Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125829 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #435 : 2021. gada 05. februāris, 14:04:26 »
nu visi pilnīgi tik gudri, tik gudri.. pilnīgi jauna un unikāla, visuvaroša partija sanāktu, kas visu par visiem zin un prot vislabāk  :mrgr:

Jā, Bobi, mācies!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #436 : 2021. gada 06. februāris, 20:04:13 »
Cik sen atpakaļ mani te gānīja, ka nevakcinēta būšu drauds un infekcijas avots, ka vakcinēties ir pienākums, lai neapdraudētu citus utt., utt.
Un pie kā mēs esam nonākuši? Nu jau topā cita dziesma - paši vakcinētie, izrādās, gan inficējas, gan pārnēsā vīrusu. Tik vien tās starpības, ka "nenomirsiet, viegli pārslimosiet"... Tādā gadījumā mazgāju rokas nevainībā - ja vakcinācija neierobežo transmisiju, tad nevienam nav daļas gar manu izvēli, tā ir tikai mana darīšana, no kā mirstu vai nemirstu.
https://www.apollo.lv/7172747/vairakiem-latvijas-medikiem-kuri-sanemusi-abas-vakcinas-devas-atklats-covid-19?utm_campaign=partner-includes&utm_medium=content-text&utm_source=gismeteo.lv

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #437 : 2021. gada 06. februāris, 20:11:20 »
Laikam būsi palaidusi garām ka neviena vakcīna taču nav 100% garantija. Ir jābūt pietiekami lielam % ar imunitāti lai vīrusa reproducēšanās koeficients visu laiku būtu mazāks par 1. Manuprāt nekā jauna nav.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #438 : 2021. gada 06. februāris, 20:16:17 »
Kvadra, kāda starpība, ka inficējas.. ja notek tik kāds puņķis.. vai vispār tikai mandarīnus saost nevarēji. Un inficējas taču pavisam neliela daļa no vakcinētiem..
Tak tas viss sen zināms..
Tikai, kad mirsti netramdi nevienu.. t. i., mediķus..

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #439 : 2021. gada 06. februāris, 20:19:42 »
Nu nezinu, nezinu. Kļūstu vēl skeptiskāks. Skatos kā dažs pēc otrās potes vārguļo. Labi, ka man vēl neviens neko neprasa un nav ne jāpiesakās, ne jātaisnojas.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #440 : 2021. gada 06. februāris, 20:30:04 »
Nu tad iedomājies, kā vārguļo bez potes.. bet ar kovidu..
Begemotiņš, kas baidījās no potes.. hihi.
Bet vispār atceramies, kā skolas laikos šprici dabūjām, iesauca visu klasi pie medmāsiņas, rindiņā sastājāmies, čik čik.. Ne gailis pakaļ nedziedāja. Ne vecāki zināja, ne mēs paši, kas par poti, pret ko.. Gan jau arī tajos laikos kādam slikti bija..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #441 : 2021. gada 06. februāris, 20:33:03 »
Kvadra, kāda starpība, ka inficējas.. ja notek tik kāds puņķis.. vai vispār tikai mandarīnus saost nevarēji. Un inficējas taču pavisam neliela daļa no vakcinētiem..
Tak tas viss sen zināms..
Tikai, kad mirsti netramdi nevienu.. t. i., mediķus..
Nu, kāda daļa, liela vai neliela, vakcinēto, salīdzinājumā ar joprojām nevakcinētajiem, inficējas, par to nav nekādu datu, tā ka nevajag uzdot sev vēlamo par esošo. Runa nav par to, ka nav 100% garantijas (tas tā kā būtu skaidrs), bet, ka garantijas nav vispār, jo "vakcīna nepasargā no inficēšanās", "vakcīnas mērķis ir nenomirt"  :mrgr:

Un lai nu Dievs dod katram tik maz "tramdīt mediķus", cik es to savas dzīves laikā esmu darījusi.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #442 : 2021. gada 06. februāris, 21:23:52 »
garantijas nav ir varbūtība nesaslimt. vienai bija 94%, citai mazāk . Kautkur var atrast kā tas noteikts.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #443 : 2021. gada 07. februāris, 06:43:27 »
Begemotiņš, kas baidījās no potes.. hihi.
Domā, baigi asprātīgi? Patiesībā vēl viena, kas nodemonstrējusi, ka P no P neatšķir - tas begemots baidījās no adatas dūriena, nevis šļirces satura.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #444 : 2021. gada 07. februāris, 09:46:13 »
Mja.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #446 : 2021. gada 07. februāris, 11:45:01 »
Izraēlā saņēmuši vismaz vienu poti 39,17%, UK 16,16%. Tas līdz 4. februārim.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #447 : 2021. gada 07. februāris, 11:58:05 »
Krustmeita (tuč zem 40) dzīvo Norvēģijā un teica, ka viņai laikam ātrāk par septembri nespīd.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #448 : 2021. gada 07. februāris, 12:12:55 »
Cik novērots, visa brašā runāšana par Parastu gripu un Vispasaules sazvērestību ar indīgām potēm pieklust, līdzko reālā tuvumā kāds smagi saslimst vai pat nomirst. Tad kaut kā vairs neraujas lielos protesta gājienus rīkot

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #449 : 2021. gada 07. februāris, 14:00:52 »
Cik sen atpakaļ mani te gānīja, ka nevakcinēta būšu drauds un infekcijas avots, ka vakcinēties ir pienākums, lai neapdraudētu citus utt., utt.
Un pie kā mēs esam nonākuši? Nu jau topā cita dziesma - paši vakcinētie, izrādās, gan inficējas, gan pārnēsā vīrusu. Tik vien tās starpības, ka "nenomirsiet, viegli pārslimosiet"... Tādā gadījumā mazgāju rokas nevainībā - ja vakcinācija neierobežo transmisiju, tad nevienam nav daļas gar manu izvēli, tā ir tikai mana darīšana, no kā mirstu vai nemirstu.
kvadra, tad Tev jāgaida sputņiks, krievi apgalvo, ka nav transmisijas...ja ungāri ražo, tad varam cerēt ari pie mums...     
p.s.     
Es neesmu skeptisks pret sputņiku, jo vīrusu pētīšana padomju laikā bija daļa no militārās rūpniecības, tur bija ļoti augsts līmenis, izcili speci utt....un tas it kā esot saglabājies - tāpēc "sputņiks esot vislabākā vakcīna pasaulē"  :mrgr: ...es pat šo īpaši neapstrīdētu...man pat patīk tā teorija, ka sikspārņa vīruss aizmuka no "Vektora" laboratorijas, kad tur 2019.gada septembrī notika sprādziens...nav taču tālu no Novosibirskas līdz Ķīnai?...un ja vēl rēķina, ka "puse sibīriešu"  esot ķīnieši, kuri tur robežai migrē šurpu - turpu, tad viss iespējams...un tas, ka 'Vektors" pētīja sikspārņa vīrusu, ļāva vieniem no pirmajiem uzražot vakcīnu "sputņiks"...