Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125337 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #930 : 2021. gada 12. marts, 21:55:52 »
...un neuzspied citiem savu viedokli...

Tu kkā skrien Kariņam un visiem infektologiem pa priekšu ar savu fobiju.

...lūk, jau atkal....oponenti uzspiež savu viedokli un viņiem ir  fobijas...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #931 : 2021. gada 12. marts, 21:58:41 »
Milka, pareizi. Tu saki pareizi. Atsaukties uz šo pamattiesību hartu Tu varēsi un pilnīgi pamatoti, pēc ārkārtas situācijas beigām.
Kamēr ir ārkārtas situācija, tikmēr darbojas likums "par ārkārtējo..."

Atslēdzies Milka

« Atbilde #932 : 2021. gada 12. marts, 22:00:08 »
Starptautisko tiesību normas neatkarīgi no to avota piemēro atbilstoši to vietai ārējo normatīvo aktu juridiskā spēka hierarhijā. Ja konstatē pretrunu starp starptautisko tiesību normu un tāda paša juridiskā spēka Latvijas tiesību normu, piemēro starptautisko tiesību normu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #933 : 2021. gada 12. marts, 22:08:48 »
Likums ir arī saistošs visiem, arī Tev. Patīk vai nepatīk. Citēju:II nodaļas 4.pantu.
(1) Ārkārtējā situācija ir īpašs tiesiskais režīms, kura laikā Ministru kabinetam ir tiesības likumā noteiktajā kārtībā un apjomā ierobežot valsts pārvaldes un pašvaldību institūciju, fizisko un juridisko personu tiesības un brīvības, kā arī uzlikt tām papildu pienākumus.

Negribi, nelasi.

Un kur tekstā, ka vakcinācija  o b l i g ā t a ??? Tā vien tava fantāzija...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #934 : 2021. gada 12. marts, 22:13:10 »

...lūk, jau atkal....oponenti uzspiež savu viedokli un viņiem ir  fobijas...

Tu pati nupat  rakstīji, ka tev bail...  :?:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #935 : 2021. gada 12. marts, 22:14:34 »

Un kur tekstā, ka vakcinācija  o b l i g ā t a ??? Tā vien tava fantāzija...

..."kā arī uzlikt papildus pienākumus..."....
Vēl jau arī nav obligāta. Un, iespējams, arī nebūs...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #936 : 2021. gada 12. marts, 22:17:17 »
...nu jā... ja sāk trūkt argumentu, tad sākas "piesiešanās"...
Jā. Man ir bail. Tieši tādas pašas bailes kā Tev nomirt, saslimt no vakcīnas komplikācijām.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #937 : 2021. gada 12. marts, 22:20:21 »
Nu tad ko stresot pirms "kaujas"?
Vēsu galvu un siltas kājas.
Un ar ko vakcinēties tak arī vēl nav un rinda gara... tik biroji, avīzes un "kara" stāvokļa noteikumi kurus lasīt un pārlasīt...  :mrgr:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #938 : 2021. gada 12. marts, 22:23:09 »
Citāts: e518
vakcinētie tā pat pārnēsā vīrusu un var saslimt
Oftopiska piezīme.
Šeit trūkst  precizējuma. Visi vakcinētie pārnēsā? Kāds procents saslimst?
Kā mainījusies mirstība un saslimšana valstīs ar lielu vakcinēto procentu?
Atšķirībā no e518 es nezinu, ko saka Panorāmā, jo tā vietā, lai skatītos to, es labāk pameklēju datus, pirms ko rakstīt.
Piemēram, "ir emboliski gadījumi". Ir. Kā jau teicu - 30/ 5 000 000 =  0,0006% (ES)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #939 : 2021. gada 12. marts, 22:23:26 »
...nu jā... ja sāk trūkt argumentu, tad sākas "piesiešanās"...
Jā. Man ir bail. Tieši tādas pašas bailes kā Tev nomirt, saslimt no vakcīnas komplikācijām.

Eu, kur es ko tādu teicu??? Un kur vispār teicu, ka nevakcinēšos??? Laiks rādīs... :D bet demokrātija ES nav atcelta pagaidām  :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #940 : 2021. gada 12. marts, 22:31:02 »

Laiks rādīs... :D bet demokrātija ES nav atcelta pagaidām  :mrgr:

Diemžēl ārkārtas stāvoklis ir ne tikai Latvijā, bet arī citās (šķiet, ka visās) ES valstīs, un arī visā pasaulē...Katrai valstij gan savi likumi...
Un demokrātija ārkārtas stāvoklī ir visai ierobežota. Tā nu tas ir.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #941 : 2021. gada 12. marts, 22:35:15 »
Ja par bailēm. Man procentuāli ir 1% baiļu no vīrusa un 99% no tā "apkarošanas pasākumiem", tai skaitā vakcinācijas un "jaunās realitātes" ar ierobežojumiem. Laikam tāpēc neiespējami saprast cilvēkus, kam tas ir otrādi. Apmēram tā, it kā man iesnu profilaksei censtos iebarot salātus no bālajām mušmirēm  :mrgr: , turklāt vēl argumentējot, kas tas, lūk, sabiedrības interesēs, "pūļa imunitātei"  :mrgr:  Kuriozākais, ka nav pat melots - līdzeklis ar garantiju, iesnas toč vairs nepiemetīsies  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #942 : 2021. gada 12. marts, 22:36:21 »

Diemžēl ārkārtas stāvoklis ir ne tikai Latvijā, bet arī citās (šķiet, ka visās) ES valstīs, un arī visā pasaulē...Katrai valstij gan savi likumi...
Un demokrātija ārkārtas stāvoklī ir visai ierobežota. Tā nu tas ir.
Kurā ES valstī obligāta?  :thinking:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #943 : 2021. gada 12. marts, 22:51:01 »
Tuk, vai es kaut vienā komentārā esmu apgalvojusi, ka vakcinacija ir obligāta?! Latvijā un citur? Tieši otrādi: saku, ka nav obligāta, tik pieļauju iespēju, ka tiem, kuri nevakcinēsies, būs kaut kādas neērtības.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #944 : 2021. gada 12. marts, 22:55:54 »
Ja par bailēm. Man procentuāli ir 1% baiļu no vīrusa un 99% no tā "apkarošanas pasākumiem", tai skaitā vakcinācijas un "jaunās realitātes" ar ierobežojumiem. Laikam tāpēc neiespējami saprast cilvēkus, kam tas ir otrādi. Apmēram tā, it kā man iesnu profilaksei censtos iebarot salātus no bālajām mušmirēm  :mrgr: , turklāt vēl argumentējot, kas tas, lūk, sabiedrības interesēs, "pūļa imunitātei"  :mrgr:  Kuriozākais, ka nav pat melots - līdzeklis ar garantiju, iesnas toč vairs nepiemetīsies  :mrgr:

Eh...Kvadra, Kvadra...atkal jau  tas vāji slēptais sarkasms.... Tie, kuri nedomā kā Tu, tie jau tie...kuriem iesnu profilaksei var iebarot salātus ar bālajām mušmirēm....