Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125828 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #180 : 2020. gada 29. decembris, 10:19:10 »
Nu, lūk, pret tādiem reģistriem, saprotu - var protestēt.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #181 : 2020. gada 29. decembris, 10:35:57 »
Nu, lūk, pret tādiem reģistriem, saprotu - var protestēt.
protestēt var, bet jēga?....katrs piedāvājums vakcinēties valstij kaut ko maksā - kaut vai ĢĀ darba laiku....kāpēc tērēt valsts resursu un neskaitāmas reizes piedāvāt? ...vienreiz atteicies un tiec ielikts sarakstā, ko redz visi ES veselības dienesti un Tu, cilvēk, esi atbrīvots no neskaitāmiem piedāvājumiem par brīvu vakcinēties no katras nākošās ES valsts, kur nu esi nokļuvis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #182 : 2020. gada 29. decembris, 10:40:03 »
kur Tev garantija, ka tikai pāris dienas no vīrusa pakrekšķēsi? ....no kurienes tāda infa? ...iedzēri Memorywater un redzēji sapni, ka būs pa smuko?...no kurienes tāda pārliecība, ka esi izredzēto kārtā, kurus vīruss neapdraud?....nemaz nerunājot par to, ka Tev nospļauties par pārējo sabiedrību, ka jāaptur vīrusa izplatība....jā, esmu varonīgs, kad jādomā par ģimeni, bērnu un 5 mazbērnu veselību....ja apturēs izplatību, tad viņi neinficēsies un nebūs nezin kādas sekas nākotnē...ja es vakcinēšos un lielākā daļa pieaugušo, tad iespējams tiks apturēts vīruss un mazbērni NEBŪS jāvakcinē....   
Vai Tu, kvadra, saproti par ko es tik varonīgs?  :)
nakat, Tev pilnīga taisnība - tas, kurš atstiepsies no vakcīnas, pilnīgi noteikti vīrusu vairs tālāk neizplatīs! Tā ka droši uz priekšu, varonīgais tu mūsu! Bet, ja nu gadījumā paveicas un neatstiepsies, tad tāpat nav garantijas, ka nebūsi infekciozs (nu, Tu jau zini - "vakcinētie slimo vieglākā formā" un blablabla...). A mani vari kaunināt cik gribi, es netaisos "sabiedrības labā" atstiepties no vakcīnas pret vīrusu, kuru pat "Mārsnēnu" vecīši lielākā daļa pārslimojuši asimptomātiski un no kura mirst ap 1,5% un tie paši tādi, kas jau nāvei parādā kādu laiku.
Starp citu, bērnus novakcinēs tāpat. Vēlāk, pēc pieaugušajiem. Tas jau vakar caur puķēm izskanēja, ka "bērni varētu dot savu ieguldījumu"...  :mrgr:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #183 : 2020. gada 29. decembris, 10:41:14 »
Potenciāls diskriminācijai. Vismaz reāls iemesls, nevis, kā kad protestē pret maskām, pulcēšanās ierobežojumiem.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #184 : 2020. gada 29. decembris, 10:46:58 »
Protams, ka potenciāls diskriminācijai. Bet nedomāju gan, ka ar to būsi "atbrīvots no turpmākiem piedāvājumiem". Presings tikai pastiprināsies, līdz sāksi apdomāt "brīvprātīgi" nopotēties.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #185 : 2020. gada 29. decembris, 11:19:00 »
Tas vienkārši ir apbrīnojami kā kvadra visu zin par nākotni - pati neslimos, bērnus vakcinēs, presings pastiprināsies utt...kas Tev pie rokas? seno maiju atstātais kristāla galvaskauss vai tas memorywater tik labs?  :mrgr: ...kvadra zin visu, bet zinātnieki - nu, tā...muld kaut ko?  :sarcasm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #186 : 2020. gada 29. decembris, 12:01:20 »
Tas vienkārši ir apbrīnojami kā kvadra visu zin par nākotni - pati neslimos, bērnus vakcinēs, presings pastiprināsies utt...kas Tev pie rokas? seno maiju atstātais kristāla galvaskauss vai tas memorywater tik labs?  :mrgr: ...kvadra zin visu, bet zinātnieki - nu, tā...muld kaut ko?  :sarcasm:
kvadra vienkārši uzmanīgi klausās ziņas, tas arī viss. Mēs tikai sadzirdam dažādas lietas un izdarām atšķirīgus secinājumus.
Un, ja reiz ir runa par veselību un dzīvību, tad to mēs glābsim un uzturēsim katrs pēc SAVIEM ieskatiem. Tāpēc dari ko gribi, tā ir tava svēta brīvā izvēle, bet, LŪDZAMS, atstāj tādu pašu izvēli arī man, ja? Kurš mēs no kā atstiepsimies, to rādīs laiks, bet tās būs sekas katra paša izvēlei. Es pieņemšu savējo. Bet tagad - lūdzu - liec reiz mani mierā, piegriezies.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #187 : 2020. gada 29. decembris, 12:56:41 »
vakcinēties netaisos, lai arī darba dēļ būtu vēlams. mulsina nevakcinēto reģistrs, kas iespējams nākotnē apgrūtinās ceļošanu. FIN pagaidām runas nav par tādu, jo viss diezgan stingri ar datu aizsardzību, nedomāju, ka FI piekritīs nodot datus par nevakcinētiem, ja nu tikai EU izdomā vienoto datu bāzi par vakcinētiem, ja neesi tajā, tad, piem., ceļošana iet secen. liek aizdomāties arī tas, ka ir daudz bīstamākas slimības, infekcijas un ir vecāki, kas neveic vakcinēšanu no tām saviem bērniem, taču nekāds reģistrs netiek veikts un neviens neko šiem vecākiem izdarīt nevar, lai arī viņu nevakcinētie bērni ir drauds sabiedrībai.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Trix

« Atbilde #188 : 2020. gada 29. decembris, 13:01:53 »
liek aizdomāties arī tas, ka ir daudz bīstamākas slimības, infekcijas un ir vecāki, kas neveic vakcinēšanu no tām saviem bērniem, taču nekāds reģistrs netiek veikts un neviens neko šiem vecākiem izdarīt nevar, lai arī viņu nevakcinētie bērni ir drauds sabiedrībai.

Šis ir viens no punktiem, kas iekrīt tajos svaru kausos, kur jau priekšā sazvērestības teorijas par kovidu kā izplānotu akciju.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #189 : 2020. gada 29. decembris, 13:10:43 »
ir daudz bīstamākas slimības, infekcijas un ir vecāki, kas neveic vakcinēšanu no tām saviem bērniem, taču nekāds reģistrs netiek veikts un neviens neko šiem vecākiem izdarīt nevar, lai arī viņu nevakcinētie bērni ir drauds sabiedrībai.
Ja runa ir par vakcīnām, kas iekļautas obligātajā kalendārā - difterija, stingumkrampji un kas tur vēl - tad šie nevakcinētie bērni apdraud tikai paši sevi.
Vai arī precizējam, tieši kas domāts ar "bīstamākām slimībām" :?:

Atslēdzies true detective

« Atbilde #190 : 2020. gada 29. decembris, 13:25:06 »
Ja runa ir par vakcīnām, kas iekļautas obligātajā kalendārā - difterija, stingumkrampji un kas tur vēl - tad šie nevakcinētie bērni apdraud tikai paši sevi.

jā, viņi apdraud, pirmkārt, sevi, tad tādus pašus nevakcinētos, ja nonāk kontaktā ar tiem un pastāv mazs risks, ka saslims arī vakcinētais (pie jebkuras vakcīnas nav 100% aizsardzības ) vai kāds, kas vēl nav saņēmis visas, tā saucamās, obligātās vakcīnas, vai kāds, kuru medicīnisku iemeslu dēļ nevar vakcinēt.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #191 : 2020. gada 29. decembris, 13:34:33 »

Precizējam.
- pret tuberkulozi, difteriju, stinguma krampjiem, garo klepu, poliomielītu, masalām, masaliņām, epidēmisko parotītu, B tipa Haemophilus influenzae infekciju, B hepatītu, vējbakām, pneimokoku infekciju, rotavīrusu infekciju.
Viena daļa ir ļoti nejaukas un lipīgas.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #192 : 2020. gada 29. decembris, 14:14:29 »
Citāts
mirst ap 1,5% un tie paši tādi, kas jau nāvei parādā kādu laiku.
Man gan vairāk atgādina loteriju - izveseļojas arī vecāki ļaudis ar kaitēm, mirst arī bez kaitēm, vismaz iepriekš zināmām... Bet vai tad visi visu zinām par mūsu organismu riska punktiem?
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 29. decembris, 14:23:27 no Mangusts »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #193 : 2020. gada 29. decembris, 14:31:04 »
kvadra vienkārši uzmanīgi klausās ziņas, tas arī viss. Mēs tikai sadzirdam dažādas lietas un izdarām atšķirīgus secinājumus.
Un, ja reiz ir runa par veselību un dzīvību, tad to mēs glābsim un uzturēsim katrs pēc SAVIEM ieskatiem. Tāpēc dari ko gribi, tā ir tava svēta brīvā izvēle, bet, LŪDZAMS, atstāj tādu pašu izvēli arī man, ja? Kurš mēs no kā atstiepsimies, to rādīs laiks, bet tās būs sekas katra paša izvēlei. Es pieņemšu savējo. Bet tagad - lūdzu - liec reiz mani mierā, piegriezies.
tak nelikšu Tevi mierā, kamēr Tava propaganda par vakcīnu kaitīgumu skanēs...re, esi  saaģitējusi jau sev 3 plusiņu licējus, kuri arī tagad pēc tavām runām ir pret vakcinēšanos...pret tumsonības aģitāciju ir jācīnās?     
p.s.     
Ja Tu rūpētos par SAVU veselību, tad nevienu vārdu nebilstu pret vakcināciju, "klusētu lupatiņā" un gaidītu, lai visi savakcinējās, parādās pūļa imunitāte un Tu staigā svilpodama nevakcinēta.     
Esi tajā Pļaviņa komandā iestājusies?  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #194 : 2020. gada 29. decembris, 14:35:52 »
re, esi  saaģitējusi jau sev 3 plusiņu licējus, kuri arī tagad pēc tavām runām ir pret vakcinēšanos...pret tumsonības aģitāciju ir jācīnās? 

Paklau, [cenzēts], tev neienāk prātā, ka citiem savs viedoklis par vakcināciju ir jau sen, nevis kvadras ietekmē radies?
Toties tava agresija šajā jautājumā tikai pasvītro mana viedokļa pareizību. Un tas nebūt nav tāds kā tev.

Atgādināšu, ka vakcinētie tāpat slimo un pārnēsā slimības. Tas tā - par slaveno "pūļa imunitāti".
Es visu atceros, Ričard...