Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125795 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #390 : 2021. gada 29. janvāris, 11:17:54 »
es gaidu to lielo jauno gadījumu kritumu Izraēlā, bet vēl nav. Dīvaini, laikam nevakcinēti uzsākuši lielos tusiņus tur..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #391 : 2021. gada 29. janvāris, 11:34:05 »
Ko Tu tur runā, Bobi?
https://www.nytimes.com/2021/01/25/world/middleeast/israels-vaccine-data.html

Bet, jā, tur problēmas ar ortodoksālajiem, tie neatzīst ne vakcinēšanos, neko..

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #392 : 2021. gada 29. janvāris, 11:37:41 »
Ko Tu tur runā, Bobi?
https://www.nytimes.com/2021/01/25/world/middleeast/israels-vaccine-data.html

Bet, jā, tur problēmas ar ortodoksālajiem, tie neatzīst ne vakcinēšanos, neko..
es vēl vakar worldstats lūrēju

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #393 : 2021. gada 29. janvāris, 11:46:03 »
es gaidu to lielo jauno gadījumu kritumu Izraēlā, bet vēl nav. Dīvaini, laikam nevakcinēti uzsākuši lielos tusiņus tur..
domā žīdi makaronus kabina uz ausīm?...vakcinējam, vakcinējam, bet kāds piķi bāž kabatās vakcīnas vietā piegādājot memorywater?...nu,šie jau tāda atjautīga tauta, ja runa ir par savu arābu vakcinēšanu..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #394 : 2021. gada 29. janvāris, 11:50:41 »
Placebo efekts nav atcelts.
Bet man patīk šie babuļi iekš LV.  :rofl:
https://www.la.lv/vairak-neka-puse-saslima-direktore-nejutas-vainiga-pec-sapulcem-kolegu-sveiksanas-covid-19-uzliesmo-krustpils-pamatskola

Sak, tas jau jums tur Rīgā. A mēs te visi savējie..

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #395 : 2021. gada 29. janvāris, 11:53:04 »
Citāts: Broņa
Placebo efekts nav atcelts.
Infekcijas slimībām? :rat:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #396 : 2021. gada 29. janvāris, 11:55:32 »
 :?:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 29. janvāris, 12:01:11 no tuk »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #397 : 2021. gada 29. janvāris, 11:59:15 »
Spārka, mierīgi. Atceries babuļus, kas ar ūdentiņu ārstē jebko.. Un tak paliek labāk  :rofl: .. alkāns vairs nedzer, klibais neklibo utt.. Vismaz uz laiku..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #398 : 2021. gada 29. janvāris, 12:00:16 »
Tuk, domu nesaprati?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #399 : 2021. gada 29. janvāris, 12:04:10 »
Tuk, domu nesaprati?

Sapratu. Bet tur tā direktrise neadekvāta. Tādi jau visur gadās.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #400 : 2021. gada 29. janvāris, 12:05:10 »
Jā, un par Gazas sektoru arī bija runa, bet īsti neiedziļinājos.. žīdi arābiem vakcīnu nepiegādā vai kas tur..

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #401 : 2021. gada 29. janvāris, 12:19:38 »
mans ir domāt ka ebreju tauta ļoti nopietni pievēršas savai veselībai, kas kas, bet medicīna viņiem ir augstā līmenī. Uz kurieni cenšas tikt tauta ja pašmāju dakterīši netiek galā ? Vācija, Izraēlā un daži uz USA. Nu vismaz pēc "zvaigžņu" ārstēšanas spriežot. Kad ziepēs līdz ausīm, tas parasti ir pēdējais, kas tiek darīts, meklē kontaktus. Arī pie vakcīnām paši ir strādājušu, domāju, ka lieto pašmājas produktu un droši vien to piedāvās uz āru tikai tad, kad  savējie būs drošībā. Kas uz LV attiecās, tad mēs vienkārši esam pieraduši neuzticēties valdības lēmumiem, jebkuriem. Iespējams ne bez pamata, jo arī mums ir pieredze. Kaut vai tajā, ka ja padomā, LV taču savā laikā bija spēcīga zinātne, piedāvājam pasaulē pašu izstrādātas zāles, kas joprojām ir apritē. Vai valdība vispār iedalīja kādus līdzekļus zinātnei? 20 pēdējos gados mēs jau varētu sasniegt zināmu līmeni un arī piedāvāt arī savu vakcīnas variantu.
Nea... mums nespīd. Mūsu nākamā valdība un iespējamie zinātnieki, kuri jebko tuvākā nākotnē varētu mainīt šai valstī, jau pusgadu tup mājās un savus skalotājus redz pāris stundu dienā... attālināti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #402 : 2021. gada 29. janvāris, 19:10:22 »
Tur problēmas ar ortodoksāļiem, rīko plašas svinības, neko neņem vērā no aizliegumiem, potēties atsakās, uzskata, ka Dievs sargās. Daudz potēto, bet saslimušo skaits arī augsts.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #403 : 2021. gada 30. janvāris, 12:26:19 »
Man paziņa dzīvo Izraēlā. Tā tomēr ir tāda valsts, kur armijas disciplīna. Viņi vnk visam pakļaujas, nedomājot neko, tā viņa saka- liek potēties - iet. Medicīna tur esot ļoti dīvaina - uz katra stūra kkādi medicīnas punkti, tipa Narvessen, tur arī izraksta drapes un ārstē. Kā arī esot līdzīgi kā mums padomjlaikos - kā kas, tā antibiotikas. esot ļoti lieli zāļu rijēji pie vismazākā nieka un nekritiski pieiet visam, ko saka. es vnk pārstāstu sievietes stāstīto.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #404 : 2021. gada 30. janvāris, 14:30:08 »
Laikam par to nebūtu jāpriecājas, bet tautas acu atvēršanai "par laimi" jau visā pasaulē ir nāves gadījumi no vakcinēšanās un tās blaknēm.
Cik miljoniem pasaulē būtu jānomirst no vakcīnas tuvākā gada laikā, lai kādam atvērtos acis, ka šis viss ir projekts cilvēces iznīcināšanai?