nepieauguši bērni... Nē nu, var jau cerēt, ka vēl attīstīsies...

P.S. Lūdzu neapstrīdēt šito pēc būtības. Pati zinu, ka stulbums. Tās NAV manas domas. Tikai noilustrēju nakata filozofijas līmeni.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1788 : 2021. gada 26. jūlijs, 13:51:43 »
Labi, davai es arī tādā pat stiliņā "pafilozofēšu".
Nez, kur tādi likumpaklausīgie vakcīnnazi rodas? Laikam bērnībā viņiem bijuši mazizglītoti, despotiski vecāki, kas tiranizējuši bērnus un sodījuši par katru mazāko brīvdomību. Skolā viņiem apğērbu un matus varmācīgi grieza un lika tupēt kaktā uz zirņiem. Tā arī izauguši iebaidīti un nopresēti, bez jelkādas savas iniciatīvas un savām domām un dara visu, ko viņiem liek, jo raduši pie bezierunu paklausības visiem, kas hierarhijā augstāk, un  atspēlējas uz tiem, par kuriem zina, ka pa purnu neiedos. Tāda paklausīgā lielgabalgaļa. Nepieauguši bērni... Nē nu, var jau cerēt, ka vēl attīstīsies...

P.S. Lūdzu neapstrīdēt šito pēc būtības. Pati zinu, ka stulbums. Tās NAV manas domas. Tikai noilustrēju nakata filozofijas līmeni.
...šis nebija pusaudžu līmenī?  :) ....skolotāji teiktu, bērni nesāciet mēdīties! :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1789 : 2021. gada 26. jūlijs, 13:55:15 »
Parādīju spoguli. Kas i ko, nepatika?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #1790 : 2021. gada 26. jūlijs, 14:09:54 »
Kā tādi pastulbi bērni... Abi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1791 : 2021. gada 26. jūlijs, 14:12:49 »
Parādīju spoguli. Kas i ko, nepatika?
Man patika! :) 
Sajutos kā jauns ērglis 10.klasē, ieliku arī Tev plusiņu par patīkamo! :)   
Nu, es tak te kaut kur jau teicu, ka bija laiks jaunībā, kad biju antivakseris, protestants, hipijs, disidents un arī komjaunietis!  :mrgr:     
Dzīve izspēlēja joku, kad man uzkrāva lielu atbildību par pieņemtajiem lēmumiem, par citiem cilvēkiem utt...gāja man visādi, bet es izprotu pie varas esošos, zinu viņu motivāciju un precīzi atšifrēju darbības...vakcinācija ir tas labākais, ko viņi patreiz var darīt...ir tur, protams, arī savtīgas intereses, bet kopējais vektors ir sabiedrības interesēs...ja tu, kvadra, būtu veselības ministrs, tad noteikti kaut ko izdarītu labāk, bet arī kļūdas pieļautu iespējams lielākas... 
Vakcinējamies! :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1792 : 2021. gada 26. jūlijs, 16:16:25 »
Mana grēksūdze kā protestantam...   
1985.gads. 
Sākusies Gorbačova perestroika un alkohola apkarošana.   
Es organizēju festivālu Doles salā ar absolūti vājprātīgām mūzikas brigādēm...   
Viss ir saskaņots pašvaldībā, partkomā, profkomā utt...ir perestroika!   
Pļavā ir ap 500 jauniešu, protams, ka alko iespaidā un klausās tur metālu, kurš nav izdzīvojis līdz mūsdienām.   
Nakšņošana teltīs.   
No rīta viens jauns puisis ir miris. Vēmis un aizrijies savos vēmekļos... 
Ok, neviens mani toreiz nevainoja, tas nekādi neietekmēja manu tālāko karjeru, taču tagad mani šad tad moka sirdsapziņa....nu, pasākumā netika kontrolēta alko lietošana....visi mēs tajā laikā bijām pret šo alko aizliegumu - lamājām un kritizējām kā vien pratām ...taču kā organizatoram man bija pienākumi...škiet pat biju parakstījis dokumentus, ka alko pasākumā ir aizliegts un netiks lietots... taču nekas netika kontrolēts un viss bija atļauts...   
Man nekas netika pārmests, pats jaunais puisis vainīgs, ka lietojis pār mēru ...   
Taču tagad pēc 35+ gadiem es saprotu, ka tā bija mana atbildība...ja būtu stingri kontrolēts un neadekvāti dzērāji par sodu izraidīti un nodoti milicijai, tad kopējais dzeršanas līmenis būtu bijis mazāks...varbūt puisis būtu palicis dzīvs...jā, es arī pats toreiz dzēru   ...nu, lūk, tas ir mans skelets skapī...   
Šis stāsts par to....par varas lēmumiem no augšas un protestiem uz tiem no apakšas un kas kā var beigties...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1793 : 2021. gada 26. jūlijs, 16:37:24 »
Tagad vajājot Kvadru savtīgi ceri grēku izpirkt? Varbūt labāk dodies svētceļojumā uz Aglonu grēkus sūdzēt.  :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1794 : 2021. gada 26. jūlijs, 16:45:27 »
Tagad vajājot Kvadru savtīgi ceri grēku izpirkt? Varbūt labāk dodies svētceļojumā uz Aglonu grēkus sūdzēt.  :mrgr:

Ja nebūtu tik traģiski, tad būtu pat smieklīgi...
Slepkavnieciskais Pifs vajā (ar nažiem bruņojies) Trix, nakats - Kvadru.. :sarcasm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1795 : 2021. gada 26. jūlijs, 16:51:33 »
Nu nezinu... Man vakcīnas pēdējā deva bija 28.05. Nekādu problēmu nebija. Nu varbūt, uz rokām līdz elkoņiem tādi sīki iesārti plankumi. Norakstīju to uz karstās saules ietekmi. Tagad gan palieku nedaudz domīga. Par sārtiem plankumiem pēc potes esmu lasījusi. Zināmu iemeslu dēļ man profilaktikai pāris reizes gadā, sešas dienas, jālieto zāles( reizi dienā). Otrā dienā sajutu kaut kādu dūrienu pie pēdas. Nodomāju, ka kāds insekts iekoda. Pēc pusstundas niezēja jau  visa kāja līdz celim. Sapratu, ka tā ir nātrene. Iedzeru suprastinu, un iesmērēju ar Eviju lai mazinātu iekaisumu. Kaut kā nesaistīju to ar pierasto zāļu lietošanu. Vakar bija jau ceturtā diena, tagad nātrene jau uz abām kājām. Šodien jāieņem pēdējā zāļu deva. Noriskēšu. Laikam paveicās, ka tā alerģiskā reakcija ir tieši uz kājām un rokām. Ja būtu uz kakla, tad būtu ziepes ar elpošanu. Kaut kas tai organismā noteikti ir mainījies, jo nekad nav bijis alerģijas uz šo zāļu kombināciju ar pārējām. Citu blakņu nebija.
Tas ir interesanti. Mana vakcinētā kolēğe nometās pleķaina, uzēdusi ziedputekšņus ar medu. Super puper ekoliģiskus produktus. Līdz šim alerğija uz bišu produktiem netika novērota. Sagadīšanās? Hvz. Iespējams. Bet varbūt tomēr alerğiskas reakcijas ir vakcīnas ilgtermiņa sekas. Kaut kas mainījies organismā.  Vācam liecības.

P.S. A tā d@ršanâs man ir apnikusi, turpiniet bez manis.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1796 : 2021. gada 26. jūlijs, 16:55:48 »
Ja nebūtu tik traģiski, tad būtu pat smieklīgi..

Kur tev tā traģēdija? Potējies un baudi dzīvi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1797 : 2021. gada 26. jūlijs, 17:18:27 »
kur es vajāju kvadru? ....mēs diskutējam ar cieņu...es cienu kvadru, bet nepiekrītu....kur te vajāšana? ....par antivakseriem izsakos ka par kustību, nesaku, ka mani secinājumi attiecas uz tiešiem personāžiem...es drīzāk sākšu tevi vajāt, tuk...tu tāds apetilīgs biezpiena  dīzelītis! :in-love:   

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1798 : 2021. gada 26. jūlijs, 17:25:14 »
Brauc labāk grēkus nožēlot, neviens neskries potēties no tavām "diskusijām" tieši tāpat kā neiespaidosies no kādām antivakseru kustībām tas kurš grib potēties.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1799 : 2021. gada 26. jūlijs, 17:31:08 »
Brauc labāk grēkus nožēlot, neviens neskries potēties no tavām "diskusijām" tieši tāpat kā neiespaidosies no kādām antivakseru kustībām tas kurš grib potēties.
ak, svētā...tu man patīc arvien vairāk! :in-love: ....es tak ne par potēm...