Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125119 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #870 : 2021. gada 12. marts, 17:41:36 »
nu lūk pastāstīšu. ko atkal dzirdēju pa skype ar mammu runājot (tā man pienāk tās LV ziņas ) :D
pļāpājam par šo un to..zvana telefons, tad parasti viņa saka -nenoliec skype , es tikšu galā ar to,kas zvana un būšu atpakaļ.
oky daru savas lietas , bet fonā dzirdu ,kā mamma apspriež radiniekus - Iedomajies A. strāda policijā, B. tehnoloģijās tādi mācīti ar izglītībām un cienījami cilveki, bet neies uz poti. ārprāts , ārprāts... un seko blablabla
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #871 : 2021. gada 12. marts, 17:42:07 »
Tūlīt dabūsi bietē par to "saprātīgo vairākumu", būs atkal apbižoti  :mrgr:

tb par pēdiņām (")? :D

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #872 : 2021. gada 12. marts, 17:46:17 »
Attaisnojumam varu teikt, ka par idiotiem neuzskatu. Tās pēdiņas drīzāk bija, lai izceltu jautājuma zīmi. Ir skaidrs, ka nekas nav skaidrs. Tāpēc arī pušu saprātīgums ir ar jautājuma zīmi. Varu iekāpt gan vienās, gan otrās čībās.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #873 : 2021. gada 12. marts, 17:46:38 »
tb par pēdiņām (")? :D

...gan jau. Ar laiku pēdiņas piemirsīsies :D

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #874 : 2021. gada 12. marts, 17:54:00 »
Pirms kādām pāris nedēļām jau biju iesaistījusies diskusijā. Izsaukšu atkal uguni uz sevi.
Kurš tiek piespiests vakcinēties? Negribi nevakcinējies. Bet tad kaut kādi labumi, kas līdz šim ir bijuši pašsaprotami, tagad nevakcinētajiem nebūs pieejami. Un Viss. Tas ir tikai normāli.
Jā, ir profesijas, kurās strādājošiem vakcinēšanās tiek uzlikta kā pienākums. Un? Kur problēma? Negribi nestrādā. Atrunas, ka pirms daudziem gadiem esi cītīgi mācījies, apguvis tieši šo  arodu, esi labs speciālists un negribi neko mainīt. Nu tas ir stagnējoši.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #875 : 2021. gada 12. marts, 17:59:58 »
Slaidi ignorēšu Tavus uguņus. Bet par profesijām, nenovēlu, protams, bet, ja vajadzēs ķirurgu vai anesteziologu, tici man, tajā brīdī viņa nostāja par vakcināciju Tevi maz satrauks. Dzīvība būs dārgāka par stagnāciju.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #876 : 2021. gada 12. marts, 18:01:10 »
Kurām profesijām pienākums???
Un nē, ja saka brīvprātīga vakcinēšanās, tad kādu labumu iedalīšana ir amorāla un nedemokrātiska.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #877 : 2021. gada 12. marts, 18:07:39 »
Negribi nevakcinējies. Bet tad kaut kādi labumi, kas līdz šim ir bijuši pašsaprotami, tagad nevakcinētajiem nebūs pieejami. Un Viss. Tas ir tikai normāli.

Nav jau gan. Ir tāds jēdziens kā tiesiskā paļāvība.
Kamēr "nav pieejams" skar tikai līmeni "mans krogs, ielaižu tikai tos cilvēkus, kuri man patīk", un ir alternatīvas - lūdzu, tavas tiesības savā krogā izvēlēties publiku. Es varu vai nu pieņemt šo izvēli vai iet citur. Bet tiklīdz šāds uzstādījums "nepatīk - vari neiet" sāk skart cilvēku elementāru brīvību un elementāras tiesības, tajā skaitā uz "cilvēka cienīgu dzīvi", - nemeklēšu, kurā pantā šis ir ierakstīts, - tas vairs nav normāli. Ja cilvēkiem tiek liegta iespēja strādāt, tiesības uz izglītību un vēl šo to, kas ir ierakstīts Satversmē kā obligāts pienākums, bet no otras puses šo pienākumu tu nevari veikt, ja neesi vakcinējies, tā vairs nav cilvēka brīvprātīga izvēle (kāda tā šobrīd tiek reklamēta), bet piespiedu pienākums vakcinēties, lai varētu izpildīt pienākumu pret valsti.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies true detective

« Atbilde #878 : 2021. gada 12. marts, 18:09:23 »
Jā, ir profesijas, kurās strādājošiem vakcinēšanās tiek uzlikta kā pienākums. Un? Kur problēma? Negribi nestrādā. Atrunas, ka pirms daudziem gadiem esi cītīgi mācījies, apguvis tieši šo  arodu, esi labs speciālists un negribi neko mainīt. Nu tas ir stagnējoši.

un tās profesijas būtu?
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #879 : 2021. gada 12. marts, 18:12:04 »
bet no tāda viedokļa ir taču nodarbošanās veidi kur ir pavisam traki ierobežojumi, piemēram aklajam neļauj vadīt mašīnu. te jau vispār sanāk diskriminācija po čornomu jo lai kā gribētu redzīgs viņš nevar palikt  :smoker:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #880 : 2021. gada 12. marts, 18:15:26 »
bet no tāda viedokļa ir taču nodarbošanās veidi kur ir pavisam traki ierobežojumi, piemēram aklajam neļauj vadīt mašīnu. te jau vispār sanāk diskriminācija po čornomu jo lai kā gribētu redzīgs viņš nevar palikt  :smoker:

nejauc p ar p

Gribi redzēt balerīnu bez kājas?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #881 : 2021. gada 12. marts, 18:16:56 »
Nav jau gan. Ir tāds jēdziens kā tiesiskā paļāvība.
Kamēr "nav pieejams" skar tikai līmeni "mans krogs, ielaižu tikai tos cilvēkus, kuri man patīk", un ir alternatīvas - lūdzu, tavas tiesības savā krogā izvēlēties publiku.

He, he, ne tik sen bija skandāls, kad privātā kroga īpašnieks pasūtīja vienu māju tālāk no sava kroga ar Georga lentēm apkārtos 9. maija tusētājus. Izrādās, pat privātā tā nedrīkst  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #882 : 2021. gada 12. marts, 18:19:17 »

Jautājums, vai bez redzes cilvēks spēj vadīt auto. Tiešām nejauc p ar p.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #883 : 2021. gada 12. marts, 18:22:33 »
nu un vai cilvēks kurš atsakās mazgāt rokas drīkst cept tortes ?

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #884 : 2021. gada 12. marts, 18:22:41 »
Varētu minēt nosacījumus konkrētām profesijām, kuri jau varētu tikt uztverti kā diskriminācija.
Bet negribu galīgi aizbraukt prom no tēmas.