Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125487 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #135 : 2020. gada 08. decembris, 20:41:35 »
Var jau pairgāties par tēmu "Krievija un atturēšanās no alkohola", bet gan jau ne visi cilvēki Krievijā ir bezcerīgi alkoholiķi.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #136 : 2020. gada 08. decembris, 21:01:53 »
gan jau

Atslēdzies tuk

« Atbilde #137 : 2020. gada 08. decembris, 22:09:58 »
krievu ziņās bija versija, ka pēc viņu sputņika  potes 48 dienas nedrīkst lietot alko

Neatceros, pēc "ērču" vai kādas citas bija paredzēta ballīte, jautājot par alko lietošanu, tika skaidrots, ka potes iedarbībai pilnīgs pofigs, dzeru vai nē. Slodze vien aknām, nierēm, kam jāpārstrādā un jāizvada viegli pārslimots vīruss un vēl alko. Reiz atteicās potēt ar herpes vīrusu uz lūpas, organismam pietiekot ar ko cīnīties, nav ko pārslogot.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #138 : 2020. gada 10. decembris, 10:44:29 »
mmm...tā....sākas...cik sapratu no ĢĀ, tad esmu nokļuvis kaut kādā sarakstā...viņa tā dziļi izjusti pa telefonu pateica - jūs esat riska grupā....mans smadzeņu pods izdomāja, ka veselības dienests no ģim.ārstiem ir pieprasījis sarakstus ar cilvjiem, kuri ir iekļaujami riska grupā...un attiecīgi uz vakcīnas poti....citas jēgas tak tādam sarakstam nav?...līdz šim termins "riska grupa" bija tak tukša skaņa ar diagnožu uzskaitījumu? ...tagad šķiet riska grupa sāk pildīties ar vārdiem un personu kodiem....

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #139 : 2020. gada 10. decembris, 13:24:17 »
mans smadzeņu pods izdomāja, ka veselības dienests no ģim.ārstiem ir pieprasījis sarakstus ar cilvjiem, kuri ir iekļaujami riska grupā...

Šindlera saraksts  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #140 : 2020. gada 10. decembris, 13:28:44 »
Verončik, gotovsa ((c)Sd) :D
Man nespīd, jenķu vakcīna alerģiskiem neder. :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #141 : 2020. gada 10. decembris, 15:49:09 »
mmm...tā....sākas...cik sapratu no ĢĀ, tad esmu nokļuvis kaut kādā sarakstā...viņa tā dziļi izjusti pa telefonu pateica - jūs esat riska grupā....mans smadzeņu pods izdomāja, ka veselības dienests no ģim.ārstiem ir pieprasījis sarakstus ar cilvjiem, kuri ir iekļaujami riska grupā...un attiecīgi uz vakcīnas poti....citas jēgas tak tādam sarakstam nav?...līdz šim termins "riska grupa" bija tak tukša skaņa ar diagnožu uzskaitījumu? ...tagad šķiet riska grupa sāk pildīties ar vārdiem un personu kodiem....

Varbūt daudz prozaiskāk - PMLP sniedzis ziņas par vecuma riska grupu  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #142 : 2020. gada 11. decembris, 11:26:18 »
Klausos preses konferenci par vakcināciju - Zavadska teica, var dzert gan pirms, gan pēc, nevajag satraukties  :rofl:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #143 : 2020. gada 11. decembris, 11:30:21 »
Un pat vajag, ne? :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #144 : 2020. gada 11. decembris, 11:37:08 »
To neteica, teica, jādzīvo ierasto dzīvesveidu. :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #145 : 2020. gada 11. decembris, 11:48:06 »
Ko domājiet par to krievu vakcīnu "Sputņik"(novičok)?       
Es nemaz neesmu noliedzējs, jo krievi maitas arī auksta kara laikos parakstīja starptautiskas vienošanās, ka šāda veida ieroči ir aizliedzami, bet pētīja un izstrādāja uz pilnu klapi...tas ir, zināšanu bāze viņiem varbūt pat ir visaugstākā līmenī un krievi biezi atrod vienkāršus risinājumus sarežģītām tehniskām problēmām...kaut vai novičok, super inde...
Nu, tā vācu uzmeistarotā vakcīna, kurai vajag tos mīnuss 70, man atgādina kara laika vācu tanku -tīģeris....dārgs, ērts, sarežģīts, bet karu zaudēja krievu tankam T34, kurš bija vienkāršs kā cirvis , lai pārslēgtu tankam ātrumu, mehāniķis pa kloķi belza ar kuvaldu...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #146 : 2020. gada 11. decembris, 12:00:12 »
Tu gribētu, ka Tev - ar kuvaldu?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #147 : 2020. gada 11. decembris, 12:10:26 »
Tu gribētu, ka Tev - ar kuvaldu?
Bobi, Tu ka vienmēr tiešs un asprātīgs! :) ....es nezinu...nezinu, vai gribu vai negribu vakcīnu vispār....tagad tā tomēr reāli ir aktuālākā tēma par vakcīnām...krievu sputņik mūsu sistēma noliedz, taču cik daudz tur ir medicīnas un cik daudz politikas?....es šodien noteikti nezinu, kura vakcīna būs labākā - rietumu vai krievu? ...krieviem lētāka un vienkāršāka ...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #148 : 2020. gada 11. decembris, 12:17:56 »
Bobi, Tu ka vienmēr tiešs un asprātīgs! :) ....es nezinu...nezinu, vai gribu vai negribu vakcīnu vispār....tagad tā tomēr reāli ir aktuālākā tēma par vakcīnām...krievu sputņik mūsu sistēma noliedz, taču cik daudz tur ir medicīnas un cik daudz politikas?....es šodien noteikti nezinu, kura vakcīna būs labākā - rietumu vai krievu? ...krieviem lētāka un vienkāršāka ...

manuprāt politiskais tirgus... mums (piederīgajiem ES) nevajadzētu sponsorēt ne krievu, ne UK farmāciju, nekas ka tā lētāka... :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #149 : 2020. gada 11. decembris, 12:31:41 »
Nē nu tā spriež, it kā kāds jums, prātvēderiem, dos izvēlēties, ko sponsorēt un ko špricēt. Ko valsts dos, to arī dabūsiet. :mrgr: