Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125549 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #705 : 2021. gada 27. februāris, 20:51:35 »
Tuk, nu nav obligāta. Dzīvo savā kopienā mierīgi.
Tas ir aizliegumu pamatmērķis: dzīvojam savā kopienā un mēs citus neaplipinam, un citi mūs.
Kādā tādā "kopienā"? Vai paredzēts izveidot īpašu geto priekš nevakcinētajiem?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #706 : 2021. gada 27. februāris, 20:53:35 »
Linkus esmu jau likusi - ļoti prestižs medicīnas žurnāls profesionāļiem https://www.nejm.org/  - protams, jau no pirmā atvēruma pilns ar kovidu. Var atrast diskusijas, vadlīnijas, ekspertu viedokļus. Un apsēsties kādā klusā stūrī apdomāt.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #707 : 2021. gada 27. februāris, 20:55:08 »
Tuk, nu nav obligāta. Dzīvo savā kopienā mierīgi.
Tas ir aizliegumu pamatmērķis: dzīvojam savā kopienā un mēs citus neaplipinam, un citi mūs.

Par tām kopienām vispār jautri. Kā zināms, arī potētajiem jānēsā maskas, jo viņi arī var aplipināt citus paši saslimstot izbēgot no letalitātes, tas arī viss... :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #708 : 2021. gada 27. februāris, 20:58:03 »
Paldies. Apskatijos. Palasīju...
Un tagad Latvijas resursi..?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #709 : 2021. gada 27. februāris, 21:00:32 »
Un par maskām vispār smieklīgi. Esmu izslimojusi visai nesen. Kāpēc man jāvalkā masku? Neesmu vairs infekcioza, ir pamatīgs dabīgo (!) antivielu titrs. Kāpēc tādas represijas pret mani? (masku velku un vilkšu, ne par to ir runa).
Visus sakost!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #710 : 2021. gada 27. februāris, 21:03:58 »
Demokrātija? Tagad ir ārkārtas stāvoklis.
Tas nozīmē, ka ir karš. Karš ar vīrusu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #711 : 2021. gada 27. februāris, 21:04:23 »
Par to arī stāsts, pārāk daudz neloģikas...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #712 : 2021. gada 27. februāris, 21:06:29 »
Pošu faniem klibo elementārā loģika. Ja reiz tiek ziņots, ka vakcīna NEPASARGĀ NO INFICĒŠANĀS un NENOVĒRŠ VĪRUSA TRANSMISIJU, tad, vienkāršā valodā - potētie gan paši aplīp, gan citus aplipina. Tik vien tā labuma, ka slimošot pa vieglo, nemiršot nost (nu, tā sola. Kā tur būs, ta hzv). Tad kāds pamats vaimanāt par to, ka "nevakcinētie aplipinās", ja paši lipināsies tikpat dūšīgi?! Un tāpēc arī maskas tāpat būšot jānēsā, jo var tikpat labi pārnēšat vīrusu. Tad kas jums ko baidīties no nevakcinētajiem, un kāpēc tie būtu jāizolē kaut kādās "kopienās"?!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #713 : 2021. gada 27. februāris, 21:06:35 »
Demokrātija? Tagad ir ārkārtas stāvoklis.
Tas nozīmē, ka ir karš. Karš ar vīrusu.

Atkārtošos, tad kādēļ skandina - b r ī v p r ā t ī g i ???

Atslēdzies Camma

« Atbilde #714 : 2021. gada 27. februāris, 21:06:41 »
Pif, nesmīdini mani. Kādi resursi Latvijā? Vienīgais citējamais kaut cik zinātniskais žurnāls - ''Zinātņu akadēmijas vēstis'', kuram rakstus iesniedz gadu iepriekš. A SPKC mājaslapa ir apkārnīts vārsmojums.
Un kurā resursā es varētu atrast valsts pirmo, otro, trešo... padsmito personu potēšanas vadlīnijas Latvijā?
Visus sakost!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #715 : 2021. gada 27. februāris, 21:26:00 »
Camma, cienu Tavas zināšanas. Man tādu nav.  Neesmu mediķis.. (neesmu te pastāvīgais dalībnieks, bet no Taviem ierakstiem saprotu, ka medicīna Tev nav sveša) Bet Tavs apglavojums, ka jāpotē visi man liek domāt par prastu propogandu. Kur Tu esi lasījusi, ka Latvijā ir noteiktas tādas vadlīnijas?
Piekrītu, ka daudzi valdības lēmumi  ir neloģiski un absurdi.
Atzīstos, ka neesmu demokrātijas piekritēja, jo demokrātija bieži vien tiek pārprasta.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #716 : 2021. gada 27. februāris, 21:32:56 »

Atkārtošos, tad kādēļ skandina - b r ī v p r ā t ī g i ???
Tāpēc, ka pretējo atzīt nevar. Nu tur, cilvēktiesības, brīvības un blablabla... Kā tu piespīedīsi? Piespiest nedrīkst. Toties var "pārliecināt".  Gluži kā to kaķi, kuru piedabūja "brīvprātīgi" laizīt sinepes - ietriepjot tās zem astes.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #717 : 2021. gada 27. februāris, 21:37:46 »
Nav jau nemaz vadlīnijas jāmeklē. Atliek paklausīties ziņās iepirkuma apjomus, paklausīties nospraustos tempus un datumus, un sasprindzināties atcerēties pēdējos tautas skaitīšanas datus. Vuolā!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #718 : 2021. gada 27. februāris, 21:38:33 »
...apglavojums, ka jāpotē visi man liek domāt par prastu propogandu. Kur Tu esi lasījusi, ka Latvijā ir noteiktas tādas vadlīnijas?
Vai Tu esi kaut kur lasījusi, ka, piemēram, tiem aprūpes namu vecīšiem pirms vakcinācijas veiktas analīzes? Vai Tu esi dzirdējusi kādu sakām, ka "ka jums, kas esat pieteikušies vakcīnai, tiks veiktas analīzes, vai jums vajag vakcīnu. Jo varbūt esat pārslimojuši, un jums nevajag" ?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #719 : 2021. gada 27. februāris, 21:42:03 »
Tuk, atvaino, bet vēlreiz: kurš Tevi spiež vakcinēties? Tevi poliči ir "sašņorējuši" un ar varu aizveduši vakcinēties? Jā tā, tad gan piekrītu, ka tas nav ne tikai demokrātiski, bet tas pat ir noziegums.