Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125571 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #675 : 2021. gada 27. februāris, 09:50:49 »
Šīm te " pret Covid" vakcīnām nav nekāda sakara ar aizsardzību pret Covid vīrusiem ! Ir dots uzstādījums nopotēt visus. Kas slēpjas zem šīm vakcīnām, mēs, iespējams, uzzināsim vēlāk.
Nu tieši tā.
Es jau šoreiz runāju no  ticīgo pozīcijas, un pat no tās loğikas nav.  Bet tas jau netraucē ticēt  :mrgr:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #676 : 2021. gada 27. februāris, 10:47:28 »
neteiktu, ka es būtu kategoriski pret potēšanu. Vienkārši,  ir divas lietas, kas liek aizdomāties. Pirmā, ka nav skaidrs, kā tās potes ar laiku atsauksies organismā. Visas tās blaknes. Tad vēl, labi, dobeigs (iespējams) tās  šo vīrusu organismā. Bet kur ir teikts, ka "paķers līdz" kaut ko citu (līdzīgu) no organismam nepieciešamās mikro florās. Un ar laiku sāks streikot kādas aknas, kuņģis, vai kas tur vēl nepieciešams iekšējam balansam. Otrais, vakcīnas izstrādā desmitiem firmas. Katrai savas fičas un savas idejas, kā tikt galā ar tām ziepēm. Teiksim, tev vakcinē Moderno... Kurš garantēs, ka otrai, nepieciešamai vakcīnas devai krājumā būs tā Modernā? Grūdīs Astra Zenica? Un tai ir pavisam cits aizsardzības protokols. Vai atkal, tagad iepotēs Moderna, nākošgad ( brīdina taču, ka turpmāk mums būs jāsadzīvo ar vīrusu un potēšanu), atzīs, ka no Modernas ir maz jēgas un potes kaut ko citu. Un tam citam būs noteikums, ka tā ir ka mikro papildinājums iepriekšējai potei. Organisms nojūgsies no tā kokteiļa.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #677 : 2021. gada 27. februāris, 10:51:42 »
Šīm te " pret Covid" vakcīnām nav nekāda sakara ar aizsardzību pret Covid vīrusiem ! Ir dots uzstādījums nopotēt visus. Kas slēpjas zem šīm vakcīnām, mēs, iespējams, uzzināsim vēlāk.
ak, dievs...kā var grūst šīs muļķības...es saprotu sazvērestības teorijas, ja to īstenošanā ir iesaistīts šaurs loks, taču varat kaut iedomāties cik zinātnieku no visdažādākajām nozarēm un valstīm ir iesaistīti, lai izveidotu  "sliktās" vakcīnas?...pie tam no konkurējošam valstīm - ASV, Ķīna, Krievija utt...vel varētu saprast, ja amerikāņus potētu ar Ķīnas vakcīnu, bet te tak katrs savējos....ok, te ir farmu bizness, iespējams būs neefektīvas vakcīnas pēc kāda laika utt...bet iedomāties kaut kādu globālu sazvērestību?...globāli neviens nekad nevienosies, vienīgais izņēmums, kad tāda vienošanās iespējama, ja mums uzbruks citplanētieši! :mrgr: ....nu, tad varbūt tā vakcinācija ir iespēja noskaidrot, kuri pie mums tie iefiltrējušies no Marsa? :sarcasm:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #678 : 2021. gada 27. februāris, 11:04:11 »
Nu, ņemot vērā, ka plānojas potēšanas pases ar ikpusgada obligāto revakcināciju uz mūžu, man grūti neticēt, ka tas ir organizēts pasākums ar aiz tā stāvošu "galvgali" (kam miljardu par maz un uz zemes vietas, kā rādās, arī) un apakšā bariņš noderīgo idiotu, kuriem no lielās peļņas atlec "mums ir tik daudz naudas kā nekad".
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #679 : 2021. gada 27. februāris, 11:45:28 »
Nu, ņemot vērā, ka plānojas potēšanas pases ar ikpusgada obligāto revakcināciju uz mūžu, man grūti neticēt, ka tas ir organizēts pasākums ar aiz tā stāvošu "galvgali" (kam miljardu par maz un uz zemes vietas, kā rādās, arī) un apakšā bariņš noderīgo idiotu, kuriem no lielās peļņas atlec "mums ir tik daudz naudas kā nekad".
tev taisnība, ka galvgalī kāds ir...un tā ir Māte Daba, kura cīnās ar cilvēces sastrādātām cūcībām....ja kāda suga sāk kļūt dominējoša, kurai vairs nav dabisku ienaidnieku un tā nomāc ekosistēmu, tad Māte Daba sūta vīrusus...jā, mēs tagad cīnāmies ar Mammu, jo dzīvot tak gribās...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #680 : 2021. gada 27. februāris, 12:25:19 »
Njā, Māte Daba izdod potēšanas pases... Un bez vakcīnas nelaiž lidmašīnā...
Mož Māte Daba arī lidmašīnām kādu vīrusu ielaidīs? Lai nelido un nesmird?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #681 : 2021. gada 27. februāris, 12:29:56 »
tev taisnība, ka galvgalī kāds ir...un tā ir Māte Daba, kura cīnās ar cilvēces sastrādātām cūcībām....ja kāda suga sāk kļūt dominējoša, kurai vairs nav dabisku ienaidnieku un tā nomāc ekosistēmu, tad Māte Daba sūta vīrusus...jā, mēs tagad cīnāmies ar Mammu, jo dzīvot tak gribās...

Ilgtermiņā cīņa pret Mammu ir nedabīga un slimīga

Atslēdzies tuk

« Atbilde #682 : 2021. gada 27. februāris, 12:36:51 »
Njā, Māte Daba izdod potēšanas pases... Un bez vakcīnas nelaiž lidmašīnā...
Mož Māte Daba arī lidmašīnām kādu vīrusu ielaidīs? Lai nelido un nesmird?

Kāda neloģika šajā pasākumā ir - potēties vai ne, brīva izvēle. To skandina priekšā pakaļā. Tad uzrodas šķirošana ar pasēm, labi ka uz apģērba nav kāda vēsturiska dzeltena uzšuve jālieto... Tad būtu uzreiz teikuši - vakcinācija obligāta, nevakcinētie būs 2 šķira un to dzīve tiks ierobežota.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #683 : 2021. gada 27. februāris, 16:14:35 »
- vakcinācija obligāta, nevakcinētie būs 2 šķira un to dzīve tiks ierobežota.
jā, tuk - būs šādi   
https://www.15min.lt/video/vitalij-nalivkin-vaktsinatsija-197156           :smej:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #684 : 2021. gada 27. februāris, 16:36:15 »
Mesidžs jau skaidrs - kas nav "brīvprātīgi" vakcinējies, ir deklasēts elements.
Bet vispār nedomāju, ka tas nu būtu baigi tālu no reālās perspektīvas.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #685 : 2021. gada 27. februāris, 17:50:07 »
Var nepotēties un mierīgi dzīvot savot savā "maz..." ciemā...nekur nebrauc, neceļo uttt. Kur problēma? 2003.gadā, kad izplatījas SARS vīruss, ļoti daudzi citi neceļoja. Arī es. Man nebija naudas un iespējas. Iespējams, arī citiem bija līdzīgi..Tad arī vīruss neizplatījās. Tagad, kas ekon. situācija uzlabojusies ne tikai man, bet arī citiem....Pasaule vaļā...un ir vīruss.
Kvada, neceļo. Nebrauc nekur un Tevi liks mierā. Nebūs jāpotējas.
Visi apmierinati.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #686 : 2021. gada 27. februāris, 18:07:16 »
Nu teiksim tā - visi apmierināti nebūs.
Bet padzīvosim un paskatīsimies, cik lielas represijas te draudēs,  un tad risināsim problēmas ienākšanas kārtībā.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #687 : 2021. gada 27. februāris, 18:36:05 »
Es arī nezinu kā būs nākotnē...Nedomāju, ka būs represijas kā respresijas...bet visu noteiks nauda..varbūt ja gribēsi potēties, bet tad būs ispēja tikai par maksu...piemēram, man ir auto vad.apliecība. Ieguvu skolas laikā pa velti, jo mācību programmā bija auto apmācība. Ja toreiz nebūtu piekritusi (dažas meitenes izvēlējās neapgūt šo priekšmetu) tad maksātu naudu...
Vai---var īpašumu neierakstīt  zemesgrāmatā. Var. Un sodi nav..BET ir lelāks maksājums, tad, kad beidzot sadomāsi sakrartot dokumentus...utt.
Ir sācies process ko dēvē par GLOBALIZĀCIJU...ar visām izrietošām sekām..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #688 : 2021. gada 27. februāris, 19:10:13 »
Var nepotēties un mierīgi dzīvot savot savā "maz..." ciemā...nekur nebrauc, neceļo uttt. Kur problēma? 2003.gadā, kad izplatījas SARS vīruss, ļoti daudzi citi neceļoja. Arī es. Man nebija naudas un iespējas. Iespējams, arī citiem bija līdzīgi..Tad arī vīruss neizplatījās. Tagad, kas ekon. situācija uzlabojusies ne tikai man, bet arī citiem....Pasaule vaļā...un ir vīruss.
Kvada, neceļo. Nebrauc nekur un Tevi liks mierā. Nebūs jāpotējas.
Visi apmierinati.

Varētu padomāt, ka izklaides ceļojumi būs tas būtiskākais...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #689 : 2021. gada 27. februāris, 19:35:59 »

Varētu padomāt, ka izklaides ceļojumi būs tas būtiskākais...

Nu, un Tu domā, ka ja nebūsi potējies, tad neielaidīs kādā valsts iestadē vai veikalā...?