Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125024 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #810 : 2021. gada 03. marts, 18:47:38 »
Igauņiem pēc AZ potes 31 gadu vecs vīrietis miris. Sākušās stipras galvassāpes... nu jau arī pētīs un gan jau atkal ar vakcīnu nebūs nekāda sakara...

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #811 : 2021. gada 03. marts, 19:35:42 »
Ja mani ir jabuut atpakalj darbaa, es nevaru karantiinaas meeneshiem seedeet.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #812 : 2021. gada 03. marts, 19:57:00 »
Visi mani miiljie cilveeki ir citaa valstii, un es nevaru sagaidiit, kad visus satikshu

Mīļajiem cilvēkiem jau arī jābūt sapotētiem, tava vakcinācija jau pasargā vien tevi, ne viņus...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #813 : 2021. gada 03. marts, 20:50:55 »
  Mīļajiem cilvēkiem jau arī jābūt sapotētiem, tava vakcinācija jau pasargā vien tevi, ne viņus...

Prijehaļi! Kas to būtu domājis - nu jau, izrādās, vakcinācija vajadzīga pašam, ne Sašam! Bet cik tad sen atpakaļ mani par nevakcinēšanos te audzināja atspērušies kā tautas ienaidnieku, jo tā esot citiem vajadzīga! :evil:
Citāts: Aste Risks

Cilvji nezkāpēc negrib saprast ka tas ir tā par kā ar OCTA. Man OCTA nav vajadzīga , tā ir vajadzīga tam kuram es ieskriešu pakaļā.Tāpat ir ar maskām un vakcīnām , tās ir vajadzīgas tiem kurus es, nezinādams ka esmu inficējies, apšķaudīšu..

Cik viegli papagaiļot kaut ko, pats nezin ko... Tauta neesot viegli manipulējama?  :mrgr:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 03. marts, 21:17:33 no kvadra »

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #814 : 2021. gada 03. marts, 21:02:05 »
 :smej:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #815 : 2021. gada 03. marts, 21:55:47 »
Prijehaļi! Kas to būtu domājis - nu jau, izrādās, vakcinācija vajadzīga pašam, ne Sašam! Bet cik tad sen atpakaļ mani par nevakcinēšanos te audzināja atspērušies kā tautas ienaidnieku, jo tā esot citiem vajadzīga! :evil:

Nesapratu...  :?:  Pret gripu vai ko citu tak arī lai pats nesaslimtu vai slimotu vieglā formā.

p.s. Ā, sapratu. Astes citātā runa par to, ka 70% potēto vajag, lai mazinātu vīrusa izplatību.
Tu vienkārši sakrustoji divaus atšķirīgus viedokļus un brīnies...

« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 03. marts, 22:06:29 no tuk »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #816 : 2021. gada 03. marts, 22:12:39 »
Nekādi 70% tajā citātā nav minēti. Runa skaidri un gaiši ir par to, ka vakcinācija, tāpat kā maska, vajadzīga citiem.
Es nocitēju divus pretējus viedokļus. Bet brīnīties sen jau vairs ne par ko nebrīnos.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 03. marts, 22:18:14 no kvadra »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #817 : 2021. gada 03. marts, 22:20:17 »
Tad varēji likt manu citātu, kurā tevi audzinu  :?:  bet šaubos, vai tāds maz ir... tāda sakrustošana man nešķiet korekta, jo nevaru atbildēt par kāda cita teikto...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #818 : 2021. gada 03. marts, 22:30:18 »
Tuk no Tevis arī negaidu nekādu atbildēšanu par cita teikto, kā arī nevainoju Tevi manis "audzināšanā" - ar to visvairāk izcēlās Aste un nakats. Šeit vienkārši divi viedokļi, kas katrs atkārto sava laika propagandas tēzes.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #819 : 2021. gada 03. marts, 22:37:16 »
Vēl labāk. Es rakstu propogandas tēzes  :rat:   :faint: 
Cilvēk, attopies! Es saprotu, tu esi ieņēmusi pozu, ka tevi apbižo, bet nu... sorry...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #820 : 2021. gada 03. marts, 22:45:21 »
Labi, es mēģināšu izteikties mazliet maigāk - "oficiālo masu informācijas līdzekļu tiražēto viedokli".  ;)

Nē, galīgi nav runa par manis abižošanu (virtuāli mani tas maz skar), bet "oficiālo masu informācijas līdzekļu tiražētā viedokļa" maiņu. Uz pretējo. Vot tas man ļauj ieņirgt. Piedodiet, bet tā tas ir.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #821 : 2021. gada 03. marts, 22:53:24 »
Pirmkārt, vai nepieļauj domu, ka arī tavs (vienīgais un pareizais) viedoklis arī ir, kā izsakies, kādas propogandas ietekmēts?
Otrkārt, es nekādu savu viedokli ne tās vai citas "propagandas" iespaidā vēl neesmu mainījusi.
Treškārt, mana replika bija saistīta Lilit ierakstu, ne tavu.
Nobeigumā, neizmanto manu tekstu savām manipulācijām.
Āmen.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #822 : 2021. gada 03. marts, 22:56:32 »

Nē, galīgi nav runa par manis abižošanu (virtuāli mani tas maz skar), bet "oficiālo masu informācijas līdzekļu tiražētā viedokļa" maiņu. Uz pretējo. Vot tas man ļauj ieņirgt. Piedodiet, bet tā tas ir.

Iekopēšu vēlreiz tavu tekstu pēc mana citāta, ja atmiņa īsa.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #823 : 2021. gada 03. marts, 22:58:02 »
Ok. Piedod, ka kritu kārdināšanā izmantot Tavu tekstu savām "manipulācijām"   :m:
Par atmiņu vēl pagaidām nesūdzos.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #824 : 2021. gada 04. marts, 18:16:16 »
Itālijas premjerministrs Mario Dragi popularizē to, ko Itālijas plašsaziņas līdzekļi raksturo kā “vakcinācijas kampaņas militarizāciju”. Pirmdien Dragi par jauno valdības komisāru pandēmiju apkarošanā iecēla Itālijas armijas loģistikas vadītāju ģenerāli Paolo Figliulo. Drīz ar karavīru palīdzību vakcinēs kazarmās, sporta zālēs, klīnikās un medicīnas praksēs.
(c) https://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/pandemiebekaempfung-in-italien-draghis-militarisierte-impfoffensive-17227284.html