Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125548 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #165 : 2020. gada 26. decembris, 22:01:38 »
mans domāt, ka ar to Covid-19 ir tāpat, ka ar pierasto gripu,- pēc vakcinācijas dienas  desmit būtu jāpiesargās noķert to zarazu, kamēr organisms karo ar vakcīnu, nu ķipa viegli pārslimo, lai tiktu pie imunitātes. Kur jebkuram mediķim ir garantija, ka viņš pēc pāris dienām nenoķers to zarazu un tas būs pavisam cits mutācijas veids? Tur jābūt bleķa iekšām, lai tiktu galā ar tādu kokteili. Mediķu tāpat nepietiek, un ja ar to vakcināciju, valsts nahrenizēs uzreiz vēl kādu trešo daļu? Vakar runāju ar kādu radu gabalu no mediķu gala. Teica, ka grib kādu pusgadu atturēties un vienkārši pavērot, kas no tā visa iznāks, jo pirms ļaujas, vēlās redzēt ar ko ir darīšana.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #166 : 2020. gada 26. decembris, 23:27:02 »
Vai nesanāks apburtais loks kad visi gaidīs kad kāds cits ne es ?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #167 : 2020. gada 27. decembris, 00:58:59 »
 :mrgr:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #168 : 2020. gada 27. decembris, 16:23:31 »
Daži augstu amatpersonu piemēri kuri uz šo brīdi jau vakcinējušies:
ASV viceprezidents
Slovākijas prezidente
Čehijas premjerministrs

Atslēdzies Minne

« Atbilde #169 : 2020. gada 28. decembris, 00:46:58 »
Ir video, kur var redzēt fēlerus ar neesošām adatām, bet nezinu, cik tie ticami

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #170 : 2020. gada 28. decembris, 10:07:27 »
Protams, ka nevienu nespiedīs! Gluži tāpat, kā nevienu šobrīd nespiež vilkt maskas. Tikai nekur bez tām nevar ieiet. Bet obligāti taču nav, mājās sēdēt var bez un vienatnē mežā zem egles arī. Ko, ar to nepietiek? Velc masku! Brīvprātīgi  :mrgr:
Kvadra, es saprotu, ka tavs vakcinācijas noliegums  ir cēlies no bailēm nomirt...nu, tās ir nāves bailes....visa šī situācija ar vīrusu ir biedējoša, jo pārāk daudz nezināmā...tiem, ko tauta ievēlējusi vadīt valsti, ir pienākums to risināt....kam prasīt padomu?...skaidrs, ka zinātniekiem, kuri pēta vīrusus un darbojās konkrētā nozarē....tagad ir vakcīna, par kuru nav zināms cik ilgi iedarbosies, bet kara/krīzes apstākļos tas jau ir kaut kas...kad ir karš, tad bailīgākie kā "kvadras" nolien pagrabā, bet kādam jau tā cīņa ir jāizcīna....un tev, kvadra, vajadzētu lūgt Dievu no sava pagaldes, lai viņi uzvar! :)     
....ja vīruss turpinās uzvarēt un mutēt, ja mēs zaudēsim, - tad "draugi, nebūs labi!"...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #171 : 2020. gada 28. decembris, 10:25:28 »
Kvadra, es saprotu, ka tavs vakcinācijas noliegums  ir cēlies no bailēm nomirt...nu, tās ir nāves bailes....visa šī situācija ar vīrusu ir biedējoša, jo pārāk daudz nezināmā...tiem, ko tauta ievēlējusi vadīt valsti, ir pienākums to risināt....kam prasīt padomu?...skaidrs, ka zinātniekiem, kuri pēta vīrusus un darbojās konkrētā nozarē....tagad ir vakcīna, par kuru nav zināms cik ilgi iedarbosies, bet kara/krīzes apstākļos tas jau ir kaut kas...kad ir karš, tad bailīgākie kā "kvadras" nolien pagrabā, bet kādam jau tā cīņa ir jāizcīna....un tev, kvadra, vajadzētu lūgt Dievu no sava pagaldes, lai viņi uzvar! :)     
....ja vīruss turpinās uzvarēt un mutēt, ja mēs zaudēsim, - tad "draugi, nebūs labi!"...

nakat, iesi vakcinēties pēc mēneša, ja būs iespēja?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #172 : 2020. gada 28. decembris, 10:36:17 »

nakat, iesi vakcinēties pēc mēneša, ja būs iespēja?
protams! :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #173 : 2020. gada 28. decembris, 10:44:41 »
man neviens šiet nejautāja, bet es tagad saku nē. Ja piespedīs, ka nevar ceļot - tad domāšu. Vienīgais iemesls, lai potētos tas man būtu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #174 : 2020. gada 28. decembris, 10:46:54 »
mans domāt, ka ar to Covid-19 ir tāpat, ka ar pierasto gripu,- pēc vakcinācijas dienas  desmit būtu jāpiesargās noķert to zarazu, kamēr organisms karo ar vakcīnu, nu ķipa viegli pārslimo, lai tiktu pie imunitātes. Kur jebkuram mediķim ir garantija, ka viņš pēc pāris dienām nenoķers to zarazu un tas būs pavisam cits mutācijas veids? Tur jābūt bleķa iekšām, lai tiktu galā ar tādu kokteili. Mediķu tāpat nepietiek, un ja ar to vakcināciju, valsts nahrenizēs uzreiz vēl kādu trešo daļu? Vakar runāju ar kādu radu gabalu no mediķu gala. Teica, ka grib kādu pusgadu atturēties un vienkārši pavērot, kas no tā visa iznāks, jo pirms ļaujas, vēlās redzēt ar ko ir darīšana.
tur ir cits princips...nevakcinē vīrusu...es, protams, nemācēšu to zinātniski izskaidrot, bet vakcīna ir inovatīva un tai ir cits princips, tāpēc iekopēšu šo -   
"Kā skaidro EZA, šī vakcīna darbojas, sagatavojot organismu aizsardzībai pret Covid-19. Vakcīna satur molekulu ar nosaukumu "RNA ziņnesis", kam ir uzdots veidot "S-proteīnu". Šāds proteīns atrodas uz vīrusa virsmas, un tas ir vīrusam nepieciešams, lai iekļūtu organisma šūnās, skaidro speciālisti.     
Kad cilvēkam tiks injicēta vakcīna, dažas organisma šūnas nolasīs molekulas "RNA ziņnesis" norādes un pagaidu režīmā saražos "S-proteīnu". Cilvēka imūnsistēma tad atpazīs šo proteīnu kā svešu, sāks ražot antivielas un aktivizēs leikocītus jeb baltās asins šūnas, lai tam uzbruktu.Ja vēlāk cilvēks nonāks saskarē ar šo vīrusu, imūnsistēma to atpazīs un būs gatava organismu pret to aizsargāt." (c) 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #175 : 2020. gada 28. decembris, 12:06:34 »
Vieglajā valodā, tas laikam skan šādi - tam bandītam vīrusam ir zobens, ar kuru viņš uzšķērž mūsu šūnas un ielien tajās dzīvot...vakcīna atpazīst zobenu un ja tas parādās, tad imūnsistēma to iznīcina ...vīruss kļūst nekaitīgs bez zobena un netiek iekšā....vai nav humāni pret vīrusu?  :mrgr: ....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #176 : 2020. gada 28. decembris, 14:47:22 »

Tev joprojām nav miera, nakat? joprojām vajag kasīties? Vai tā izpaužas tavas bailes?
Aiz kamā tad Tu pats esi gatavs sev potēt iekšā hvz kādu mīnu ar laika degli, ja ne aiz bailēm nomirt? :mrgr:   Tik vien tās starpības, ka Tu savai dzīvībai par lielāko draudu uzlūko vīrusu, bet es vakcīnu. Es labāk pāris dienas no vīrusa pakrekšķēšu, bet saglabāšu nesačakarētu savu imūnsistēmu. Bet Tu vari droši mesties ar krūtīm uz "zobena", brīva izvēle, varonīgais tu mūsu  :mrgr:
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 28. decembris, 14:53:18 no kvadra »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #177 : 2020. gada 28. decembris, 23:57:49 »
Interesanti, kas ir šie "Eiropas partneri" un kādēļ tiem jāsaņem informācija par nevakcinētajiem?

https://www.tvnet.lv/7143199/spanija-veidos-registru-ar-pilsoniem-kas-atsakas-vakcineties

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #178 : 2020. gada 29. decembris, 09:52:58 »
droši vien statistikai, - cik noliks karoti no vīrusa, cik pēc vakcīnas ... 'o)))

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #179 : 2020. gada 29. decembris, 10:13:12 »
Tev joprojām nav miera, nakat? joprojām vajag kasīties? Vai tā izpaužas tavas bailes?
Aiz kamā tad Tu pats esi gatavs sev potēt iekšā hvz kādu mīnu ar laika degli, ja ne aiz bailēm nomirt? :mrgr:   Tik vien tās starpības, ka Tu savai dzīvībai par lielāko draudu uzlūko vīrusu, bet es vakcīnu. Es labāk pāris dienas no vīrusa pakrekšķēšu, bet saglabāšu nesačakarētu savu imūnsistēmu. Bet Tu vari droši mesties ar krūtīm uz "zobena", brīva izvēle, varonīgais tu mūsu  :mrgr:
kur Tev garantija, ka tikai pāris dienas no vīrusa pakrekšķēsi? ....no kurienes tāda infa? ...iedzēri Memorywater un redzēji sapni, ka būs pa smuko?...no kurienes tāda pārliecība, ka esi izredzēto kārtā, kurus vīruss neapdraud?....nemaz nerunājot par to, ka Tev nospļauties par pārējo sabiedrību, ka jāaptur vīrusa izplatība....jā, esmu varonīgs, kad jādomā par ģimeni, bērnu un 5 mazbērnu veselību....ja apturēs izplatību, tad viņi neinficēsies un nebūs nezin kādas sekas nākotnē...ja es vakcinēšos un lielākā daļa pieaugušo, tad iespējams tiks apturēts vīruss un mazbērni NEBŪS jāvakcinē....   
Vai Tu, kvadra, saproti par ko es tik varonīgs?  :)