Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125554 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #960 : 2021. gada 12. marts, 23:49:13 »
Ja es riskēju, tad tas ir tikai godīgi, ka citi arī riskē...
Ja Tu izdari savas izvēles, tad citi izdara savējās. Un katrs dzīvo ar savu izvēļu sekām pats. TAS, lūk, ir godīgi. Nevis padarīt visus pārējos atbildīgus par Tavām izvēlēm.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #961 : 2021. gada 12. marts, 23:53:20 »

Nè Tuk. Ne tu...nevajag visu uztvert personìgi.

Diskusijās vispār neko nevajag uztvert personīgi. Viedokļu dažādība ir to jēga.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #962 : 2021. gada 13. marts, 00:02:50 »
...Atklanies uz veselību.
Ja es riskēju, tad tas ir tikai godīgi, ka citi arī riskē...
Tu riskē ar poti un citiem arī tā vajag? Es pareizi saprotu? Vai tas kā citādāk domāts?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #963 : 2021. gada 13. marts, 09:53:13 »
Uhhh, kā te antivaxeri knābā Pifu!  :thinking:     
Mans secinājums, ka šie no potes baidās vairāk kā no kovida par spīti statistikai....nevar pat pieklājīgi salīdzināt tos skaitļus - cik miruši no Covid 19 un cik no vakcīnas....tātad ir ar mieru spēlēt krievu ruleti ar kovidu...lai gan man šķiet, ka dāmas-antivaxeres sevi vēl nepieskaita riska grupai...nu, nav vēl 60 un tad var riskēt...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #964 : 2021. gada 13. marts, 10:23:11 »
nakat un visi pārējie vakcīnfani, saprotiet reiz vienu elementāru lietu - mēs, nē, sacīsim ES, baidos nevis no tūlītējām blaknēm, kas ir pārdzīvojamas, izslimojamas un tikai ļoooti retos gadījumos letālas, bet no ilgtermiņa sekām nākotnē. Par kurām neviens nezina neko. Vai vismaz nesaka neko  :mrgr:  Bet - es tā domāju - tās tur būs.
Tāpēc jau piedāvāju - atgriezīsimies pie šīs tēmas pēc kādiem gadiem 5-10 un tad savilksim bilanci.

Atslēdzies dip

« Atbilde #965 : 2021. gada 13. marts, 10:43:25 »
kvadra, bet, manuprāt, blaknes ir no jebkurām nopietnām zālēm. Arī  no antibiotikām. Cita lieta, par šo vakcīnu blaknēm nekas nav zināms. Vai gandrīz nekas. Te nu tad arī ir izvēle - riskēt un ļauties, vai riskēt un saslimt. Kurš variants labāks - nezinu. Ja saslimst pa vieglo, tad skaidrs.

Neesmu ne pretiniekos, ne atbalstītājos. Šajā gadījumā ļaujos un paļaujos. Tomēr vairāk sliecos uz atbalstītājiem.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #966 : 2021. gada 13. marts, 10:52:29 »
Ikviena vakcīna vēsturiski kādā brīdī ir bijusi "tikko radīta".

Atslēdzies Trix

« Atbilde #967 : 2021. gada 13. marts, 10:52:55 »
Visvairāk šajos karos mani fascinē, ka viena grupa agresīvi nesas virsū "Kā JŪS varat atļauties NEvakcinēties???"
Bet otra grupa aizstāvas "Kāpēc jūs gribat, lai MĒS vakcinējamies?" Viss griežas tikai ap nevakcinētāju viedokļa likvidēšanu, izņirgšanu un apkarošanu - kā šos atkritējus piespiest mīlēt Raini pēc vakcinētāju pašu ģīmja un līdzības. Bet nevakcinētāji mēģina aizstāvēt savas tiesības uz savu lēmumu.

Tie, kas negrib, taču jums šprici no rokas ārā nerauj! Ejiet, vakcinējieties! "Aizsargājiet" sevi, ja jums ir tāda pārliecība. Bet lieciet mieru mums un nenorādiet, kas mums jādara Jūsuprāt, ja mēs jums netraucējam darīt to, kas Mūsuprāt ir nepareizi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies dip

« Atbilde #968 : 2021. gada 13. marts, 10:56:22 »
Kāpēc jāsatraucas, ja ir pašam savs viedoklis?  :?:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #969 : 2021. gada 13. marts, 11:05:01 »
Kāpēc jāsatraucas, ja ir pašam savs viedoklis?  :?:

Par akmentiņu zābakā arī var principā nesatraukties. Zābaki taču ir, kājas sausas, par ko jāuztraucas?

Vēl gan jautājums, kurš satraucas vairāk - tie, kas aktīvi apkaro negribētājus, vai tie, kas negrib, lai viņus apkaro. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #970 : 2021. gada 13. marts, 11:05:10 »
Tāpēc jau piedāvāju - atgriezīsimies pie šīs tēmas pēc kādiem gadiem 5-10 un tad savilksim bilanci.
redz, man personīgi ir iezagušās šaubas par sevi un 10 gadiem...labi, ka Tev šķiet ir pārliecība par to...negribas te Volandu citēt...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #971 : 2021. gada 13. marts, 11:06:45 »
Citāts: Trix
Visvairāk šajos karos mani fascinē, ka viena grupa agresīvi nesas virsū "Kā JŪS varat atļauties NEvakcinēties???"
Bet otra grupa aizstāvas "Kāpēc jūs gribat, lai MĒS vakcinējamies?"
Imho, Latvijas kontekstā tā ir pilnīgi lieka gaisa tricināšana. Kad vēl tās vakcīnas būs pilnīgi katram pieejamas. Iespējams, tad mēs jau varēsim izšmaukt uz pārējās pasaules vakcinētību, savu un citu izslimošanu un, iespējams, vīrusa novājināšanos.

Atslēdzies dip

« Atbilde #972 : 2021. gada 13. marts, 11:09:00 »
Par akmentiņu zābakā arī var principā nesatraukties. Zābaki taču ir, kājas sausas, par ko jāuztraucas?

Vēl gan jautājums, kurš satraucas vairāk - tie, kas aktīvi apkaro negribētājus, vai tie, kas negrib, lai viņus apkaro. :D

Par akmentiņu kaimiņilzes zābakā arī satraucies?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #973 : 2021. gada 13. marts, 13:50:08 »
Ikviena vakcīna vēsturiski kādā brīdī ir bijusi "tikko radīta".
Nu šī mega tempā...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #974 : 2021. gada 13. marts, 15:04:24 »