Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125059 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies sanda

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #795 : 2021. gada 02. marts, 20:39:29 »
Kāpēc jādzer vairākas dienas pirms potes pretalerģijas zāles?
Pirms potes, tūlīt pēc potes, pati pēc trakumsērgas vakcīnas dzēru ik pa 4h suprastīnu - tas darbojas īslaicīgi, bet neizraisa miegainību. Toreiz vēl bija tavegils u.c., bet tie vilka uz miegu, fenkarols uz sirdi.
Starp citu, toreiz grūti panesu krievu vakcīnu, bet samērā viegli franču vakcīnu, man bija 2 pilnie kursi, domāju - franču vakcīna bija labāk attīrīta, vai labāka balastviela, vai kas tur.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #796 : 2021. gada 02. marts, 23:50:26 »
Mani sestdien sapoteeja ar AstraZeneca. Roka pasaapeeja, mazliet drudzis sestdienas naktii, bet sveetdien jau viss ok.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #797 : 2021. gada 03. marts, 07:32:42 »
Mani sestdien sapoteeja ar AstraZeneca. Roka pasaapeeja, mazliet drudzis sestdienas naktii, bet sveetdien jau viss ok.

Kā jau teicu, kurš tad baidās par sekàm pec dažam dienām  :talking: Pastāsti pēc gada vai vairākiem  :bird:
Es par poti ne domāju, ne īpaši sekoju, bet, kad nāks ar šļirci virsū, gan jau nebēgšu  :rofl:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #798 : 2021. gada 03. marts, 09:02:00 »

Kā jau teicu, kurš tad baidās par sekàm pec dažam dienām  :talking: Pastāsti pēc gada vai vairākiem  :bird:
Es par poti ne domāju, ne īpaši sekoju, bet, kad nāks ar šļirci virsū, gan jau nebēgšu  :rofl:

Mīļā, Tevi ar burkānu paņems - parādīs Kipras bildītes, teiks - sapotēsies, varēsi braukt! Saderam, ka pati pleciņu atkailināsi, vēl paprasīsi kuru :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #799 : 2021. gada 03. marts, 10:41:58 »
Tev tak tikai 38 (profilā), tad jau esi mediķe...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #800 : 2021. gada 03. marts, 14:13:01 »

Mīļā, Tevi ar burkānu paņems - parādīs Kipras bildītes, teiks - sapotēsies, varēsi braukt! Saderam, ka pati pleciņu atkailināsi, vēl paprasīsi kuru :D
Protams :)

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #801 : 2021. gada 03. marts, 16:02:36 »
Neesmu medikje :) Sheit, kur dziivoju, vakcinee ari jaunaakus cilveekus. Parasti es pat gripas poti nepoteeju, bet shis murgs ir mani taa psihologjiski piebeidzis, ka kaut kaada experimentaala pote liekas mazaakais ljaunums. Visi mani miiljie cilveeki ir citaa valstii, un es nevaru sagaidiit, kad visus satikshu. Shtrunts par Kipru vai briivdienaam..

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #802 : 2021. gada 03. marts, 16:33:33 »
nuu,es nez. mani vistuvākie ar mani ... visi citi...lai gaida eksperimantu beigas... patiesībā,ja es nenaktu te lasiit, es pat nezinatu ,kādas šūmes vēlaizvien notiek.. ja neskaita ka skolu drīz atvērs ..tad es visp nejuutu nekadu ambrāžu vairs, ..nu oky pamanīju ka babajveikalos smaržas izpirktas :) jo retā vieta kur var brīvi testēt :) :?: pie mums laikam potē,tos kuri grieb un kuri atsaucas uz aicinājumu..rindas nemanu.. bet nu pa kādam iet iekšā tajās durvīs(ja vien kā es ,neiet uz aptieku)

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #803 : 2021. gada 03. marts, 17:00:43 »
Katram brīva izvēle ;) Šajā gadījumā un situācijā, kurā atrodos, uzskatīju vakcīnu par nepieciešamu. Ja būs sekas, tad būs.. Mani tas pārāk neuztrauc un nebaida.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #804 : 2021. gada 03. marts, 17:23:22 »
Neesmu medikje :) Sheit, kur dziivoju, vakcinee ari jaunaakus cilveekus. Parasti es pat gripas poti nepoteeju, bet shis murgs ir mani taa psihologjiski piebeidzis, ka kaut kaada experimentaala pote liekas mazaakais ljaunums. Visi mani miiljie cilveeki ir citaa valstii, un es nevaru sagaidiit, kad visus satikshu. Shtrunts par Kipru vai briivdienaam..

Kas Tev liedz satikt? Un ar ko brīvdienas un Kipra atšķiras no radu apciemošanas ārzemēes :) Vakcīna neko nerisina un ar to ceļošana nebūs atvieglota. Galvenais visur būs tests pirms un pēc lidošanas utt pagaidām.
Bet es neesmu ne par, ne pret vakcīnām.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #805 : 2021. gada 03. marts, 17:38:10 »
Liedz ceļojumu ierobežojumi. Zinu daudzus cilvēkus, kuri ir līdzīgā situācijā un nevar satikt savus mīļos. Priecājieties, ka neziniet, kā tas ir.. Domāju, ka drīz arī Covid pases, bez kurām nekur..

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #806 : 2021. gada 03. marts, 17:54:05 »
Apskaidro, kur tad ir aizliegts lidot   :scratch:  Neapciemo ārzemniekus tapēc, ka LV atgriežoties ir mājsēde, ne katrs strādājošs to var atļauties. Atvaļinājumā - visi ceļi vaļā. Kā arī īstie(ne reizi gada ceļotāji) ceļo uz nebēdu pa visu pasauli. Kovid pase nav nekas traks, no kā baidīties, kkas līdzīgs bija jau pagājušavasar. Tikai tad vēl testu neprasīja. Vakcīnas vismaz 3 gadus nebūs iemesls, lai neļautu lidot(būs vrb tikai tad, kad visiem būs pieejamas, citādi tiek pārkāptas cilvēku tiesības, jo ne visur tās ir brīvi pieejamas, arī LV). Un arī tad diez vai būs kkadi atvieglojumi vakcinētiem.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #807 : 2021. gada 03. marts, 17:58:45 »
es arī nezinu ,kā tas ir ka kko nevar. man brālēns strada uk , sieva berni LV , regulari redzu,ka ir tad vienā vietā ,tad otrā.. tapat citi radi norgē..arii tad šur, tad tur..nesaprotu ..nu jāsēž tajā karantīnā ko padarīs.. :?:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #808 : 2021. gada 03. marts, 17:59:53 »
Mellen, ir cilvēki, kas kopš pagājušā gada marta nav nevienu pat tepat LV satikuši  :fp: :rat: . Tā arī dzīvo savu dzīvi būrī.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #809 : 2021. gada 03. marts, 18:12:31 »
nekas , šis ir iespēju laiks :D , katrs baro savus tuvākos putnus.

regulari skatos pa logu uz savu angļu kaimiņieni.. forša kundzīte.
bērni un mazbērni ciemos nenak laikam gadu.., meita piebrauc pie vartiniem ..caur setu parunajas, mazbērni no mašinas pamaj ar roku un prom..tā visu gadu. toties domrabotniki nāk biezos slāņos. šodien pat- vecis mazgāja dārza flīzes. tad citi nāca žalūzijas mainiit ..ka jau angļiem process gandriiz menesi..vieni nak mēra, citi dizainu saskaņo,pēc tam atkal citi atved..tad nakamie uzstada un atkal citi bardaku novāc..kopumā katru nedēļu bariņš svešo šiverē pa maju..bet savējie nedrfiikst ,jo bistami  :rat: :fp: :f-palm:
IG- mellenessniega