Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125056 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #495 : 2021. gada 09. februāris, 15:54:15 »
Cerams, Nakat, ka Tu nebāzies meitai virsū ar saviem nerviem un stresu. Viņai pašai pietiek, par ko domāt un uztraukties.
jā, terorizēšu Spārku, ka nav kārtības forumā un histēriski sievišķi dzēš komentārus!  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #496 : 2021. gada 09. februāris, 16:00:46 »
ai, vari jau ieņirgt, bet ja Tev tuvs cilvēks ir noasiņojis dzemdībās, kad atbraukusī ātrā ir bezpalīdzīga, tad smiekli nenāk...jā, man nervi ir čupā no gaidāmajām ...

Nakat, es Tevi saprotu, bet saproti arī mani - Tu neko daudz tur nevari ietekmēt, tāpēc atslābsti  :just_popcorn: ... mans (8-kārtīga ģeda) padoms - slimnīcā drošāk, īpaši, ja ir jau keiss bijis... ja tomēr mājās, tad saslēdz kārtīgus līgmus  ar to "otro" advancēto vecmāti, būs dārgāk, toties drošāk... sarunāšana, pats zini...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #497 : 2021. gada 09. februāris, 16:16:10 »
jā, terorizēšu Spārku, ka nav kārtības forumā un histēriski sievišķi dzēš komentārus!  :mrgr:
Labāk vērsies pie Aste Riska. Vai dodies paslēpot. :?:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #498 : 2021. gada 09. februāris, 18:50:38 »
Šī visa mierīgā un puņķainā nehistērija tā kā piederētos pie kovid vakcīnas tēmas? Nepietiek, ka dažiem permanenti švaks vēders, tad vēl pilnībā jēgu jānočurā?
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #499 : 2021. gada 09. februāris, 19:34:05 »
Dzemdējot slimnīcā drošs Covid  :rat:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #500 : 2021. gada 09. februāris, 19:55:01 »
tas sievišķis ir mācījies medicīnu?...kā var jēgu nočurāt? ...ok, var nodzert, var nopīpēt, var vēl ko tur...bet nočurāt?...divnieks Tev, sanitār! :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #501 : 2021. gada 09. februāris, 20:18:09 »
Nakat, nepievērs uzmanību tam sievišķim. Es arī brīnos par sievišķa izdarībām un Tavu pacietību.. Bet zinu, ka Tev grūti paiet garām gandrīz jebkuram sievišķim. :rofl:

Par meitu. Saprotu, ka tur grūti palikt mierīgam, bet kaut kā tas jāpanāk. Izvēle dzemdēt mājās.. Nu it kā, jā, slimnīcā nav droši kovida dēļ, mājās uztraukums par iespējamiem dzemdību sarežģījumiem. Cik garš, tik plats. Bet no otras puses, Tava meita tak jauna, kovida saķeršanas gadījumā izslimos ar viegliem simptomiem, bērnam arī nekas nedraud, ja pilnībā iznēsāts un vesels piedzimst.
Mājas dzemdībās divas vecmātes, tātad lēmumu pieņems ne jau viena, divas galvas tomēr gudrākas. Un nav jārēķinās ar stundas braucienu, ja pusstunda līdz slimnīcai, tur neviens negaida ātro palīdzību. Mašīna stāv pie durvīm, ja gadījumā kas, paši aizraus uz slimnīcu vecmāšu pavadībā un aprūpē. Tāda bīstama asiņošana notiek ļoti reti. Un tas te pie mums vēl aizvien.. ka mirst dzemdētājas (šķiet lasīju kaut kur, ka LV pirmajā vietā.. arī zīdaiņu mirstībā). Citur civilizētā pasaulē tas praktiski neiespējami, nu ļoti, ļoti reti. Tev taču meita jauna un vesela. Tā kā nomierinies beidzot. Būs labi.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #502 : 2021. gada 09. februāris, 20:22:08 »
Un Sputņiku arī sola uz maiju vai jūniju Eiropas Savienībā iepirkt.  :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #503 : 2021. gada 09. februāris, 21:54:05 »
Laba doma. Tikai tad, lūdzu, nebāzieties ar savu gaļu/vakcīnu un tekstiem, ka, nē, tev jāēd tā gaļa pūļa imunitātes dēļ, ja neēdīsi, būsi staigājošs infekcijas perēklis, kas visus aplipinās, begemots, kas baidās no potēm, un egoists, kuram nepienākas "ārstus traucēt".

Nopietni? Kā zina, kuram "bāzties"? Emm... man nekad neviens nav bāzies...
Paskatījos to prognozēto vakcinācijas sarakstu, pat ja vēlētos vakcinēties, man ātrāk par gada pēdējo ceturksni nespīd... un domāju, arī tajā diezvai spīdēs...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #504 : 2021. gada 10. februāris, 06:51:45 »

Nopietni? Kā zina, kuram "bāzties"? Emm... man nekad neviens nav bāzies...
Paskatījos to prognozēto vakcinācijas sarakstu, pat ja vēlētos vakcinēties, man ātrāk par gada pēdējo ceturksni nespīd... un domāju, arī tajā diezvai spīdēs...
Nevajag jau nu izlikties par nesaprotošo nezinīti.  Valsts, protams, nebāžas. Pagaidām. Kamēr esošo pieprasījumu nespēj nodrošināt, tikām vēl miers. Bet tas brīdis pienāks ātri vien, jo pieprasījums acīmredzot  nav tik liels, kā gaidīts.
Bet visu augstāk minēto visādās variācijās es šeit esmu atklausījusies. Nu nav vienalga foruma tautai, ka es to "gaļu" negribu! Tak būtu priecājušies, ka nepretendēju uz deficītu, jums vairāk paliks! Bet nē, pārvarītēm jāpievērš atkritēju īstenajai ticībai. Laikam ļoti norūpējušies par manu veselību :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #505 : 2021. gada 10. februāris, 09:01:53 »
Mja. Ka tik ne tā...

Atslēdzies reno

« Atbilde #506 : 2021. gada 10. februāris, 09:23:08 »
Kvadra, pote pret bakām, polio, tbc tev taču ir? Būtu atteikusies, ja varētu?

Baku poti varītēm savā laikā taisīja stulbajai tautai

Atslēdzies tuk

« Atbilde #507 : 2021. gada 10. februāris, 09:29:15 »
Nevajag jau nu izlikties par nesaprotošo nezinīti.  Valsts, protams, nebāžas. Pagaidām. Kamēr esošo pieprasījumu nespēj nodrošināt, tikām vēl miers. Bet tas brīdis pienāks ātri vien, jo pieprasījums acīmredzot  nav tik liels, kā gaidīts.

Kkā ar to pandēmiju galā jau jātiek. Bet, nebaidies, domāju neviens ar šļirci pakaļ neskries, vienmēr jau rēķinās ar % kuri tādu vai šādu apsvērumu dēļ nevakcinēsies.

Atslēdzies reno

« Atbilde #508 : 2021. gada 10. februāris, 09:37:56 »
Tajā ziņā Kvadrai taisnība -var nepieņemt darbā, neielaist veikalā, sabtransportā, liks uzšūt zvaigzni uz drēbēm, ja saslims -neārstēs. Vesela jūra sižetu jaunajām filmām un grāmatām.
Starp citu, pirms pāris gadiem lasīju, krievu autore, "Vonezers", biju pat atsauksmi ielikusi

Atslēdzies tuk

« Atbilde #509 : 2021. gada 10. februāris, 09:47:02 »
Fantazēt jau var visko. Ir taču grupas, kuras pat neparedz vakcinēt. Kad būs un kā būs... ko pirms laika šausmināties, labāk jau "izbaudīt", kā Nakats minēja.
Mani vairāk sāk uztraukt tas Āfrikas vīrusa variants, esošās vakcinas šo neķer, vajadzēšot jaunu...