Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125590 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #900 : 2021. gada 12. marts, 18:50:58 »

Kā tu sapotējusies apdraudi savu dzīvību un veselību? Kā???

??? es neesmu sapotējusies. Godīgi gaidu savu rindu. Gaidu, ka noteiktie ierobežojumi tomēr darīs savu un es  neatmetīšu pekas. Gaidu, kad beidzot būs vakcīnas, būs pūļa imunitāte.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #901 : 2021. gada 12. marts, 18:51:19 »

Kā tu sapotējusies apdraudi savu dzīvību un veselību? Kā???
Tad man būtu jāsāk runāt par to, ko domāju par to pudelīšu saturu, bet par to es nerunāšu. Pateikšu tikai, ka savā ķermenī es to negribu nekādā variantā.
Es drīzāk nesaprotu, kādā veidā es kādu apdraudu nevakcinēta. Kurš vakcinēts - tas pasargāts, ne tā? Sliktākajā gadījumā pārslimos kā vieglas iesnas, tad par ko cepiens?!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #902 : 2021. gada 12. marts, 18:51:20 »
desantniekam piezemēšanās ar izpletni arī draud ar blaknēm , bet bez tā nevar.
Bet viņam mūsu valstī ir brīvā izvēle nebūt desantniekam.

Ejot pa ielu var arī ķieģelis uzkrist uz galvas... nejauc nu visu vienā putrā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #903 : 2021. gada 12. marts, 18:53:33 »
Tad man būtu jāsāk runāt par to, ko domāju par to pudelīšu saturu, bet par to es nerunāšu. Pateikšu tikai, ka savā ķermenī es to negribu nekādā variantā.
Es drīzāk nesaprotu, kādā veidā es kādu apdraudu nevakcinēta. Kurš vakcinēts - tas pasargāts, ne tā? Sliktākajā gadījumā pārslimos kā vieglas iesnas, tad par ko cepiens?!

To es Pifam, ne tev adresēju. Pifs ir sapotējies un tā bija viņa izvēle.
Ā, nē, izrādās nav gan potēts, grib lai citi vispirms potējas :mrgr:  Un obligātā kārtā :D Gudrinieks...
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 12. marts, 18:58:44 no tuk »

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #904 : 2021. gada 12. marts, 18:53:40 »
ķieģelis ir nelaimes gadījums , neatvēries izpletnis ir nelaimes gadījums, kaut kādas blaknes ir nelaimes gadījums

Atslēdzies tuk

« Atbilde #905 : 2021. gada 12. marts, 19:01:53 »
...daudz nelaimes gadījumu pasaulē. Tā nu tas ir. Tādēļ arī tautas paruna - no savas nelaimes neizbēgsi. Nebūs tā, būs cita.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #906 : 2021. gada 12. marts, 19:04:11 »

[/size]Kas ir kolektīvā imunitāte. Tā rodas, kad potenciālie jaunie infekcijas nēsātāji ir aizsargāti no inficēšanās. Tiklīdz būtiska daļa iedzīvotāju vairs neinficējas un nenodod vīrusu tālāk, slimības uzliesmojums sāk dzist. Tomēr parasti šādu imunitāti sasniedz ar vakcināciju, nevis “dabisku” inficēšanos. [/q]
[/size]
[/color]

• [/size]Par ko es baidos?! Baidos (reāli) par savu dzīvību!!!  [/color]
    [/size]Kvadra: negribi nevakcinējies.  Bet te par cilvēktiesībām , tiesisko paļāvību. [/color][/size][/color]
      • [/size][/color]

Atslēdzies Milka

« Atbilde #907 : 2021. gada 12. marts, 19:07:05 »
    Pifam.

Tie, kuri nevēlas vakcinēties, arī baidās par savu dzīvību (no potes satura). Kas tur ko nesaprast?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #908 : 2021. gada 12. marts, 19:11:13 »
    Ko Pifs gudrinieks?! Man nav iespēju tikt pie vakcīnas. Godīgi gaidu savu kārtu. Vien vēlos, lai tie, kuriem ir šī iespēja, to izmantotu.  Tāpēc Lai es paspētu sagaidīt savu laimīgo poti. Tas viss. Cilvēcīgi.

[size=0.9375rem][color=var(--primary-text)][/color][/size]

Atslēdzies tuk

« Atbilde #909 : 2021. gada 12. marts, 19:15:46 »
    Domā, esam atbilstošā vecuma grupa vai pansionātā mītošie? Maldies  :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #910 : 2021. gada 12. marts, 19:17:28 »
    Milka, saprotu...mans "uzcepiens" par Kvadras .."veselā saprāta" (nu kaut kā tā..) komentu...
    Neapvainosim viens otru ar slēptiem dzēlieniem vai kā citādi.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #911 : 2021. gada 12. marts, 19:21:39 »
    Par to pūļa imunitāti, daudz piesaukto. Kādā veidā tās (ne)esamība ietekmē vakcinētos?! Nekā taču! Pat, ja apkārt vazājas inficētas kvadras, kas tev, vakcinētam? Nekas. Sliktākajā gadījumā vieglas iesnas. Nevakcinētajiem gan ir starpība - no apkārt esošo infekcijas avotu daudzuma atkarīga varbūtība saslimt. Ja apkārt vieni potētie, tāda kvadra sveika vesela parazitē uz "pūļa imunitātes", ja apkārt gana daudz nevakcinēto, kvadra sagrābsta vīruseli un atstiepjas. A vakcinētajiem no tā kas? Pofig! Tad par ko kreņķis?

P.S. Šī loģika ir no oficiālās propagandas pozīcijām.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #912 : 2021. gada 12. marts, 19:25:09 »
    nu kvadra vazājas apkārt un inficē tādus kurus nedrīkst vakcinēt ;)
    ja sarodas pārāk daudz kvadru slimnīcas pārkvadrojas

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #913 : 2021. gada 12. marts, 19:28:52 »
    Nekas Kvadra. Tik dubultā morāle. Arī es baidos no iespējamām vakcīnas blaknēm, bet izvēlos vakcinēties. Drošāk sev un citiem. Iespējams, būs vienkāršāk ceļot vai kā citādi... Savukārt,  nevakcinētie tagad satraucas par iespējamiem viņu brīvības ierobežojumiem.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #914 : 2021. gada 12. marts, 19:30:10 »
    Tā mēs varam vārīties bez jēgas riņķī un apkārt...
    Man ir PRIEKŠLIKUMS.
    Davai atgriežamies pie šīs tēmas tā pēc gadiem vismaz kādiem pieciem?  Tie, kuri būs dzīvi  :mrgr:  Un tad apkoposim statistiku, kas kuram noticies ar veselību potētam, kas nepotētam. Pašiem un paziņu lokam. Par "vairsziemassvētkusnesvinošajiem" varbūt kāds zinās pastāstīt, kas un no kā...
    Tā taču būtu interesanti, man šķiet, ne?