Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 124992 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ...(cita)

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #45 : 2020. gada 24. novembris, 14:11:18 »
Un kur teikts, ka "sausie atlikumi" abos gadījumos nebūs vienādi?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #46 : 2020. gada 24. novembris, 15:01:09 »
"AstraZeneca" es oktobrī iepotēju gripas vakcīnu...varbūt nevajag firmu mainīt?....ja ar gripas vakcīnu viss ok, nav blakņu utt...   

"Johnson&Johnson" ("Janssen") - man kaut kāda psiholoģiska aizture pret šo firmu, jo ražo gan ziepes, gan čipšus ...nu, baigi plašais klāsts šiem, kas man personīgi liek šaubīties...par ko? ....fgviņzin....   

"Pfizer" - amerikāņi kopā ar vācu BioNTech....cik es kā profāns saprotu, tad vācieši izstrādā, bet Pfizer ražo....un viņiem visaugstākais veiksmes procents - 95% , kamēr pārējiem 90%, bet krievu "Sputņikam" ir 92% ( var ticēt, var neticēt)...     
Vācu izstrādēm arī kaut kā vairāk ticu...to friči laikam ir panākuši ar saviem auto :mrgr:   

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #47 : 2020. gada 24. novembris, 15:51:48 »
domā, ka būs izvēle kā veikalā - man to jā, šito nē? Pirmajā pusgadā gan jau būs viena, gribi ņem, negribi neņem

Atslēdzies Minne

« Atbilde #48 : 2020. gada 24. novembris, 15:54:25 »
domā, ka būs izvēle kā veikalā - man to jā, šito nē? Pirmajā pusgadā gan jau būs viena, gribi ņem, negribi neņem

Gribi ņem, negribi ņem  :smej:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #49 : 2020. gada 24. novembris, 16:17:20 »

jā, tagad daudzi zinātni noliedz, jo topā ir Anna no feisbuka

Tas, ko savulaik kā sazvērestības teorijas pierakstīja Annai no fb, sāk īstenoties (skat.daddy ziņu par aviokompāniju, kas nepārvadās nevakcinētus pasažierus (fake news?)). Domā, tāda kompānija būs vienīgā?

Jautājums, ko tagad domāt par Annu no fb un ko - par viņas kritiķiem?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #50 : 2020. gada 24. novembris, 16:29:26 »
Bet tas jau nav nekas oriģināls un, manuprāt, ārkārtējs... Diezgan loģisks iznākums, nebija vajadzīga Anna no feisbuka, lai to izdomātu  :?:

Tur tas āķis, ka likumsakarīgi iznākumi Annu teorijās tiek sapīti ar totālo sviestu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #51 : 2020. gada 24. novembris, 16:46:45 »
Kurš zin, vai atceras no netā lasītā - kurai kompānijai ir tradicionālās vakcīnas un kurām inovatīvās?     
Es uzreiz atvainojos, jo šis iedalījums - tradicionālās un inovatīvās, ir mans personīgai lietošanai...lai kā profāns kaut ko saprastu priekš sevis, bet ne profu diskusijām!     
Par tradicionālām es saucu tās, kad ar poti ievada mikro daudzumu vīrusa, vieglā formā bez pazīmēm tiek "izslimots" un izstrādājas antivielas, kuras tad sargā cilvēku no nopietnas saslimšanas.     
Par inovatīvām es saucu visas pārējās jaunās tehnoloģijas, kuras tagad tiek pielietotas un par kurām man nav saprašana atmiņas līmenī...tas ir,kad lasu par šo jauno tehnoloģiju it kā saprotu to principu, kā tā darbojas, bet pats pēc dienas jau vairs nevaru citiem to izskaidrot  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #52 : 2020. gada 24. novembris, 16:51:27 »
Kurš zin, vai atceras no netā lasītā - kurai kompānijai ir tradicionālās vakcīnas un kurām inovatīvās?     
Es uzreiz atvainojos, jo šis iedalījums - tradicionālās un inovatīvās, ir mans personīgai lietošanai...lai kā profāns kaut ko saprastu priekš sevis, bet ne profu diskusijām!     
Par tradicionālām es saucu tās, kad ar poti ievada mikro daudzumu vīrusa, vieglā formā bez pazīmēm tiek "izslimots" un izstrādājas antivielas, kuras tad sargā cilvēku no nopietnas saslimšanas.     
Par inovatīvām es saucu visas pārējās jaunās tehnoloģijas, kuras tagad tiek pielietotas un par kurām man nav saprašana atmiņas līmenī...tas ir,kad lasu par šo jauno tehnoloģiju it kā saprotu to principu, kā tā darbojas, bet pats pēc dienas jau vairs nevaru citiem to izskaidrot  :mrgr:

karoč es ar gribu to jauno, no nevainīgas meitenes plazmas, vēlams ar alus garšu... alus šķirnei nav izšķirošas nozīmes :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #53 : 2020. gada 24. novembris, 16:59:15 »

karoč es ar gribu to jauno, no nevainīgas meitenes plazmas, vēlams ar alus garšu... alus šķirnei nav izšķirošas nozīmes :D
olas, uz kurā tiek gatavotas vakcīnas, tak ir nevainīgas?...tik fgviņzin no kuras olas būs vista, bet no kuras gailis! :mrgr: ...skaties, ka nedabū no gaiļa olas :rat:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #54 : 2020. gada 24. novembris, 17:07:39 »
olas, uz kurā tiek gatavotas vakcīnas, tak ir nevainīgas?...tik fgviņzin no kuras olas būs vista, bet no kuras gailis! :mrgr: ...skaties, ka nedabū no gaiļa olas :rat:

labāk gaiļa olas, nekā buļļa piens...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #55 : 2020. gada 24. novembris, 17:11:54 »
Vai nav vienalga kāds čips tev galvā, jo visas ir ap 90%, un ir 10% nelaimīgie, kurus neviens neglābs :D
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #56 : 2020. gada 24. novembris, 17:57:01 »
No tv24 Bundulis - par  "Pfizer+ BioNTech" vakcīnu....no saražošanas līdz iepotēšanai vakcīnai ir jāuztur mīnuss 70 grādi visā loģistikas ķēdē....ahjetj...to varēs izdarīt tikai stradiņi vai gaiļezers, pie ĢĀ nevarēs

Atslēdzies Camma

« Atbilde #57 : 2020. gada 24. novembris, 21:39:30 »
Vēlams arī tūlīt pēc potes -70gC.
Visus sakost!

Atslēdzies Milka

« Atbilde #58 : 2020. gada 24. novembris, 21:53:53 »
Paziņu paziņa dzīvo Austrālijā, bija pavasarī atlidojusi uz LV un tagad netiek atpakaļ, kamēr nav potēta pret Covid.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #59 : 2020. gada 24. novembris, 22:12:20 »
KOOO??? nepilnu gadu LV un netiek prom???? :rat: kas tās par prasībām,kad vakcinas menaz vēl nav... kkas tur nav pareizi saprasts.
man paziņu ,paziņu paziņa..braukā no meksikas uz portugāli no portugāles uz āfriku utt(tāds darbs) visur ir ticis ,tikai vaag testus pirms un pēc un priekšā un pakaļā.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega