Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125245 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #480 : 2021. gada 09. februāris, 14:25:16 »
Beidz vienreiz malt par to ikgadējo gripu. Pielavīsies tā, ka nepamanīsi
Ar ikgadējo gripu vispār neatceros, ka tuvākā vai tālākā lokā pēdējos 30 gadus kāds būtu slimojis. Mamma un māsa smagi izslimoja kaut kad 70. gadu sākumā

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #481 : 2021. gada 09. februāris, 14:39:39 »
ja palasa literatūru, tad uzzin, ka vīrusu galvenais mērķis ir pārtraukt kādas sugas dominanci...mēs tak nojaušam, kurš te dominē?...un mēs neko vēl nezinām par tiem, kas pārslimojuši asimptomātiski...viņiem dzims veseli bērni, ja vispār dzims?

Drīzāk jautājums, vai tiem vakcinētajiem kas dzims, ja vispār. Zinu, bija ziņās rakstīts, ka dzimšot, tad jau jātic  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #482 : 2021. gada 09. februāris, 14:44:55 »
Beidz vienreiz malt par to ikgadējo gripu. Pielavīsies tā, ka nepamanīsi
Ar ikgadējo gripu vispār neatceros, ka tuvākā vai tālākā lokā pēdējos 30 gadus kāds būtu slimojis. Mamma un māsa smagi izslimoja kaut kad 70. gadu sākumā
Ar gripu beidzamo reizi, un pasmagi, slimoju 1987.gadā. Un pirms gada izslimoju kaut ko, kas, visticamāk, arī bija covids, bet es to, protams, pierādīt nevaru.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #483 : 2021. gada 09. februāris, 14:51:05 »
Ar gripu beidzamo reizi, un pasmagi, slimoju 1987.gadā. Un pirms gada izslimoju kaut ko, kas, visticamāk, arī bija covids, bet es to, protams, pierādīt nevaru.
ai, kvadra, turpini tik lēkāt...man te nervi čupā, jo jaunākā gatavojas uz marta beigām dzemdēt...tad nu, jautājums - risks ar mājas dzemdībām, līdz slimnīcai un asinīm pusstunda, kas tomēr ir stunda - turp/atpakaļ ...var laiks nepietikt...vai dzemdības slimnīcā un gandrīz drošs kovids...kaut kāda krievu rulete...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #484 : 2021. gada 09. februāris, 14:52:23 »
Pieredzējusi vecmāte un mājdzemdības.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #485 : 2021. gada 09. februāris, 14:54:50 »
Nja... Vot tā gan nav lāga situācija...
Ja līdz šim viss rādās normāli, varbūt tiešām labāk mājās...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #486 : 2021. gada 09. februāris, 14:57:55 »
ai, kvadra, turpini tik lēkāt...man te nervi čupā, jo jaunākā gatavojas uz marta beigām dzemdēt...tad nu, jautājums - risks ar mājas dzemdībām, līdz slimnīcai un asinīm pusstunda, kas tomēr ir stunda - turp/atpakaļ ...var laiks nepietikt...vai dzemdības slimnīcā un gandrīz drošs kovids...kaut kāda krievu rulete...

izvēlies mazu, normālu slimnīcu (piem. Siguldas) un uz priekšu. Man 2020. vedekla 1 un meita 2 slimnīcā piedzemdēja, viss labi :) mājās nekad nevar zināt kā būs... vedekliņu n stundas pamocīja un tad ķeizars (otrais bērns, it kā bija jābūt "vieglāk"). meitai ar dvīņiem defaultā bijs Stradiņi paredzēti. Nav slimnīcā drošs kovids, šos tur citā nodaļā, ne dzemdību...

... iedomājies no mājām ar pusdzimušu bebi braukt... :f-palm:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #487 : 2021. gada 09. februāris, 15:07:41 »
....jaunākā ir UK....tas vēl papildu spriedzi, jo pat aizlidot nevar ...tās ir trešās dzemdības pēdējo 5 gadu laikā, un otrajās zaudēja daudz asiņu...ir sarunāta vecmāte mājas dzemdībām un otra, ja viss būs sarežģītāk....ai, man nervi streiko, ja par to jārunā...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #488 : 2021. gada 09. februāris, 15:08:19 »
Nakatam meita nav LV :?: 
Vai pie britiem dzemdību nodaļas ir drošas?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #489 : 2021. gada 09. februāris, 15:10:17 »
kas šai pasaulē vispār ir drošs, bet Tu, nakat, beidz ķert kreņķi! Visu dzīvi tak esi laidis pa plato, ko ta piepeši tāds nervuuoozs palicies?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #490 : 2021. gada 09. februāris, 15:18:47 »
kas šai pasaulē vispār ir drošs, bet Tu, nakat, beidz ķert kreņķi! Visu dzīvi tak esi laidis pa plato, ko ta piepeši tāds nervuuoozs palicies?
jā, Bob, kad esi ārā no lielās spēles, tad nervozē vairāk kā spēlētājs....it kā vari dot padomus, bet labāk ir spēlēt, kā noskatīties no malas...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #491 : 2021. gada 09. februāris, 15:24:16 »
jā, Bob, kad esi ārā no lielās spēles, tad nervozē vairāk kā spēlētājs....it kā vari dot padomus, bet labāk ir spēlēt, kā noskatīties no malas...

Nakats visu zin, visu ir pamēģinājis (dzemdēt)  :fp: :D ...kā man viena 6 bērnu māmiņa stāstīja, katru reizi ir tā, kā pārdzimsti pati...nezinu, neesmu mēģinājis... Zevam esot gājis grūti

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #492 : 2021. gada 09. februāris, 15:42:46 »

Nakats visu zin, visu ir pamēģinājis (dzemdēt)  :fp: :D ...kā man viena 6 bērnu māmiņa stāstīja, katru reizi ir tā, kā pārdzimsti pati...nezinu, neesmu mēģinājis... Zevam esot gājis grūti
ai, vari jau ieņirgt, bet ja Tev tuvs cilvēks ir noasiņojis dzemdībās, kad atbraukusī ātrā ir bezpalīdzīga, tad smiekli nenāk...jā, man nervi ir čupā no gaidāmajām ...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #493 : 2021. gada 09. februāris, 15:50:22 »
Cerams, Nakat, ka Tu nebāzies meitai virsū ar saviem nerviem un stresu. Viņai pašai pietiek, par ko domāt un uztraukties.

Atslēdzies reno

« Atbilde #494 : 2021. gada 09. februāris, 15:53:03 »
Es noteikti būtu pret mājdzemdībām. Kaut gan nesen viena radu meitene mājdzemdībās piedzemdēja dvīņus. Manēja Stradiņos būtu viena, it kā bija norunāta Sigulda, bet iznāca tā, ka bija jābrauc ātri uz Dzemdību namu. Vīrs uztaisīja ekspress covidanalīzi un pēc stundas varēja būt klāt. Un labi , ka tā. Arī ar asiņu zudumiem, viņš bija galvenais kopējs un aprūpētājs pirmās 3 dienas