Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125206 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #270 : 2021. gada 10. janvāris, 11:03:49 »
Un var arī neinformēt, bet likties mierā.
Kas zina un grib, tas atbild, kas nezina vai negrib - paiet garām. Vienkārši.

Foruma informācijai ir cita pievienotā vērtība - tā, kā dip vai mellene saka  :yes:

Atslēdzies reno

« Atbilde #271 : 2021. gada 10. janvāris, 11:45:59 »
Forumā informāciju vieglāk sašķirot -spārka vienā pusē, kundalis un kriimsis otrā. Apmēram tā

Atslēdzies Broms

« Atbilde #272 : 2021. gada 10. janvāris, 12:25:12 »
Forumā informāciju vieglāk sašķirot -spārka vienā pusē, kundalis un kriimsis otrā. Apmēram tā
Ja viedokļa paudēju uzzinātu tikai pēctam, kad norādi, ka piekrīti konkrētajam viedoklim, tad robeža būtu diezgan nenoteikta.
Tb, personīgie uzskati par autoru kaut nedaudz, bet ietekmē paša rezumē par izteikto domu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #273 : 2021. gada 10. janvāris, 12:29:49 »
Kādēļ vispār kāds uzskata, ka zina labāk ko kuram pajautāt, uzrakstīt forumā?  :?:  Un parasti tas viens un tas pats personāžs, allaž neapmierināts...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #274 : 2021. gada 10. janvāris, 12:56:26 »
Dārgā tuk, ja jau "allaž", tad man nebūtu tik daudz klusējošu (un klusējošo kļūst aizvien vairāk) domubiedru šeit. Ir taču vispārzināms, ka bļauriem, sazvērestību cepējiem un pasaules gala kladzinātājiem ir tāds spēks, ka tur ar argumentiem un lūgumiem sniegt pārbaudītu informāciju cīņa ir praktiski zaudēta vēl neuzsākta. Ja ne citādi, tad hop - pārejam uz personālijām (tu vienmēr/atkal tāda un šitāda ir nenoliedzami kruts arguments)

Informēju zināsanai, bet tas jau tāpat pamanāms - mana tolerance pret "viena tante teica" Covid jautājumā privātu iemeslu dēļ ir beigusies (par visu citu cilvēku galvās man šobrīd maza bēda).

Lai jauka dieniņa!
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 10. janvāris, 13:02:11 no Emīlija »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #275 : 2021. gada 10. janvāris, 13:15:49 »
Vispār jau mēs te runājam par citu niansi nevis par to, vai informācija pārbaudīta/feika

Atslēdzies tuk

« Atbilde #276 : 2021. gada 10. janvāris, 13:40:55 »
...vispār jau tika jautāts, ne apgalvots, ka vakcinēšanās ir kāds feiks. Par toleranci... tev beigusies, tad citiem arī jābeidzas? Tāds autoritārisms, vai kā?

Atslēdzies sanda

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #278 : 2021. gada 10. janvāris, 14:59:38 »
UK karaļpāris vakcinējies, tiesa gan nav teikts ar kuru vakcīnu...manuprāt, lai nebūtu liekas reklāmas Pfizer vai Moderna...tauta tak dulna, ja karaliene iešauts dibenā Moderna, tad sākas masu ažiotāža, ka tieši šo vakcīnu un noniecināta otrā un pēc tam pārējās, kas tiks apstiprinātas!     
Pāvests Francisks paziņojis, ka jaunnedēļ arī viņš vakcinēsies!  :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #279 : 2021. gada 10. janvāris, 15:07:33 »
Domāju ar AstraZeneca, kura kopā ar Oksfordu izstrādāta un nupat tik sākta vakcinēt. Tās citas sāka vakcinēt jau pirms mēneša.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #280 : 2021. gada 10. janvāris, 18:39:00 »
Ja tikai forumu un kaimiņienes izmanto informācijas iegūsanai, nevis tās apspriešanai - tad jā. Vislaik likās, ka funkcijas ir dažadas, laikam tikai man

Es tiešām par kovidu nelasu, ziņas neskatos  un neinteresējos- tik, cik te izlasu. Kur nu vēl kko meklēt un salīdzināt. Daudziem taču sen jau šī tēma apnikusi un neinteresanta, vot i nekomentē.
Ja saslims- domās, ja būs jāvakcinējas- skatīsies..dzīve rādīs. I

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #281 : 2021. gada 11. janvāris, 12:00:22 »
Pavļuts ar Pabriku jau kaļ plānus par armijas iesaistīšanu. Gan jau, ka tikai ar mobilajiem punktiem.
Bet būtu smieklīgi, ka armijniekiem būtu automāti ar ampulu lodēm, šie vnk skrietu pa ielām un apšaudītu gājējus :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #282 : 2021. gada 11. janvāris, 12:42:35 »
Bet būtu smieklīgi, ka armijniekiem būtu automāti ar ampulu lodēm, šie vnk skrietu pa ielām un apšaudītu gājējus :)
Tos, kuri pēc 22.00 uz ielas iziet. Vai bez maskas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #283 : 2021. gada 11. janvāris, 12:52:48 »
Nemaz nesmejieties. KAUT KAS taču vēl būs jāievieš, "ja epidemioloģiskā situācija neuzlabosies", un daudz jau to iespēju, ko ieviest, vairs nav atlicis.

Atslēdzies e518

« Atbilde #284 : 2021. gada 11. janvāris, 13:04:11 »
Pavļuts ar Pabriku jau kaļ plānus par armijas iesaistīšanu.
Pabrikam ar 13janvāra grautiņa organizēšanu par maz. Es vispār brīnos, ka šito fruktu iecēla par ministru, pie tam vēl aizsardzības ! Tādiem nedrīkst varu dot !!!