Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125759 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #600 : 2021. gada 15. februāris, 14:41:13 »
Ui, skatos šito teijāteri un uzjautrinos  :mrgr:   Tik gudrs gājiens bija tos "valsts funkcionēšanai neaizstājamos" potēt un vēl 14000 nākamos ārpus kārtas izvirzīt! Kā tautā noskaņojums mainījies!  Vairs nav runas, ka nah man to vakcīnu, tā vietā stājies svētais sašutums par to, ka "visādi" spraucas bez rindas priekšā pēc deficīta  :mrgr:  Padomju cilvēku pieredze atmodusies - A MAN?! Ja viņi grābj, tad es arī gribu, dodiet man !!!  Tādējādi potēties gribētāju skaits būs pulka lielāks, nekā ja tās vakcīnas būtu vairumā un visiem pakaļ mestu  :mrgr:

...domāju cilvēki sašutuši, ka kārtējo reizi darbi nesaskan ar vārdiem. Sākotnēji prioritātes bija citas un daudzmaz loģiskas.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #601 : 2021. gada 15. februāris, 15:01:03 »
Sorry par offtopic, bet eļļa jau bija izlieta t.i. dīvāni un ergonomiskais tualetes papīrs vakcinācijas birojam jau pasūtīts...Tur nekas vairs nav atsaucams.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #602 : 2021. gada 15. februāris, 21:28:24 »
Bet tas bija domāts, šķiet Jums, Tuk...(ja nekļūdos)..
Viss ir slikti: valdība potējas - fui! Lien bez rindas. Pieļauju: Ja valdība nepotētos,  rakstītu, ka atkal slikti....redz nepotējas!!! Tautu dzen potēties, bet paši nē...!!!
Nekas nav labi! Dari ko gribi, viss ir slikti!!

"Nevar vakcinēt VIP cilvēkus, kad vakcīnas nav pieejamas visai sabiedrībai. Tā ir nevis iedrošināšana, bet sava pārākuma demonstrēšana pār ierindas cilvēkiem." (c) politologs Filips Rajevskis.

Labāk nenoformulēsi To sajūtu. :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #603 : 2021. gada 16. februāris, 08:26:13 »
Pavļuts šorīt: "Sestdien vai svētdien ienāks vēl 17 tk vakcīnu. Un tā arī turpmāk." Tas nozīmē ne vairāk kā 10 k vakc/nedēļā. 2 gados 1 mlj. cilv. Viss, gameover, klapē ciet to biroju, izmaksā kompensācijas un dzīvo tālāk. Šim apjomam nekādas papildu institūcijas nevajag.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #604 : 2021. gada 16. februāris, 09:06:33 »
Ui, skatos šito teijāteri un uzjautrinos  :mrgr:   Tik gudrs gājiens bija tos "valsts funkcionēšanai neaizstājamos" potēt un vēl 14000 nākamos ārpus kārtas izvirzīt! Kā tautā noskaņojums mainījies!  Vairs nav runas, ka nah man to vakcīnu, tā vietā stājies svētais sašutums par to, ka "visādi" spraucas bez rindas priekšā pēc deficīta  :mrgr:  Padomju cilvēku pieredze atmodusies - A MAN?! Ja viņi grābj, tad es arī gribu, dodiet man !!!  Tādējādi potēties gribētāju skaits būs pulka lielāks, nekā ja tās vakcīnas būtu vairumā un visiem pakaļ mestu  :mrgr:

man līdzīgi, smiekli nāk. Kā bērni, kā mazi bērni mūsu tautiņa... atceros bērniem bija vecums, kad visu darīja pretēji tam kā vecāki saka - problēmas ar cepures vilkšanu, bija jāsaka "tu tika neiedomājies to zaļo cepuri vilkt!!" par spīti cepure bija galvā, utt. Tagad tas pats, nafig nevienam nevajadzēja to poti, bet dēļ pretējas rīcības, vai skaudība kā Kvadra norāda, tagad man man man :) 

Sīkie (nu tie, 35 gadīgie) arī, kā aptrakuši. Prasa, vai Tu jau piereģistrējies potei?? Es saku, nē, tāpat to pošu nav, un es ar elkoņiem pirmajās rindās nelauzīšos.
Uzvārds pie alfabēta beigām, esmu pieradis pagaidīt :) 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #605 : 2021. gada 16. februāris, 22:07:21 »
Pavļuts šorīt: "Sestdien vai svētdien ienāks vēl 17 tk vakcīnu. Un tā arī turpmāk." Tas nozīmē ne vairāk kā 10 k vakc/nedēļā. 2 gados 1 mlj. cilv. Viss, gameover, klapē ciet to biroju, izmaksā kompensācijas un dzīvo tālāk. Šim apjomam nekādas papildu institūcijas nevajag.

Briesmīgajiem mutantiem arī vajadzēs vakcīnas. Mūs taču psiholoģiski gatavo skarbai nākotnei.

Ja pareizi sapratu, aŗī uz bērniem sāks izmēģināt

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #606 : 2021. gada 17. februāris, 09:28:35 »
https://wonder.cdc.gov/controller/datarequest/D8;jsessionid=AE775969E1C1545B0A3FE58500F2
Saraksts ar covid vakcīnu blaknēm. Man visiedvesmojošākā šķita  nāve - 4,22%. Bet skaitļi mainās.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #607 : 2021. gada 17. februāris, 11:52:44 »
Man visiedvesmojošākā šķita  nāve - 4,22%. Bet skaitļi mainās.

Man iedvesmojošāka šķiet neauglība (domājams, ka tuvu 100%), īpaši, ja vakcinēs bērnus, bet šī blakne vēl nav sevi pienācīgi demonstrējusi.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #608 : 2021. gada 17. februāris, 12:11:05 »
Citāts: kvadra
nāve - 4,22%. Bet skaitļi mainās.
Kādus atlases kritērijus Tu lietoji?
Es nepiekasos, es gribu saprast, kā Tu dabūji rezultātu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #609 : 2021. gada 17. februāris, 12:29:46 »
Request form
Select vaccine characteristics - izvēlējos covid 19
Visas pārējās izvēles - vieta, pacientu vecums utt. - All
Send

Spārk, es tiešām vēlētos, lai Tu pārbaudi. Ko es būtu varējusi izdarīt nepareizi. Jo tas lielais cipars mani pašu pārsteidza.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #610 : 2021. gada 17. februāris, 13:47:07 »
Labojiet, ja es kur kļūdos.
Datu bāze Wonder par vakcīnu blakņu ziņojumiem ir U.S. Department of Health & Human Services piederībā. Viņi brīdina, ka lielākā daļa ziņojumu ir brīvprātīgi, kas nozīmē, ka uz tiem attiecas neobjektivitāte. Tas rada īpašus ierobežojumus datu zinātniskai izmantošanai. Dati no VAERS ziņojumiem vienmēr jāinterpretē, paturot prātā šos ierobežojumus.
Atlasot šo un pagājušo gadu un Covid vakcīnu, iegūstam datus par 508 gadījumiem, no kuriem ziņojumi par nāvi ir 411 jeb 81% no ziņotajām šaizēm.
Pēc ourworldindata (bija slinkums rakties pašā CDC sistēmā), ASV ir vakcinēti 40 miljoni.
411 pret 40 000 000 iegūstam 0,001%.
Šā vai tā, kvadras rezultātu iegūt man neizdevās.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #611 : 2021. gada 17. februāris, 14:07:29 »
Kā saprotu, mans cipars ir % no reģistrētajām blaknēm, Tavs ir % no visiem vakcinētajiem. Tā?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #612 : 2021. gada 17. februāris, 14:11:26 »
Šķiet, ka mēs atkal mēram vidējo temperatūru slimnīcā.
No ziņotajiem 508 blakņu gadījumiem 411 nāves gadījumi būtu 81%.
Bet pievērs uzmanību DB atrunai. Kaut kur ir jābūt precīzākiem datiem.
Pag, es paskatīšos vēlreiz. Nevar būt tik maz ziņojumu kopumā, man varbūt kritērijs izkritis.
---
Šķiro, kā gribi, labi, 536 ziņojumi, no tiem 430 nāves.
Nevar būt tik mazs ziņojumu skaits, nekādi reprezentatīvie dati uz 40 miljoniem nesanāk.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 17. februāris, 14:32:03 no Spārka »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #613 : 2021. gada 17. februāris, 14:30:13 »
Tabulas galviņā parādās % no 12697. Izvēloties all locations. Pārējos kritērijus nemainīju, visi paliek ALL.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #614 : 2021. gada 17. februāris, 14:56:08 »
Tabulas galviņā parādās % no 12697. Izvēloties all locations. Pārējos kritērijus nemainīju, visi paliek ALL.
Jā, Tev taisnība.
Ja noņem gada skaitļus kā kritēriju, tad var dabūt Tavu ciparu. Pret 40 000 000 gan attiecība paliek tā pati.