Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 126415 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #255 : 2021. gada 08. janvāris, 21:55:48 »
gan jau par daudzumu...Izraēlā nepilni 9 miljoni iedzīvotāju, bet ES ap 400 mio...bija 460 mio, bet briti izstājās....pie tam kaut kādi miljardi tika samaksāti kā avanss ...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #256 : 2021. gada 08. janvāris, 22:03:51 »
Jā, interesanti gan, dubultcena tikai par piegādes ātrumu vien vai arī par ne-goju kvalitāti?  :mrgr:
Nu figviņzin kā ar to kvalitāti. Kad dzērām koshernuju vodku, nemaz tik laba tā veselība nebija.
Otrā dienā izštukojām, ka, vismaz šajā gadījumā, košers ir lai apsiptu un tā nopelnītu. Arī pie alkohola plaukta jāprot lasīt starp rindām.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #257 : 2021. gada 08. janvāris, 22:08:44 »
Ādolfs tagad nevar mierīgi gulēt, kož pirkstos, ka savulaik neizdomāja šādu ebreju pašlikvidācijas plānu. :rofl:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #258 : 2021. gada 09. janvāris, 10:41:37 »
Filips Rajevskis -
"Toties vakcinācija ir politisks jautājums. Un mūsu „liberālajai” sabiedrībai patīk veidot rindas, un to veidošana nāk no padomju laikiem. Tā vietā, lai pateiktu, ka vakcinēti tiks visi, kuri to vēlēsies, atbildīgie par vakcinēšanu ņemas ar „taisnīgu rindu” veidošanu, un tas noņemšot spriedzi. Bet ap vakcīnām vienmēr būs spriedze, jo vakcīnu esamība (vai neesamība) ietekmēs biznesus un dzīvi kā tādu. Vienīgais, kas var noņemt spriedzi, ir temps. Cilvēks piedos, ja viņš nesaņems šodien, bet saņems pēc nedēļas, nevis - varbūt! - gada beigās. Piemēram, biznesmenis plāno savu darbību, viņš zina, ka oktobrī viņam paredzēts darba brauciens uz Āziju, viņam un viņa cilvēkiem vajadzīga vakcinācija, bet viņš nojauš, ka viņam tā šogad vispār nespīd! Tas nozīmē, ka bizness tiek izjaukts. Un tad biznesmenis paliek ļoti nervozs un viņā rodas daudz jautājumu. Turklāt - nevajag skriet pakaļ tiem, kuri nevēlas vakcinēties. Daudz vairāk būs to, kuri vēlas. Un, kad tie, kuri nevēlas, redzēs to lielo pulku, kas vēlas, nekādas kampaņas nebūs vajadzīgas." (c) 

Gluži manas domas!  :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #259 : 2021. gada 09. janvāris, 19:35:39 »
"Ārsts, kas neizmanto iespēju vakcinēties, to liedz kādam citam, kas nepacietīgi gaida savu vakcinācijas kārtu. Nevaram atļauties nepotēt tos, kas ir gatavi," saka Pavļuts"
Lasīju vairākkārt, bet tā arī nesapratu. Pēc manas loģikas, katrs, kas "neizmanto iespēju vakcinēties", tieši otrādi, dod iespēju pie kārotās vakcīnas tikt nākamajam, kas gaida rindā. Ātrāk, nevis "liedz to". 

Atslēdzies dip

« Atbilde #260 : 2021. gada 09. janvāris, 19:40:13 »
Varbūt viena porcija tikai ārstiem. Ampulas stāv un gaida klientu-ārstu, kurš nevēlas. Citam dot vēl nevar. Jo paredzēts ārstam.

Aiz matiem pavilkts skaidrojums, vai ne?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #261 : 2021. gada 09. janvāris, 19:44:04 »
Iznāk, ka tā... Tad jāsaka, ka dīvaina loģistika.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #262 : 2021. gada 09. janvāris, 19:44:28 »
Nav aiz matiem. Tieši tā ir, jo vakcīnu saņēmēji ir sagrupēti prioritāri.
Varbūt pārdomās un dos visiem, kas grib. Iespējams, ka tad raitāk ietu, bet neņemos apgalvot.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #263 : 2021. gada 09. janvāris, 20:23:35 »
Palietojiet, lūdzu, to, ko sauc par internetu, dažkārt.

https://www.spkc.gov.lv/lv/ka-notiks-covid-19-vakcinacija-latvija

Apbrīnoju Spārkas pacietību skaidrot, nevis sūtīt palasīt, vēlams, 2x, pirms uzburt kārtējo "viedokli"

Atslēdzies dip

« Atbilde #264 : 2021. gada 09. janvāris, 20:49:13 »
Paldies, Emīlij, šo nebiju redzējusi/zinājusi.
Un tas taču ir normāli, ja pajautā, ja nezina.
Man jau šķiet, ka jokainu jautājumu uzdošanā man ir līderpozīcijas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #265 : 2021. gada 09. janvāris, 20:52:00 »
Tikai nepārplīsti aiz sava paštainā lecīguma, Emīlij  :taunt:

Vakcinācijas plānu esmu redzējusi.  Un tad? Ja kaut kas nenotiek pēc plāna, tad plāns jākoriģē, kas jau arī notiek - no nākamās nedēļas uz vakcīnu var pieteikties VISi mediķi, nevis tikai no "frontes pirmās līnijas".

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #266 : 2021. gada 09. janvāris, 20:54:13 »
dip...

atslēgvārdi/google... diezgan viegli viss. brīnos, ka interese par notiekošo ir tikai foruma limenī, tie virsraksti tak veci un viegli atrodami, pat ja nav redzēti...tu nu toč to vari, atšķirībā no vienas otras bļaures...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #267 : 2021. gada 09. janvāris, 23:02:42 »
atgriežamies pie tā...nafik forums,ja visu var atrast googlē  :confused:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #268 : 2021. gada 10. janvāris, 10:46:23 »
Ja tikai forumu un kaimiņienes izmanto informācijas iegūsanai, nevis tās apspriešanai - tad jā. Vislaik likās, ka funkcijas ir dažadas, laikam tikai man

Atslēdzies dip

« Atbilde #269 : 2021. gada 10. janvāris, 10:55:59 »
Ja tikai forumu un kaimiņienes izmanto informācijas iegūsanai, nevis tās apspriešanai - tad jā. Vislaik likās, ka funkcijas ir dažadas, laikam tikai man

Tu dari labu darbu - informē. Dalies ar iegūto. Visi visu nevar zināt.
Un man arī vieglāk iemest domu šeit, nekā stundām rakāties un šķirot viedokļus. Ko teica Krizdolis, bet ko noliedza Laurlapis. Te vismaz man jau ir viedoklis par cilvēkiem. Un atšķirīgi uztveršu Kundaļa info no Spārkas sniegtās.