Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125545 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #585 : 2021. gada 15. februāris, 12:29:42 »
Es nesaprotu, ko Tu saki. Tie ir cilvēki pēc 70 gadu vecuma, arī slimie ar kaut ko.. Tālāk potēsies no 60 uz augšu.. Gan jau arī kaut kādām profesijām prioritātes utt. Šis skaitlis 2 mēnešu laikā ir pilnīgi OK, vēl pēc 2 mēnešiem Lumbis jau varēs dancot.
Ja grib zināt, cik vispār cilvēku izteikuši vēlmi potēties, tad ir tādas tabulas, jā, baigi nepētīju, vai pa vecuma grupām arī ir sadalīts.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #586 : 2021. gada 15. februāris, 12:34:47 »
Sajaucu. No 70, tas ir jaunāki par 70 tagad potēsies.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #587 : 2021. gada 15. februāris, 12:38:09 »
Līdz maijam prognozē noslēgt vakcinācijas procesu, ieskaitor nelegālos imigrantus.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #588 : 2021. gada 15. februāris, 13:29:29 »
a mums jedrjonajoftvaimantelīt nav ko potēt. Birojs ir, bet vakcīnu nema.. Hrenu tad tas birojs vajadzīgs, ja vakcīnu nav

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #589 : 2021. gada 15. februāris, 13:40:22 »
Tā ir daļa no chaosa.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #590 : 2021. gada 15. februāris, 13:42:00 »
Tā ir daļa no chaosa.

Ja haoss nemaksātu bargu naudu, tad jau varētu haosēties, bet tā.. :banhead:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #591 : 2021. gada 15. februāris, 13:46:49 »
a mums jedrjonajoftvaimantelīt nav ko potēt. Birojs ir, bet vakcīnu nema.. Hrenu tad tas birojs vajadzīgs, ja vakcīnu nav

Nupat tak rakstīja ka saņēma kādas kravas... jau sapotētas?  :thinking: Birojs tik bīda un pārbīda "prioritāros" :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #592 : 2021. gada 15. februāris, 13:47:52 »

Nupat tak rakstīja ka saņēma kādas kravas... jau sapotētas?  :thinking: [size=78%]Birojs tik bīda "prioritāros" [/size] :mrgr:

tās "kravas", ja nemaldos bija kādas 3 kastītes

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #593 : 2021. gada 15. februāris, 13:50:20 »
Ui, skatos šito teijāteri un uzjautrinos  :mrgr:   Tik gudrs gājiens bija tos "valsts funkcionēšanai neaizstājamos" potēt un vēl 14000 nākamos ārpus kārtas izvirzīt! Kā tautā noskaņojums mainījies!  Vairs nav runas, ka nah man to vakcīnu, tā vietā stājies svētais sašutums par to, ka "visādi" spraucas bez rindas priekšā pēc deficīta  :mrgr:  Padomju cilvēku pieredze atmodusies - A MAN?! Ja viņi grābj, tad es arī gribu, dodiet man !!!  Tādējādi potēties gribētāju skaits būs pulka lielāks, nekā ja tās vakcīnas būtu vairumā un visiem pakaļ mestu  :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #594 : 2021. gada 15. februāris, 13:50:20 »
Ja haoss nemaksātu bargu naudu, tad jau varētu haosēties, bet tā.. :banhead:

Es jau saprotu, ka pie vakcīnu pasūtījuma neviens nav vainīgs, jo tā vnk kārtis salikās, bet tas birojs gan pa tukšo. Viņi pat nedara to, kas viņiem būtu jādara. Faktiskā jēga no viniem ir tikai komunikācija ar sabiedrību, kas arī īsti nenotiek

Atslēdzies tuk

« Atbilde #595 : 2021. gada 15. februāris, 13:55:34 »
Par to "vienkārši tā kārtis salikās" kāda skepse man, atvainojiet.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #596 : 2021. gada 15. februāris, 14:06:16 »

Es jau saprotu, ka pie vakcīnu pasūtījuma neviens nav vainīgs, jo tā vnk kārtis salikās, bet tas birojs gan pa tukšo. Viņi pat nedara to, kas viņiem būtu jādara. Faktiskā jēga no viniem ir tikai komunikācija ar sabiedrību, kas arī īsti nenotiek

Neattaisno nu te attiecīgas personas. Kāpēc citiem nav tā "kārtis salikušās". Un Pavļutam atkal kārtis salikās uz vakcinācijas biroju.. Tad vēl dažam labam uz valdības "briežu" vakcinēšanu, kurus tagad tomēr svītros no prioritāro saraksta pēc tautas bļaušanas. Nez, kas tur tajā sarakstā bija..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #597 : 2021. gada 15. februāris, 14:15:21 »
Mani tajos prioritāšu annāļos mulsināja sadaļa par personām pēc vajadzības, precīzi to formulējumu tagad neatceros, bet nu mana samaitātā fantāzija paver dažādas "vajadzības".

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #598 : 2021. gada 15. februāris, 14:17:27 »
Neattaisno nu te attiecīgas personas. Kāpēc citiem nav tā "kārtis salikušās". Un Pavļutam atkal kārtis salikās uz vakcinācijas biroju.. Tad vēl dažam labam uz valdības "briežu" vakcinēšanu, kurus tagad tomēr svītros no prioritāro saraksta pēc tautas bļaušanas. Nez, kas tur tajā sarakstā bija..
es nevienu netaisnoju, man vnk ir kkāda informacija. Pofig man Viņķele, ja Tu to domā. Bet Pavļuts jau nu nebija tas, kuru vajadzēja. Un tagad toč, arī man sāk salikties iespaids, ka vakcinācijas birojs bija vajadzīgs resnajam galam, ne jau procesam, jo procesu viņi tāpat nekoordinē.
Un process nav tikai paziņošana iedzīvotājiem, tā ir arī visa vakcīnu loģistika, no kā viņi šujas vaļā kā velns no krusta

Atslēdzies reno

« Atbilde #599 : 2021. gada 15. februāris, 14:36:15 »
varbūt tagad, mājsēdē, labāk veiksies