Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125779 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #540 : 2021. gada 12. februāris, 18:38:01 »
Atvainojos, ka piesārņoju forumu.
Bet tas bija domāts, šķiet Jums, Tuk...(ja nekļūdos)..
Viss ir slikti: valdība potējas - fui! Lien bez rindas. Pieļauju: Ja valdība nepotētos,  rakstītu, ka atkal slikti....redz nepotējas!!! Tautu dzen potēties, bet paši nē...!!!
Nekas nav labi! Dari ko gribi, viss ir slikti!!

Kvadra nepotēsies. Nu lai nepotējas. Es potēšos. Kad pienāks rinda. Slikti, ka valdība (veselības ministrija) "pakāsa" pošu iepirkumu!!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #541 : 2021. gada 12. februāris, 18:42:54 »
Man vienalga par poti, bet es tikko pieteicu jūlijā kūrortu. Vismaz būs ki gaidīt.  Ticu, ka aizlidošu  :go_go:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #542 : 2021. gada 12. februāris, 18:44:29 »
Tak indivīds var rīkoties, kā grib. Sevišķi, ja viņam nav vecu vecāku, nav mazgadīgu bērnu. Un, ja vēl darbs "bunkurā", tad nav motivācijas..
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 12. februāris, 19:06:37 no Broņa »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #543 : 2021. gada 12. februāris, 18:48:36 »
Atvainojos, ka piesārņoju forumu.
Bet tas bija domāts, šķiet Jums, Tuk...(ja nekļūdos)..
Viss ir slikti: valdība potējas - fui! Lien bez rindas. Pieļauju: Ja valdība nepotētos,  rakstītu, ka atkal slikti....redz nepotējas!!! Tautu dzen potēties, bet paši nē...!!!
Nekas nav labi! Dari ko gribi, viss ir slikti!!

Kvadra nepotēsies. Nu lai nepotējas. Es potēšos. Kad pienāks rinda. Slikti, ka valdība (veselības ministrija) "pakāsa" pošu iepirkumu!!

Par to arī teksts, nav jau ar ko potēties un tas pats mazumiņš, deficīts tiek tiem, kuri pie siles. Potēties gribētāji jau pirmajā dienā gāza rinķī to manavakcīna.lv, lai rindā iestātos. Labi, vecos exprezidentus reklāmai, bet nu šie visi brašie ozoli...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #544 : 2021. gada 12. februāris, 18:53:26 »
Jā, es arī paskatījos.. jauni puiši. Ekši tomēr pēc veciem pensionāriem tagad izskatās, drusku pat žēl palika.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #545 : 2021. gada 12. februāris, 18:56:03 »
Pie visas šīs dezinformācijas plūsmas, paturu tiesības uzskatīt, ka daudzi, ļoti daudzi, pūšot propogandas stabulē,  bļaustītos par mega sazvērestību un vakcīnas neatgiezenisko kaitējumu,  ja ministri pieņemtu lēmumu nepotēties..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #546 : 2021. gada 12. februāris, 19:01:06 »
Bļaustīšanās kaitētu, pašvaldību vēlēšanas jau ap stūri.

Ja tiek radīta rinda, kantoris kurš izstrādā rindas kārtību, tad nav ko to mainīt lienot pa priekšu tiem, kuri visvairāk apdraudēti. Tā es uzskatu.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #547 : 2021. gada 12. februāris, 19:02:05 »
Ministru kabinets - tas ir 14 cilvēki. Kopā 28 potes.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #548 : 2021. gada 12. februāris, 19:05:08 »
Ministru kabinets - tas ir 14 cilvēki. Kopā 28 potes.

Ta kāda starpība, kaut viens un divas potes.
Un vēl cien Maestro un vēl, un tā tik rullē...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #549 : 2021. gada 12. februāris, 19:08:39 »
Tak palasiet komentārus pie tiem rakstiem, kur viņi potējas. Vitamīnus un skaidro ūdentiņu tur potē..

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #550 : 2021. gada 12. februāris, 19:15:25 »
Man vienalga par poti, bet es tikko pieteicu jūlijā kūrortu. Vismaz būs ki gaidīt.  Ticu, ka aizlidošu  :go_go:

Protams, ir taču vielas, kas vienmēr palīdz aizlidot, kur vien vēlies!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #551 : 2021. gada 12. februāris, 19:15:42 »
..."Un vēl cien. maestro"...
Vai tā ir? Vai "cien. maestro" tiek potēti? Nevajag izplatīt dezinformāciju. Kad tā būs, tad varēs bļaustīties ..un pamatoti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #552 : 2021. gada 12. februāris, 19:36:43 »
Nu, nu... dezinformācija.
 "Maestro Raimonds Pauls no Veselības Ministrijas (VM) saņēmis uzaicinājumu potēties..." lasu nra.lv, iespēju izmantošot februārī.

Visi vienlīdzīgi, daži vienlīdzīgāki (c) ;)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #553 : 2021. gada 12. februāris, 19:44:54 »
<https://www.vm.gov.lv/lv/jaunums/valdiba-apstiprina-prioritari-vakcinejamas-personu-grupas>

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #554 : 2021. gada 12. februāris, 20:08:26 »
Es tik skatos, kā tā mūsu valdība bez rindas visiem priekšā salīdusi, nu fuj. Cilvēki spēka gados, nesmuki.
beidz...viņiem tak salaida to bojāto, pārsaldēto AstraZeneca, kuru vajadzēja izmest! ....vismaz izlietoja! :mrgr: