Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125205 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #825 : 2021. gada 05. marts, 18:35:28 »
Lilit - bet par to jau arī stāsts,ka nejau nevar braukt, bet ka tas ir apgrūtinats pasākums .
(Ja mani ir jabuut atpakalj darbaa, es nevaru karantiinaas meeneshiem seedeet.)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #826 : 2021. gada 08. marts, 14:01:38 »
Prijehaļi! Kas to būtu domājis - nu jau, izrādās, vakcinācija vajadzīga pašam, ne Sašam! Bet cik tad sen atpakaļ mani par nevakcinēšanos te audzināja atspērušies kā tautas ienaidnieku, jo tā esot citiem vajadzīga! :evil:
Cilvji nezkāpēc negrib saprast ka tas ir tā par kā ar OCTA. Man OCTA nav vajadzīga , tā ir vajadzīga tam kuram es ieskriešu pakaļā.
Tāpat ir ar maskām un vakcīnām , tās ir vajadzīgas tiem kurus es, nezinādams ka esmu inficējies, apšķaudīšu.
Cik viegli papagaiļot kaut ko, pats nezin ko... Tauta neesot viegli manipulējama?  :mrgr:
Kā Tev ar loģisko  domāšanu , grūti ?  :m:
Vakcīna negarantē ka nebūsi infekcijas nēsātājs gluži tāpat kā to ka nesaslimsi , tā samazina varbūtību ka tā notiks. Tāpat kā citātā minētā maska.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #827 : 2021. gada 09. marts, 09:44:14 »
Mēs kaut kā šajās diskusijās esam ignorējuši ķīniešu vakcīnas...par sputņiku ir runāts, bet Ķīna izlaista....man sāk šķist, ka pie šī milzīgā deficīta un tas, ka būs jāvakcinējas regulāri un ne tikai 2 reizes, ka bez Ķīnas te neiztiks...re, pat ungāru premjers Orbans ielaidis sevī ķīniešu brūvējumu! :mrgr:     
No otras puses, ja vīrusu "uzmeistaroja" šķībacainie (tas ir politkorekti?), tad varbūt arī vakcīna šiem tā nekas?  :thinking:

Atslēdzies mary

« Atbilde #828 : 2021. gada 09. marts, 10:51:27 »
Vai kāds te nezina, pēc cik ilga laika dod otru vakcīnu? Vai tas ir visiem vienādi, vai tiek noteikts saskaņā ar kaut kādiem kritērijiem. Manai mammai, piemēram, ir 4 nedēļas, bet viņas paziņai ir 8. :confused:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #829 : 2021. gada 09. marts, 11:08:37 »
AZ vakcīnai otrā pote no 4 - 8 nedēļām. Varbūt tas atkarīgs no pieejamo vakcīnu un potējamo skaita  :?:  Nezini, vien domāju...

Atslēdzies mary

« Atbilde #830 : 2021. gada 09. marts, 11:16:05 »
Tā varētu būt, bet vispār savādi, ka tāda starpība....

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #831 : 2021. gada 09. marts, 11:28:30 »
Tā varētu būt, bet vispār savādi, ka tāda starpība....
meitas vīra mātei AZ un nākošā pēc 3 (!!) mēnešiem...man kā diletantam šajā jautājumā tas pat šķiet pareizi, jo, ja imunitātei r tikai dažus mēnešus, tad labāk to starplaiku pavilkt garāku...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #832 : 2021. gada 09. marts, 11:39:53 »
AZ pote bija 4. martā. Nākamā 6. maijā. Esot pēdējās vadlīnijas, ka otrā pēc 9-12 nedēļām. Labums tas, ka pēc pirmās potes jau veidojas, imunitāte.
Man ļoti laba ģimenes ārste.

Atslēdzies mary

« Atbilde #833 : 2021. gada 09. marts, 12:21:17 »
Trakas lietas, ar mums eksperimentē  :rat:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #834 : 2021. gada 09. marts, 15:49:45 »
Trakas lietas, ar mums eksperimentē

Baigais jaunums :) :D

p.s galvenais lai eksperiment trusi pasi lien uz eksperimentu un nespirinās  :smile: :m:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #835 : 2021. gada 09. marts, 15:53:12 »
Un KMTD? Šorīt atnāca īsziņa no NHS, tā un tā, lumberg, You arenow eligible for your free NHS coronavirus vaccination. Please book online or by calling 119. (...) Your phone number has been obtained from your GP records. :D Lai es nesāktu baurot, kur numuru dabūja. Vot i kasu pauri...

Atslēdzies reno

« Atbilde #836 : 2021. gada 09. marts, 16:29:17 »
saņemsi no darba "tā un šitā, Lumberg, vaccination pasport vai raus no mūsu job

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #837 : 2021. gada 09. marts, 16:38:37 »
Nu, un kurš te ņirdza par tēmu "kas tad jums ar šļirci pakaļ skries"?!   :n-:
A noignorēt? Nu, vismaz mēģināt, ciktāl tas izdodas. Kamēr ļauj strādāt.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #838 : 2021. gada 09. marts, 17:52:22 »
Strādāt ta ļaus, bet man akūti vajag uz LV. Dokumenti un visādas lietas jākārto. Lai gan pie pašreizējām izmaksām- apmēram 120 naudiņas par testu katrā galā un kosmosu biļešu cenās jūnijā, fig zin. Plus vēl mēnesis ar pašizolāciju. Un, ja vēl speciālisti iesaka starp abām potēm pēc iespējas ilgāku starplaiku, tad līdz teorētiskajai LV braukšanai man domāt atļauts apmēram 2 nedēļas. Bet- ja ir tā, ka pēc otrās vakcīnas tests uzrāda pozitīvu to huiņu- tad di@sā darbs un materiāli.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #839 : 2021. gada 11. marts, 22:45:34 »
Dānijas veselības ministrs twiterī ierakstījis (tulkojums sakarīgāk skan krievu, latviešu valodā):

"Органы здравоохранения из-за мер предосторожности приостановили вакцинацию AstraZeneca после сигнала о возможном серьезном побочном эффекте в виде смертельных сгустков крови. В настоящее время невозможно определить, есть ли связь. Действуем рано, это нужно досконально изучить."

Nu, kuri no mūsējiem gatavi skriet durties ar visu kas pagadās?