Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125637 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #840 : 2021. gada 11. marts, 23:02:29 »
es

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #841 : 2021. gada 11. marts, 23:46:29 »
Par šo ir arī mūsu ziņās
https://jauns.lv/raksts/arzemes/432630-danija-norvegija-un-islande-uz-laiku-aptur-potesanu-ar-astrazeneca-covid-19-vakcinu
(Sorry, pirmavotus nerakšu, lai to pārbaudītu - slinkums).

Atslēdzies daddy

« Atbilde #842 : 2021. gada 12. marts, 08:31:33 »
Par šo ir arī mūsu ziņās
https://jauns.lv/raksts/arzemes/432630-danija-norvegija-un-islande-uz-laiku-aptur-potesanu-ar-astrazeneca-covid-19-vakcinu
(Sorry, pirmavotus nerakšu, lai to pārbaudītu - slinkums).

Ir arī "pirmavotos" https://www.cnbc.com/2021/03/11/denmark-suspends-use-of-astrazeneca-vaccine-over-reports-of-blood-clots.html

Man un arī jums lielākajai daļa vakcīna nespīd kādu pusgadu. a pēc tam redzēs... tas būtu tas pats, kas tagad uztraukties, ko liks jaungada galdā...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #843 : 2021. gada 12. marts, 08:49:53 »
vo, tā bēbīšu kompānijas Johnson&Johnson vakcīna ir apstiprināta. To mums arī dos :thumbsup:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #844 : 2021. gada 12. marts, 08:54:51 »
ir iespēja parakstīties par Vakcinācijas biroja likvidēšanu.

pārkopēju Veidemanes dienas citātu pāris dienas atpakaļ:

"Kad šķiet, ka nodokļu maksātāju naudas izlaupīšanas pagrabā dziļāk krist vairs nav iespējams, no apakšas pieklauvē valdība un saka: uztaisīsim kampaņu kovidspriedzes mazināšanai un aktīva dzīvesveida veicināšanai. Tas viss maksās nieka 330 000 eiro. Tur būs kampaņas „Gribu vasaru!”, „Mans zirgs grib cirst” un „Rauj viņu vilks un raibais kamielis”. Būs kovidavīze „Atgriezties Iepriekšējā Dzīves Ritmā” – ar attālināto kultūras notikumu ZOOM apskatu un iepazīšanās sludinājumiem zem rubrikām „Balta nāca tautumeita kā ar vakcīnu aplējusies” un „Labs bij’ puika mūsu Jezups, tikai maza augumiņa un bez simptomiem”.

Bet nelietīgais Zmejčarauskis visu sacirta gabalos un ierakstīja tviterlentē: „Visi šitie idiotismi, ar kuriem apgūst kovidnaudu, ir tik kaitnieciski un kaitinoši, ka labāk būtu vienkārši to naudu nozaguši bez paskaidrojuma."

https://manabalss.lv/par-vakcinacijas-biroja-likvidesanu/show

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #845 : 2021. gada 12. marts, 09:17:08 »
Akdies, apsmējos  :rofl: 
Ir taču talants cilvēkiem izteikties!  :yes:

Bet patiesībā es par visu šo bardaku priecājos - jo vairāk tiek iegūts laiks, jo vairāk cilvēku paspēs pienākt pie prāta...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #846 : 2021. gada 12. marts, 09:48:39 »

Bet patiesībā es par visu šo bardaku priecājos - jo vairāk tiek iegūts laiks, jo vairāk cilvēku paspēs pienākt pie prāta...

Tieši tā.
Cirks, protams, maksā naudu, bet vai tad nu klauni par velti lai danco... :D :D

Atslēdzies true detective

« Atbilde #847 : 2021. gada 12. marts, 12:14:01 »
FI, darbā sākusies pirmās potes ievadīšana brīvprātīgajiem Astra Zeneca. gandrīz visiem pēc potes temperatūra, galvassāpes un daudziem muskuļu sāpes, tās esot pilnīgi "next level", pēc pirmās nakts sajūta, ka mašīna pārbraukusi pāri un par darbu var aizmirst.  UK vienai paziņu paziņai garša nav vēl nav atgriezusies 5ned pēc pirmās potes saņemšanas, otru neņems. ir protams izņēmumi, kuriem nekas nav, mazliet roka sāp vietā, kur pote ievadīta un viss.
par Astra Zenecas apturēšanu dažās valstīs, sapratu, ka šobrīd tika izņemta noteiktās sērijas partija no aprites, tā sērija tika piegādāta arī LV, notiks izmeklēšana vai miršanas gadījumi saistīti ar vakcīnu, bet EMA jau izteica savu spriedumu, ka bažām nav pamata. Igaunijā arī viens mirušais " A 31-year-old male rescue worker vaccinated against coronavirus in February died on Wednesday (March 3) but it is not yet known if the vaccine played a role, Estonia's Agency of Medicines has said."
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies tuk

« Atbilde #848 : 2021. gada 12. marts, 12:43:44 »
Tai kundzei, kura pansionātā pēc potes nomira, arī atzinums ka ne no potes. Neko citu gan arī negaidīju.
Lasīju, daļa tās apturētās partijas jau pansionātos tika sapotēta.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #849 : 2021. gada 12. marts, 12:51:20 »
Paziņa devās potěties. Pirms potes teica, ka pirms pāris dienām potějies pret encifalītu. Poti pārcěla uz citu laiku.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #850 : 2021. gada 12. marts, 13:24:26 »
AstraZeneca: Thailand delays vaccine rollout over blood clot fears.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #851 : 2021. gada 12. marts, 13:41:32 »
Bardaks ir liels. Tur es Kvadrai pilnigi piekrītu.
Tik nesaprotu kāpēc  no lielākās kovida un ar visu, kas ar kovidu saists skeptiķu daļas nāk ārā tāda vāji slēpta agresija? Kāpēc mani, kas atbalsta zinātnē balstītu viedokli (vakcīnas, potēšanos u.c.), var apsaukāt par mulķi vai vismaz nedomājošu cilvēku, ar vārdiem "nāks pie prāta" utt. (slinkums meklēt vēl epitetus)?
Es neapsaukājos. Nedraudu (ar kaut kadām tur iespējamām sekām). Katrs indivīds domā un izlemj pats.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #852 : 2021. gada 12. marts, 13:44:20 »
Pif, Tu neredzi, ka arī vakcinācijas nemīlētājus sauc par muļķiem, izturas pret viņiem nievīgi vai agresīvi?  :just_popcorn:

Atslēdzies reno

« Atbilde #853 : 2021. gada 12. marts, 13:54:19 »
Nē, tāda agresija histēriska gan nav

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #854 : 2021. gada 12. marts, 14:03:19 »
Citāts: kvadra
Par šo ir arī mūsu ziņās
Emboliski gadījumi - 0,0006%