Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125108 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #780 : 2021. gada 01. marts, 20:48:50 »
Varbūt tā, kā ar encefalīta poti -imunitāte izveidojas no potēm

Atslēdzies Milka

« Atbilde #781 : 2021. gada 01. marts, 21:26:38 »
Tomēr arī tās īstermiņa blaknes nav nekādi joki, kādam vecam slimam cilvēkam ar visādu kaišu buķeti tāda 40 grādu temperatūra var izrādīties par pēdējo pilienu. Kāds brīnums, ka tie norvēğu vecīši apmira pēc potes.
Varbūt tāds iznākums bijis paredzēts? Neviens jau nezin, kas tajās potēs.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #782 : 2021. gada 01. marts, 21:32:13 »
Ventspils pansionātā vienai 90 gadīgai kundzei pēc potes alerģiska reakcija, aizvesta uz slimnīcu, atvesta atpakaļ un nu jau tajā saulē... nu pētīs vai dēļ potes vai kā... gan jau izrādīsies tas "vai kā".

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #783 : 2021. gada 01. marts, 21:41:56 »
Varbūt tāds iznākums bijis paredzēts? Neviens jau nezin, kas tajās potēs.
Kas tur ir, to mēs sapratīsim tik pēc gadiem. Bet nedomāju, ka tāds iznākums bija paredzēts TŪLĪT un ar tik uzskatāmu cēloņsakarību. Kā tad lai savakcinētu tos plānotos 70 vai cik nu tur %, kad pārējā tauta skatās uz tiem pirmajiem eksperimenta trusīšiem.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #784 : 2021. gada 01. marts, 22:24:25 »
Man infa, ka uz Pfizer smagāka reakcija mēdz būt gados jaunākiem, tā līdz 40. Bet rādās ar to kā ar pašu vīrusu sava veida loterija.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #785 : 2021. gada 02. marts, 12:26:26 »
Ventspils pansionātā vienai 90 gadīgai kundzei pēc potes alerģiska reakcija, aizvesta uz slimnīcu, atvesta atpakaļ un nu jau tajā saulē... nu pētīs vai dēļ potes vai kā... gan jau izrādīsies tas "vai kā".
Vai kā. Kā gan citādi.  :(

Atslēdzies Minne

« Atbilde #786 : 2021. gada 02. marts, 12:40:55 »
Man ar tēti Covid jautājumā atšķirīgi viedokļi.

Cik lasu - ģimenes ārsti vakcinēšot savus pacientus, un ar Astra Zeneca. Tētis teicās iet un ievākt infu, gatavs potēties. Bet tā Zeneca un vecie cilvēki diez ko labi nedraudzējas, kā rādās. Bet ko es varu ietekmēt, tas ir viņa lēmums  :?:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #787 : 2021. gada 02. marts, 12:55:52 »
Mani vecāki jau savakcinējās ar AstraZeneca. Viss ok, tik dūriena vieta nedaudz jutīga. Aprīļa beigās būs otrā vakcīna.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #788 : 2021. gada 02. marts, 13:16:37 »
Man ar tēti Covid jautājumā atšķirīgi viedokļi.

Cik lasu - ģimenes ārsti vakcinēšot savus pacientus, un ar Astra Zeneca. Tētis teicās iet un ievākt infu, gatavs potēties. Bet tā Zeneca un vecie cilvēki diez ko labi nedraudzējas, kā rādās. Bet ko es varu ietekmēt, tas ir viņa lēmums  :?:
vismaz tētis Tev draudzējas ar galvu....tai AstraZenecca tas pats mehānisms, kas Sputņikam...nu, kā gandrīz visām vakcīnām, ko dzīvē esam saņēmuši...tas pfizeris ir tas jaunais, bet es gribētu izmēģināt tieši šo

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #789 : 2021. gada 02. marts, 13:50:31 »
Uz Phizer ir daudz izteiktākas  alerģiskas reakcijas - citi jau vairākas dienas pirms potes dzer pretalerģijas zāles

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #790 : 2021. gada 02. marts, 13:52:55 »
Uz Phizer ir daudz izteiktākas  alerģiskas reakcijas - citi jau vairākas dienas pirms potes dzer pretalerģijas zāles
no bailēm

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #791 : 2021. gada 02. marts, 16:07:39 »
Nav no bailēm - šī ir info no mediķiem

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #792 : 2021. gada 02. marts, 17:09:28 »
Es mammu nemaz nepiesaku vakcīnai, Viņa arī saka - ko vecos potē, būtu jaunos potējuši, tie vairāk apkārt vazājas :D Bet jaunie nemaz negrib poti :D

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #793 : 2021. gada 02. marts, 19:22:41 »
Personas datu regula. Bet Pfīzeristi visi, cik zināmi potēti, pēc otrās potes ir bijuši ar komplikācijām un ne mazām. No paliekošajām blaknēm sūdzas par koncentrēšanās spējas krasu samazināšanos un atmiņas pasliktināšanos. Par to sūdzas arī tie, kas pārslimojuši. Modernisti un Zenecas redzeslokā nav. Vairāk mediķi kā pensionāri burbulī, tāpēc redzu tos, kas gāja ar pirmo prioritāti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #794 : 2021. gada 02. marts, 20:03:20 »
Es mammu nemaz nepiesaku vakcīnai, Viņa arī saka - ko vecos potē, būtu jaunos potējuši, tie vairāk apkārt vazājas :D Bet jaunie nemaz negrib poti :D

Jaunie jau slimo vieglāk, mazāk letālu gadījumu. Un ja tai vakcīnai tomēr kādi vēl nezināmi paliekoši  "nospiedumi", tad labāk jau tiem, kuri bērnus jau izaudzinājuši.