Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125696 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #195 : 2020. gada 29. decembris, 14:41:30 »
tak nelikšu Tevi mierā, kamēr Tava propaganda par vakcīnu kaitīgumu skanēs...re, esi  saaģitējusi jau sev 3 plusiņu licējus, kuri arī tagad pēc tavām runām ir pret vakcinēšanos...pret tumsonības aģitāciju ir jācīnās?     
p.s.     
Ja Tu rūpētos par SAVU veselību, tad nevienu vārdu nebilstu pret vakcināciju, "klusētu lupatiņā" un gaidītu, lai visi savakcinējās, parādās pūļa imunitāte un Tu staigā svilpodama nevakcinēta.     
Esi tajā Pļaviņa komandā iestājusies?  :mrgr:
Jūtos baigi glaimota, ka esmu tas influenceris, kas kādu te baigi saaģitējis  :mrgr:  It kā cilvēkiem pašiem savu domu nebūtu. Neesmu gan manījusi, ka kāds vakcinācijas piekritējs te manā ietekmē būtu kažoku uz otru pusi apmetis, tā ka švaki man iet ar to aģitāciju.
Ja vēlies, lai klusēju lupatiņā, tad Tev būtu jāatstāj mani mierā, bet Tev jau pašam nav miera - tikām uzkasies, kamēr izprovocē mani uz "aģitāciju", attiecīgi pats lej ūdeni uz "tumsonības aģitācijas" dzirnavām  :taunt:
Nē, es tikai Memory ūdeni dzeru - tas labi pret vīrusiem sargā  :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #196 : 2020. gada 29. decembris, 15:40:40 »
"Nē, es tikai Memory ūdeni dzeru - tas labi pret vīrusiem sargā :sarcasm:  "
A nebaidies, ka Pļaviņš ūdeni novārdojis? :mrgr:  Lūk, dzer, dzer un sāc domāt kā Pļaviņš un pati nemaz nemani... ;) Varbūt tam ūdenim nevis dzēš to memory, bet pievieno kādu vajag dažam labam :P Es tādu nedzertu! :D
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 29. decembris, 15:46:15 no tuk »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #197 : 2020. gada 29. decembris, 15:49:28 »
Jūtos baigi glaimota, ka esmu tas influenceris, kas kādu te baigi saaģitējis  :mrgr:  It kā cilvēkiem pašiem savu domu nebūtu. Neesmu gan manījusi, ka kāds vakcinācijas piekritējs te manā ietekmē būtu kažoku uz otru pusi apmetis, tā ka švaki man iet ar to aģitāciju.
Ja vēlies, lai klusēju lupatiņā, tad Tev būtu jāatstāj mani mierā, bet Tev jau pašam nav miera - tikām uzkasies, kamēr izprovocē mani uz "aģitāciju", attiecīgi pats lej ūdeni uz "tumsonības aģitācijas" dzirnavām  :taunt:
Nē, es tikai Memory ūdeni dzeru - tas labi pret vīrusiem sargā  :sarcasm:
kvadra, es Tev liku mieru līdz sākas vakcinācija...mums te ir vārda brīvība, arī maz lietotāju, kuri izsakās, tāpēc viedokļu sadursme ir vēlama, bet tagad vairs nevar samierināties ar muļķību...jā, mans mērķis ir likt Tev runāt, jo tā vislabāk var redzēt, kas Tu esi?     
Atceries no Hemingveja Spānijas pilsoņa kara romānā stāstu, ka ir ziemas muļķis un ir vasaras muļķis?  :bird:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #198 : 2020. gada 29. decembris, 15:51:51 »
A nebaidies, ka Pļaviņš ūdeni novārdojis? :mrgr:  Lūk, dzer, dzer un sāc domāt kā Pļaviņš un pati nemaz nemani... ;) Varbūt tam ūdenim nevis dzēš to memory, bet pievieno kādu vajag dažam labam :P Es tādu nedzertu! :D
Kas tad nu? Pieņemam, ka ūdenim piemīt atmiņa?  :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #199 : 2020. gada 29. decembris, 15:58:02 »
Tas tak sen zināms, vēl no omīšu laikiem.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #200 : 2020. gada 29. decembris, 16:03:13 »
nakat, man ļoti negribas nolaisties līdz Tavam - muļķis! pats muļķis! - līmenim, tāpēc pacentīšos uztrenēt veselīgo pofigismu un nepavilkties vairs uz Tavām provokācijām.
Lai Tev veiksmīgs Jaunais gads un ātrāk tiec pie ilgi gaidītās glābējvakcīnas!  :hi:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #201 : 2020. gada 29. decembris, 16:05:50 »
Tas tak sen zināms, vēl no omīšu laikiem.
Ej nu ej? Par to taču "atmiņūdens" pretinieki ņirdz, vēderus turēdami.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #202 : 2020. gada 29. decembris, 16:52:21 »
Ņirdz jau par Pļaviņu un viņa biznesu ar zombēto ūdeni.
Es zupu vārot vai tēju, vienmēr ūdeni memorēju lai visiem viss labi - veseli, laimīgi, turīgi, gudri... un tad tā arī ir ;) :)
Tā tak visi dara, vai tad ne? Cilvēks 80% no ūdens sastāv, visu laiku uz labo vienam otru jāmemorē... :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #203 : 2020. gada 30. decembris, 10:44:26 »
Citāts: tuk
Ņirdz jau par Pļaviņu un viņa biznesu ar zombēto ūdeni.
Oftopiks, bet ļoooti gribējās kaut kur iekopēt: (c) cehs.lv
Nobela prēmiju fizikā saņem kvantu fiziķis un vienkārši krietns cilvēks Jānis Pļaviņš, kuram pirmajam vēsturē izdevies radīt par Visumu vecāku substanci – miljardiem un miljardiem gadu virpuļotu ūdeni –, kā arī papildbalva “Sociāli atbildīgs uzņēmējs” par to, ka šo kosmosa enerģijas un dievu cienīgo brīnumlīdzekli Pļaviņš tirgo vien ar minimālu uzcenojumu, salīdzinot ar parasto un veselībai kaitīgo ūdeni.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #204 : 2020. gada 30. decembris, 10:53:31 »
Šobrīd jau nav nekāds brīnums, ka Pļaviņu apd*rš visi, kam vien nav slinkums. Par nepareizajām idejām iestājas. Ja viņš būtu vakcinācijas lokomotīve, tad viņa ūdeni reklamētu kā vispareizāko un veselīgāko  :mrgr: Tik caurspīdīgi tas viss, ka vienkārši pretīgi.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #205 : 2020. gada 30. decembris, 11:00:45 »
Šobrīd jau nav nekāds brīnums, ka Pļaviņu apd*rš visi
Mīļo cilvēk, kvintiljonu reižu savirpināts ūdens? Ja virpināt sāktu ap Lielo sprādzienu, tad vēl nebūtu paspētas tās kvintiljons reizes.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #206 : 2020. gada 30. decembris, 11:25:54 »
Man pofig, cik reižu kas tur savirpināts vai satamborēts, pat netaisos tajā iedziļināties. Ja Pļaviņš nebīdītu nepareizās idejas, nevienam nebūtu daļas gar viņa ūdeni. Tagad ir visiem, i Ceham, i PTACam...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #207 : 2020. gada 30. decembris, 11:28:10 »
Citāts: kvadra
pat netaisos tajā iedziļināties

Tur jau ir tā nelaime.
Viņš Tev tikpat labi arī homeopātiskās zāles pret Covid notirgos, ja būs izdevīgi.
Par viņa absolūti nepatieso reklāmu par "kvintiljons reižu virpināšanu" saprātīgi cilvēki protestēja jau labu laiku pirms Covid. Tā sacīt, di@s, bet nu ar mēru.
P.S. Tu zini, ka es rakstu kategoriski tad, kad varu pierādīt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #208 : 2020. gada 30. decembris, 11:36:14 »
Viņš man nenotirgo neko. Es taču pat sarkastisko smaiļiku pieliku pie teksta, ka atmiņūdens palīdz pret vīrusiem. Pat iedomāties nespēju, ka kāds to var ņemt nopietni.

Bet homeopātija ir noderīga un efektīva lieta  :mrgr:  Tagad varat sākt apd@irst homeopātiju. Ka tas ir placebo, kur nevienas vielas molekulas nav, un kam tic tikai neizglītotie grāvrači, zinu, zinu...  :mrgr:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #209 : 2020. gada 30. decembris, 12:51:16 »
uz šobrīdi ASV vakcinēti 2,1 miljoni